#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ама БЕЗ help звучи патетично.

БЕЗ ХЕЛП, ЦРНАТА СЛИКА СИТЕ НА ПОЗАДИНА.
АЈДЕ НЕКА СРЕДИ НЕКОЈ И НЕКА НЕ ТАГНЕ ТУКА И ПОСЛЕ НА ПРВА СТРАНА
мислам дека нема ништо лошо во help us, сепак бараме поддршка, али еве и без тоа... :)

spread1.jpg

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
и дечки уште еднаш ќе пишам, успорете малку со Твитерот, правете пауза од 20 минути меѓу два твита со тагот #spreadthetruth, да не добиеме негативен фидбек. :)

Во меѓувреме, ако можете...

Untitled.jpg

Споделувајте ја сликава на фејсбук, праќајте им ја во порака на на нашите страници кои имаат многу лајкови, шернувајте ја, за да добиеме повеќе корисници за вечер, оти вечер ќе е главното и што повеќе сме толку подобро!!!

Член од
17 април 2012
Мислења
38
Поени од реакции
24
и дечки уште еднаш ќе пишам, успорете малку со Твитерот, правете пауза од 20 минути меѓу два твита со тагот #spreadthetruth, да не добиеме негативен фидбек. :)

Во меѓувреме, ако можете...

Прегледај го приврзокот 42909

Споделувајте ја сликава на фејсбук, праќајте им ја во порака на на нашите страници кои имаат многу лајкови, шернувајте ја, за да добиеме повеќе корисници за вечер, оти вечер ќе е главното и што повеќе сме толку подобро!!!

И јас мислам дека добро би било да направиме еден вид на тизер кампања на фејсбук, сите да ја ставиме сликава како профил слика, за да ја промовираме акцијата :) :) :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Ај стварно дајте некоја слика за профајл или кавер, сите да ја имаме.

Член од
22 февруари 2012
Мислења
134
Поени од реакции
130
Дали има некоја група на ФБ каде што сте групирани:???

Kajgana Shop

На врв Bottom