- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 123
Imase konfuzni , samo ve potsetuvam uste ednaska " Albancite se mnogu cuvstvitelni koga se zimaat Zeni po zatvori " ne im bilo na povekemina da gi branat ubijcite toa e ocigledno i mnogu jasno ..Пораките беа доста конфузни и контрадикторни. Не навлегувам во пароли и повици за палења, али испаѓа дека “жал ни е за децата но барајте убијци на друго место не кај албанците“??!!
Или како да се бара убиец а да се против приведувања и влегувања по куќи??!
Или она “кога нешто да се случи одма албанците (муслиманите) криви“ Па се случи убиство на 4 македонски деца и еден возрасен македонец, ете како да се случи тоа баш на македонци а не на други етнички групи? Биле невини иако ни збор од докази уште не се изнесени, ако жена криела оужје - таа не смеела да се апси.... беше тука се и сешто измешано од знамиња, пораки од една крајност во друга, така да општо земено протестот и не покажа ништо јасно освен дека е собран наврат нанос но без јасна идеја и цел. Се надевам дека судењето ќе почне што побрзо и да се изнесат на видело сите докази од двете страни.
P.S. ja sum musliman samo ne spagam vo taa verska grupa i ne gi znam site nivni pravila zatoa ne me prasuvajte mnogu okolu verata .