#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк за некаква статистика.. и заборавив.

im-proud-of-you.jpg

Ne se gleda slikata

Браво дечки за акцијава, јас мислам дека бевме добри. Е сега што има тролови кои немаат попаметна работа, па мора да го усерат нечиј туѓ труд, тоа е веќе друга приказна. Пак ќе кажам мислам дека поминавме доста добро, ако не друго конечно нешто се направи во државава масовно, а да не биде никако поврзано со некоја рандом политичка партија.
It was an honour tweeting with you guys
Се читаме на некое следно твитање :)

Многу ми е криво што незнам правилно да склопувам реченици на Англиски :(
Туку, од нашиве медиуми освен вчера кај Јанко, никој друг не извести з аова денес, срамота!

Утре кој како ќе може ќе праќаме мејлови пак и така натака :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Туку, од нашиве медиуми освен вчера кај Јанко, никој друг не извести з аова денес, срамота!
И тоа оти беше Јанко во живо, на репризата тој дел со форумот е исечен.

прати ја на македонски , ќе ти ја вратам на англиски. преска преведува твидови за други твитерџии :D

Lele gadniov grd sredi da me suspendiraat .:mad:

Nacionalist sum bil , odi bre bot eden

Јас на па една прееска и реков now go to the kitchen please, извинете вака ама посилно беше од мене, на волеј ми се намести.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Посилно од мене беше, морав!

Го објавија текстот некој од странските медиуми и портали ???

Го објавија текстот некој од странските медиуми и портали ???

Имаше по блогови , сајтови и некои мали новиснки агенции . Има линкови назад на темата или ако сакаш да најдеш прогуглај.

Дечки и мене ми беше задоволство што твитавме заедно вечерва! Спремна сум за акција, вие само кажвајте :vozbud:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom