Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/May/patrice-evra-hopes-for-a-sunday-surprise.aspx

Дечко престани да ломотиш веќе, значи ПРЕСТАНИ, престани да кинеш зелени и фати поправи си ја играта малце. Имаше право Рој Кин вечерва кога кажа дека од кога се повреди Видиќ , Евра еднаш не истапи како капитен и да одигра одлична партија и да ни ја донесе победата. Еден мочан Забалета го поминуваше ејјј, Забалета да те помине па тоа за Силвестре клингонецот ќе беше срамота не па за Евра.
Пишав претходно нешто за ова, за тоа кој колку игра.. 500 минути повеќе од Руни кој е втор :eek: Дајте му лев бек да се ротира, ќе видите како ќе изигра.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Незнам зашто го плукате Евра. Сварно поради неговите киксови паднаа многу и тоа одлучувачки голови, али за неговата возраст онаа игра што ја прикажува ми е сосема нормална. Па човекот остаре, не може да бараме максиум од него т.е. тој дава максиум, но сега тоа е на многу пониско ниво сведено а од друга страна ние сме навикнати со подруги игри да го гледаме. Исто како што кажа погоре апидрон, има многу повеќе минути изиграно од Руни. Па зар мислите дека Гигс е боље од него? Јас ќе кажам НЕ. Али Гигс ако утне во напад и ако не падне гол тоа многу поразлично се гледа за разлика Евра ако киксне и падне гол во нашата мрежа. Тие играчи играат со срце за тимот и даваат повеќе од нивните можности, но годините си го прават своето :)

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Гони ги бе овие нашиве портали. Ми се повраќа од тоа кога ќе прочитам ОФИЦИЈАЛНО. Кое официјално бе глупаци едни. :facepalm:
Дур не видам на манутд.цом НИШТО не е официјално.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гони ги бе овие нашиве портали. Ми се повраќа од тоа кога ќе прочитам ОФИЦИЈАЛНО. Кое официјално бе глупаци едни. :facepalm:
Сакаш да се кладиме дека е наш играч,по аватар по било што? :icon_mrgr:

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
па треба со нешто да напунат простор ама барем нека се приблизно точни информациите вака само ке треснат нешто и тоа е тоа
--- надополнето: 6 мај 2012 во 12:57 ---
може и да е наш играч но тоа не е сеуште официјално

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас не велам дека нема да дојде. 99% е наш. Ама ме иритира тоа ОФИЦИЈАЛНО. Снајдер по 100 пат ОФИЦИЈАЛНО го продадоја, па на крај ништо :D
Синки мислиш САФ им се јавил, па им кажал за трансферов :icon_mrgr:

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Јас не велам дека нема да дојде. 99% е наш. Ама ме иритира тоа ОФИЦИЈАЛНО. Снајдер по 100 пат ОФИЦИЈАЛНО го продадоја, па на крај ништо :D
Синки мислиш САФ им се јавил, па им кажал за трансферов :icon_mrgr:
ова нивниве извори се гарант од твитер или слично
--- надополнето: 6 мај 2012 во 13:07 ---
кој сака кладба да праит со мене
сити денес го јадат к...т(y)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Да Кагава оваа година беше клучен играч на Дортмунд коа ќе видам дека го споредуваат со Парк:eek:. Ако го земете голема работа ќе завршите среќа што му истекува договорот следната година иначе под 25-30 немаше да иде

А

Анноун

Гостин
Стварно го земавте Кагава за 3 кила ресенски јаболки ? (y)
Земајте си супер играч (скоро безпари) кога немаат мозок Дортмунд.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пишав претходно нешто за ова, за тоа кој колку игра.. 500 минути повеќе од Руни кој е втор :eek: Дајте му лев бек да се ротира, ќе видите како ќе изигра.
Ама ајде ова да е од оваа година, типов веќе две сезони ја тера оваа форма. Немојте да ми викате дека не затоа што секогаш кога ќе му тргне некој веќе не се ни мислам дека ќе му ја одземе топката, туку дека го поминува дефинитивно :)

И кај знае дека толку голови имаат паднато по негова вина, уште се наоѓа прав да збори по медиуми. И пред Сити збореше дека демек морале фудбалерите да ги запрат Сити затоа што ептен ќе било глупо да ја загубат титулата, сеа вика немало да се откажуваат. Па земи еве како капитен, направи нешт, истапи. Лани Видиќ истапи против Челзи. Рој Кин да беше капитен во понеделникот топката ако треба ќе ја изедеше ама гол немаше да примиме, а камоли Кино да дозволи некои Забалети да го поминуваат :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Евра не е ни капитен ни веќе достоен да игра за Манчестер. Тоа го покажа сезонава, не знам само што трипа Фергусон и му допушта да кикса секој меч.

Kajgana Shop

На врв Bottom