#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Рускиве медиуми треба да се обрне внимане, тие можат да направат добра сторија, Русија е диркетно погодена неколку пати од радикален исламски тероризам.

Јас испратив на неколку Руски весници и телевизии,имам потекло Руско така да и со јазикот нема гајле. Се надевам дека ќе прочитаат и ќе има резултат акцијава.

Јас испратив на неколку Руски весници и телевизии,имам потекло Руско така да и со јазикот нема гајле. Се надевам дека ќе прочитаат и ќе има резултат акцијава.
Давајте мејлови каде што праќате и точната процедура

Ова ме радува ! Да сме вака сплотени секогаш каде ќе ни биде крајот ? ;)

Инаку пратено мејлови и на фб сликите напињам сите share да прават

Дајте ми Руска верзија на текстов тоа би било одлично. И почекајте со Руските сајтови, таму треба да има друг пристап, jamajka; нека објасни.

Ок , ќе ја затворам групата на ФБ , тука ќе се префрлиме :)
нема потреба ан две места да бидеме , а на другите ќе ги пренасочам овде.
И темата ја користите само за текстови и слики кои ќе бидат користни !

Бравос за идејава ... испратив на сите маилови што ги имавте наведено...мора ова и на фб,за да добие на масовност

Плус, мој предлог, ако начекате нешто да се објави, одма постирајте тука, без разлика на кој јазик е објавено!

Мислења за 2001 и за убиството - НЕ на оваа тема. Убаво си пишува што треба тука да се постира, не ја дефокусирајте темата!!!!!!!

vo red se slagam :)
ama edno da ni e jasno moze da probame so vestite
ama globalnata i balkanska politika ja gradat i razvivaat SAD
neka ti tekne bas na 2001 godina kako od teroristi stanaa fredom fighters borci za sloboda
A kako ideja ja pozdravuvam terajte samo napred (y)

Ова е од Македонец ?

Иначе правите share на блогот !
--- надополнето: 4 мај 2012 во 21:44 ---

Ајде полека полека се известува !! Очекувам многу повеќе наредните 2 дена , посебно утре !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom