FA & Capital One Cup

F

fantomX

Гостин
Колку му платиле за ова? :facepalm:

Друг да дуп*ат во здрав мозок, Ф.А. Купот има минорно значење за еден клуб во споредба со 4то место на табелата, на пример, се знај зошто. Никогаш не сфатив зошто Челзи му дава толку големо значење низ годиниве, особено ко ќе се виде колку Челзи е респектиран во Англија, ама то е то.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Друг да дуп*ат во здрав мозок, Ф.А. Купот има минорно значење за еден клуб во споредба со 4то место на табелата, на пример, се знај зошто. Никогаш не сфатив зошто Челзи му дава толку големо значење низ годиниве, особено ко ќе се виде колку Челзи е респектиран во Англија, ама то е то.
Добро бе има ли нешто добро за тебе?
Еве сериозно да те прашам дали би бил задоволен ако сега ти дојде Доналд Трамп на врата и ти рече еве ти милион долари ти беше среќен добитник те избравме рандом.
Или ќе ги одбиеш парите и ќе му речеш:Батали пари има нешто по битно во животот од парите а башка и сигурно имате скриено камери во долариве па сакате да ме следите..

F

fantomX

Гостин
Добро бе има ли нешто добро за тебе?
Еве сериозно да те прашам дали би бил задоволен ако сега ти дојде Доналд Трамп на врата и ти рече еве ти милион долари ти беше среќен добитник те избравме рандом.
Или ќе ги одбиеш парите и ќе му речеш:Батали пари има нешто по битно во животот од парите а башка и сигурно имате скриено камери во долариве па сакате да ме следите..
Ништо не е рандом, т.е. случајно, за се има причина.

И Ф.А. Купот е меѓу долните приоритети на секој масивен клуб во Англија.

R

Rigel Kent

Гостин
Најсмешно на финалето на ФА ми е кога капитените им ги претставуваат фудбалерите од својот тим на старциве:pos:
--- надополнето: 5 мај 2012 во 18:17 ---
И Ф.А. Купот е меѓу долните приоритети на секој масивен клуб во Англија.
Тотално погрешно , Фа Купот има примарно значење за секој фудбалски клуб од Англија.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Рамче од шутка за еден спрема нула.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Истово пробував да го објаснам на фановите на двата тима едно десетина страници поназад ама џабе е, го мислат ФА Купов за свет грал.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 18:52 ---
Спиринг трет пат заебува работа за Ливерпул од тоа што имам видено, против Фулам старт со две нозе, против Манчестер дозволи Валенсија да го ограби, сега и против Челзи. А и Реина веќе не е во форма.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Лузерпул врска немаат ни кај се ни зашто се... Едвај пас им поминува преку половина на терен.
Челси па која глупа игра ја покажуваат на чело со Калу и компанија, до сега 2/3-0 требаше да биде али ајде..

F

fantomX

Гостин
Почнав да ја гледам на ЕСПН прво, кога мороните коментаторски го почнуваат преносот со коментар како Челзи стартува со 7 играчи купени во време на Мурињо и било прашање на време кога ќе почнат промените. Па добро бре, ко прво 4ца се купени од Мурињо од овие. Друго, шо е то битно за дуелов?
Смрдеши англиски, финалето на ЛШ се надевам дека на Скај ќе го гледам, да се смеам на лицимереието нивно ако Челзи победи. Гомнари.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 19:19 ---
Barca&Inter:D
Inaku gledajte kakov e interesot za FA Cup , za razlika od tamu vo Italija i Spanija voopsto ne obrnuvaat vnimanie .
Можеби обичните фаној то. Клубовите како организации, тешко.

R

Rigel Kent

Гостин
Под пресврт јас сфаќам да влезе Торес и да им шибне некое голче :icon_lol:
Торес е емотивно врзан за Ливерпул , не верувам дека ќе го стави во игра:)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 19:40 ---
Wow CARROLL
--- надополнето: 5 мај 2012 во 19:58 ---
Cist gol ne im priznaa:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom