#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
A како да ги бришам спамерите? На пример еден ме mention за да ,,отворам бизнис,, и такви срања.

@HarryHallerSt

Направив твитер само поради ова, ама никако да се снајдам. Полека ќе биде... :)

Зошто на 9gag ? Така само ќе ни се смеат повеќе. Ме интересира дали има одзив од медиумиве на кои му беше праќано ?

A како да ги бришам спамерите? На пример еден ме mention за да ,,отворам бизнис,, и такви срања.
Mislam deka nemozes da gi izbrises :/ sekogas gi ima takvite samo ignoriraj gi.. ama mozes da odes kaj niv na profil i da im stegnis Block This user za vo idnina da ne ti praka toj poraki :/ ama pak nekoi drugi ke se pojavat... :/ (inaku toa Block e vednas do follow dugmeto, so edno crno cove4e i strelka nadolu sto e)

Браво луѓе, одлична иницијатива, еве и јас се приклучувам да помогнам колку што можам... Направив твитер ZivotoTeKocka, аднав ( ваљда тој е зборот ) некои од тие што ги има постирано профилите тука, мислам дека се снајдов, денеска во 20 часот ќе почнеме со спамање?

Браво момци и девојки одамна ваква организираност на македонскиот народ и одлучност немам видено ајде да му покажеме на светот какви џганови ни живеат во државава

Убаво што не има меѓу први од мактвитовите ама не е доволно.

We need more fire power!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom