Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.482
Да да, фала ви! бтњ ајде повеќе коментари, само 5 до сега
Да да, фала ви! бтњ ајде повеќе коментари, само 5 до сега
Ние да отидевме толкава група како денес и онака да ги фаќавме полицајците за врат немаше веќе да дишиме кислород, тоа е разликата.Ја подржувам идеата,си ја сакам државата но да не ме сватите погрешно ова го докажува фактот дека сме тастатура фаланга.За денешниот протест шипците имаа ставено 1 слика со 5-6 share а се собраа околу 10.000.Ние имавме направено група со 15000 члена а колку отидоа срам ми е да кажам
Не мора да правиш атач, можеш само линкови да праќаш. Јас праќам вака нешто...Како во сред маил да ставам слика? Attach files одев до сега.....
А кој вика дека само на овоа ќе останеме ? Не сме ко нив пред време да протестираме ( ако овоа денеска може да се окаректеризира ко протест).Ја подржувам идеата,си ја сакам државата но да не ме сватите погрешно ова го докажува фактот дека сме тастатура фаланга.За денешниот протест шипците имаа ставено 1 слика со 5-6 share а се собраа околу 10.000.Ние имавме направено група со 15000 члена а колку отидоа срам ми е да кажам
Добра реакција кај Хрватите од сликиве.Ставајте слики колку е можно во поголем број, на друг хрватски медиум без слики имаше минимална реакција.Овде имаш 11 слики од протестот.
http://www.jutarnji.hr/albanski-prosvjednici-kamenovali-policiju-u-skoplju/1026013/
Заради Македонија и вас веднаш си отварам акаунт на твитер, се надевам лесно ќе се снајдам.Утре во 22h значи сите на твитер за да бидеме во worldwide trends таму
#spreadthetruth е конечната одлука сега? Мене ми се допаѓа...
Не е негативизам туку реалност.Такви сме и тоа еИ шо сега со коментаров?
Битно нешто се прави, иако од компјутер, ова може и те како да помогне.
Многу полесно се контактира и се лобира преку интернет, а ние тоа треба да го правиме.
Не треба негативизам во вакви моменти.
Океј. Не е време за препукување, помогни или GTFO.Не е негативизам туку реалност.Такви сме и тоа е
Зорица прати некој меил те молам. Нека ти бидат пример девојкиве од форумовНе е негативизам туку реалност.Такви сме и тоа е