Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

524352_422653504420351_355700751115627_1625091_151114273_n.jpg

True story
Волку немате навивано за Јунајтед цела сезона како за Њу Касл утре што ќе навивате :D

524352_422653504420351_355700751115627_1625091_151114273_n.jpg

True story
Волку немате навивано за Јунајтед цела сезона како за Њу Касл утре што ќе навивате :D

Бар за мене ќе си кажам без оглед на утакмицата (секако дека ќе ми биди кеф да тепаат или нерешено Њукасл) ама да бидам ВАТРЕН навивач утре за Њукасл :eek:,па не сум ја Челзи,Ливерпул или нз кој да бидам хејтер на Ман. Јунајтед :cool:

16631668.gif

Arsenal izvadi nereseno,sto mu dava uste pogolema motivacija na newcastle da gi tepa :гомце:, ke vidime utre. GGMU

Според Википедија, Кагава е веќе прогласен како играч на Јунајтед! :)

Според Википедија, Кагава е веќе прогласен како играч на Јунајтед! :)

Епа штом е на Википедија да почнеме со славјето...:tapp:

Јас мислам дека Кагава ке биде одличен трансфер ако се случи , бидејки само 7 - 10м ке го земаме а што е малку малку е , не сам баш за гаитан ама се сложувам со ред девил 4евер , дека стариот најдобро знае. Би сакал да го земаме Хазард и еден лев бек , ако не дојде гаитан да го земаме јави мартинез или модрич па и ако оди Хазард во Шити, Кагава и Мартинез/модрич/гаитан би биле топ засилувања . Кагава би отишол АМФ , и мислам дека средината ке изгледа Клеверли/карик , кагава , нани / јанг и валенсија напад руни велбек а може и чичарито сепак јас мислам дека Велбек ќе биде страшен играч.А сакам да си одат Андерсон кој е цела сезона повреден , парк овен и бербатов. Нека иде љето ајде :)
колку имиња спомна у еден пост :pos:

http://www.taratur.com/node/33106 - И овде вика официјално, мада јас општо речено, не вервам дур не излези на официјална. Ако е вистина, добар трансфер, честитки.

Чекајте да излезе официјано па потоа славете или барем од некој друг порелевантен медиум да доаѓа информацијата :)

Моментално Кагава слави заедно со цела немачка... :icon_mrgr:

бтв ептен кејф ќе ми напрај ако се реализира трансферот !

И Manchester Evening News (MEN) ја потврди оваа вест, најдобро да почекаме по финалето во купот.

Oд каде извадиле овие официјално само не ми е јасно? :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom