Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!
Ако мислиш не тежина и не е толку тежок.Имав можност да работам на Галакси Нексус, добро лежи во рака, не е тежок, ама остава впечаток како да работиш на таблет пц.Екранот е огромен и бара навикнување.Јас сепак не сум за нешто толку големо, а и во право си, Лумиа кога го држиш во рака имаш чувство буквално како да е Мерцедес. Дефинитивно за квалитет на финците им нема рамни.
Пошто познат е самсунг да кради работи од епл и се да копира, МОРА уште нешто да се научи. Тоа е како да прави права презентација. Човече заспавввввввв додека ја гледав, и на крај кога заврши си викам чекај бе имаат кул работи кој се стварно уникатни ЗОШТО никој не го презентира како што треба и да ми остане во впечаток да речам Е ТОА Е ЈАКО.
Тие се запнаа, природата, звуците, рингтоновите биле како звукови од природа, алармот незнам што...
Како и да е телефонов ќе се продава многу.
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:04 ---
http://www.ubergizmo.com/2012/05/samsung-galaxy-s3-preview/
НЕМОЖАМ да замислам, колку би бил брз windows phone со ваков хардвер. Едноствано незамисливо е![]()

Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.Баш затоа што "краде" се најдобри телефони.Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.
Заборави уште и процесори од Samsung.Баш затоа што "краде" се најдобри телефони.Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.

Нокиа освен дизајнот нема друго (револуционерно) да понуди. И после толку апдејти на WP7 пак се останува исто и досадно. Да не ги споменувам детските болести кои ги имаа на почеток. Купувам телефон не за тоа како надворешно изгледа туку за тоа што нуди софтверски и хардверски, значи тоа што е внатре. Инаку едвај чекам да се појави S III кај нас, дојде време да се проба ѕверот.Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!

Трка за освојување на пазари, силна конкуренција, брз развој на технологијата. Тука е одговорот.veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo

veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo
Како и да е телефонов ќе се продава многу.

Ke ima li kampuvanje pred prodavnici kako za iPhone9 МИЛИОНИ телефони во преордер![]()
))...koj znae...Го земав,лудило еСамо до мене е или оваа година ХТЦ ќе биде поголем хит кај андроиод телефоните. Ако јас би бирал HTC ONE X би го одбрал без никаков проблем.
)