#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк за некаква статистика.. и заборавив.

im-proud-of-you.jpg

Јас па на една прееска и реков now go to the kitchen please, извинете вака ама посилно беше од мене, на волеј ми се намести.

Кај најде колоквиумска сега да биде...

Чекам тема за #влијателните

Ако умрев вчера немаше да знам како функционира чудото наречено твитер, а денес пратам 900 луѓе, и ме пратат 120, па уште и совети најдов да делам:facepalm:го прегорев лимитот пребрзо, ама за следниот пат ќе си знам,:D

Навистина ми е драго што видов дека конечно Македонецот може да се сплоти и да не е ВРМО или СДСМ, да не е верник или атеист, туку да биде МАКЕДОНЕЦ
Дечки, секоја чест :cuc:

:cuc:
Ако не е Кајгана ќе испадне дека ќутиме ко пички и им дозволуваме на инцесоидните да не газат. Нашите медиуми се за жив срам, нека се потчукнат во глава што прикажуваат на нивните глупи телевизии. Не гледам телевизија веќе две години и не се кајам. За жал немав време овојпат ама нареден пат за сигурно и јас ќе сум на Твитер.
Патем, на мрчаторите, проблем е што им се гледа име и презиме како и нивната фаца. Памтете па вратете во случај да зависат од вас во иднина, па нека тролаат тогаш да ги видам, мизерија.

Aма нешто друго постираат они. Отворив една слика не е поврзано со ова.

Има залутани , ама имам школски од Чикаго , другари од Авсралија , ќе ни се приклучат.

_Andrijana7

@_andrijana7

Е, гледам на Пирс Морган му пишувате да ве ретвитне, значи ако пишувате до странски новинари, гледајте твитот да ви е нормална реченица, без додатни точки и запирки, нешто во стил на членот shutrak. Јас не би ретвитнала таков твит а камоли таква фаца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom