Ако мислиш не тежина и не е толку тежок.Имав можност да работам на Галакси Нексус, добро лежи во рака, не е тежок, ама остава впечаток како да работиш на таблет пц.Екранот е огромен и бара навикнување.Јас сепак не сум за нешто толку големо, а и во право си, Лумиа кога го држиш во рака имаш чувство буквално како да е Мерцедес. Дефинитивно за квалитет на финците им нема рамни.Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!
Не на тежината туку на големината премноогу е голем не го збира во џеб, како што кажа како таблет еАко мислиш не тежина и не е толку тежок.Имав можност да работам на Галакси Нексус, добро лежи во рака, не е тежок, ама остава впечаток како да работиш на таблет пц.Екранот е огромен и бара навикнување.Јас сепак не сум за нешто толку големо, а и во право си, Лумиа кога го држиш во рака имаш чувство буквално како да е Мерцедес. Дефинитивно за квалитет на финците им нема рамни.
Баш затоа што "краде" се најдобри телефони. Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.Пошто познат е самсунг да кради работи од епл и се да копира, МОРА уште нешто да се научи. Тоа е како да прави права презентација. Човече заспавввввввв додека ја гледав, и на крај кога заврши си викам чекај бе имаат кул работи кој се стварно уникатни ЗОШТО никој не го презентира како што треба и да ми остане во впечаток да речам Е ТОА Е ЈАКО.
Тие се запнаа, природата, звуците, рингтоновите биле како звукови од природа, алармот незнам што...
Како и да е телефонов ќе се продава многу.
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:04 ---
http://www.ubergizmo.com/2012/05/samsung-galaxy-s3-preview/
НЕМОЖАМ да замислам, колку би бил брз windows phone со ваков хардвер. Едноствано незамисливо е
Да не ја расипуваме темава, сепак тоа е јавна тајна.Баш затоа што "краде" се најдобри телефони. Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.
Заборави уште и процесори од Samsung.Баш затоа што "краде" се најдобри телефони. Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.
Нокиа освен дизајнот нема друго (револуционерно) да понуди. И после толку апдејти на WP7 пак се останува исто и досадно. Да не ги споменувам детските болести кои ги имаа на почеток. Купувам телефон не за тоа како надворешно изгледа туку за тоа што нуди софтверски и хардверски, значи тоа што е внатре. Инаку едвај чекам да се појави S III кај нас, дојде време да се проба ѕверот.Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!
Трка за освојување на пазари, силна конкуренција, брз развој на технологијата. Тука е одговорот.veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo
Секој ден се вади нешто ново.veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo
9 МИЛИОНИ телефони во преордерКако и да е телефонов ќе се продава многу.
Ke ima li kampuvanje pred prodavnici kako za iPhone ))...koj znae...9 МИЛИОНИ телефони во преордер
Го земав,лудило е )Само до мене е или оваа година ХТЦ ќе биде поголем хит кај андроиод телефоните. Ако јас би бирал HTC ONE X би го одбрал без никаков проблем.