- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
http://www.facebook.com/AlsatMK
buljasive brisat li brisat komentari
не го гибај чоекот зафатен е со банирање, немој такаСе бара Princ што ќе изјави на тоа дека еден од уапсеина изјавил дека требало да се пука на тие што се во униформа,а не на децата?
Или и овде се вртени муабетите?
Neznam be LET , stvarno ne znam sto bi rekol , ili e ova ministerkata epten NAIVNA , ili e glupa ,deka ako zimas osumniceni toa e vo red , toa go ima niz cel svet , ali da se pcue da se tepa toa go nema niz celiot Svet , a prasanjata bile "PITAJ BOGA" zosto se klanjas ostaj sea ova , tuku ona (ministerkata) i te tera da si sumljiv u nejze , epten jaki zborovi imase , jaki dokazi ( sto ne smeam seuste da recam deka nema) , tuku kaj se be brat tie Pakistanci , Avganistanci , kaj e pistolot sto bea ubieni decava , sto e so toj Opelot seuste nisto ne slusnav , kade se tie bunkeri od AL KAEDA polni su oruzje i bea specialni obuceni ?Види во вакв тежок злочин па било каде во свет ќе бидат приведени или испрашувани и земани изјави и од круг на приатели, роднини можеби и комшии и колеги од работа. Историјата ни кажува дека и жени и деца и старци можеле да имаат учество и да се дел од нелегални дејствија или во движењата на отпор во разни земји и во разни периоди. Едноставно мора да се расчисти која беше улогата, ако од повеќе извори се види дека немала никаква врска едноставно била тука присутна но не знаела за што се работи - ќе ја пуштат. Можеби кај неа не нашле ништо освен религијата и сакале да испитаат дали и таа е наклонета кон радикални идеји. Радикален ислам е опасност не само овде туку и сегде во светот каде се шири. Зписниоци од испитувања а можеби и снимки сигурно има и не ми се верува дека баш тоа ја прашувале, можеби се задржале на тоа прашање затоа што некој кажал дека негде нешто изјавила а што заличило на радикализам или верска екстрем,ност.. не можеме да ги знаеме сите детали од истрагата но чисто се сомневам дека некој во цела таа работа напнатост и гужва чисто ради ќеиф и злурадост ќе уапси жена да си губи време да ја прашува детски наивни прашања
Дефинитивно најголема фацка е од протестов овој, славен преку ноќ стана.
па нормално. Не сте терористи вас да ве читаат! Ти алах акбар пиша или не?http://www.facebook.com/AlsatMK
Јас 3 ати прашав за оваа тема денес овде , 2 пати за тоа коа објавија дека имат доволно докази за обвинение , и ниту еден албанец не ми одговори . Па ќе прашам , шо ќе кажете на тоа ??Се бара Princ што ќе изјави на тоа дека еден од уапсеина изјавил дека требало да се пука на тие што се во униформа,а не на децата?
Или и овде се вртени муабетите?
Колку докази имаше за хашките случаи, ехеееее. Ама им ги истегнаа ушите и наполнија џебови па ги затворија со награда за шпоновите - министерски/директорски местаШврговски: Има доволно докази за осомничените за тероризам
Државниот обвинител Љупчо Шврговски за Канал 5 изјави дека МВР има доволно докази за кривичното дело тероризам за петтемина осомничени за масакрот кај Смилковското езеро, кој се случи на Велики четврток.
Ајде бе Албанци , кај сте сеа ??? Невини беа овие , а ??? Ајде да ве видам гукнете !!!
Морам да го искористам ова, ќе ти го украдам, и немој Хавуз да ми направиш те моламАко некој ми го зима жената ХАВУЗ че го правим, хавуз, со бензин че го палим цел град !
100 rekov , prelistaj gi moite postovi od vcera pa ke vides dali taka rekla ..Кај се тепани бе? Јас не видов ниедна модринка. Зошто не тужат? Нека извадат лекарско.