Samsung Galaxy S III официјално претставен!

• Креатор на темата zocc
  • Време на започнување
Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Леле поголем од S2, овај сега ќе биди како цигла во џебот да носиш. Останувам верен на Mercedes=Nokia сега за сега Lumia the best!!!
Ако мислиш не тежина и не е толку тежок.Имав можност да работам на Галакси Нексус, добро лежи во рака, не е тежок, ама остава впечаток како да работиш на таблет пц.Екранот е огромен и бара навикнување.Јас сепак не сум за нешто толку големо, а и во право си, Лумиа кога го држиш во рака имаш чувство буквално како да е Мерцедес. Дефинитивно за квалитет на финците им нема рамни.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Ако мислиш не тежина и не е толку тежок.Имав можност да работам на Галакси Нексус, добро лежи во рака, не е тежок, ама остава впечаток како да работиш на таблет пц.Екранот е огромен и бара навикнување.Јас сепак не сум за нешто толку големо, а и во право си, Лумиа кога го држиш во рака имаш чувство буквално како да е Мерцедес. Дефинитивно за квалитет на финците им нема рамни.
Не на тежината туку на големината премноогу е голем не го збира во џеб, како што кажа како таблет е

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пошто познат е самсунг да кради работи од епл и се да копира, МОРА уште нешто да се научи. Тоа е како да прави права презентација. Човече заспавввввввв додека ја гледав, и на крај кога заврши си викам чекај бе имаат кул работи кој се стварно уникатни ЗОШТО никој не го презентира како што треба и да ми остане во впечаток да речам Е ТОА Е ЈАКО.

Тие се запнаа, природата, звуците, рингтоновите биле како звукови од природа, алармот незнам што...

Како и да е телефонов ќе се продава многу.
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:04 ---
http://www.ubergizmo.com/2012/05/samsung-galaxy-s3-preview/

НЕМОЖАМ да замислам, колку би бил брз windows phone со ваков хардвер. Едноствано незамисливо е :pos:
Баш затоа што "краде" се најдобри телефони. :pos::pos::pos: Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Баш затоа што "краде" се најдобри телефони. :pos::pos::pos: Вода можат да им носат сите. Кажи ми едно нешто на Ајфонот освен софтверот што е негово. Камерата од Сони, дисплејот од Самсунг итн да не набројувам уште да не ти се слоши.
Да не ја расипуваме темава, сепак тоа е јавна тајна.

П.С

никој не зборува за хардвер.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Заборави уште и процесори од Samsung. :)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 08:45 ---
Нокиа освен дизајнот нема друго (револуционерно) да понуди. И после толку апдејти на WP7 пак се останува исто и досадно. Да не ги споменувам детските болести кои ги имаа на почеток. Купувам телефон не за тоа како надворешно изгледа туку за тоа што нуди софтверски и хардверски, значи тоа што е внатре. Инаку едвај чекам да се појави S III кај нас, дојде време да се проба ѕверот. :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Ми се свиѓа, али сепак во никој случај не би го мењавал за ајфонот:D!

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
veke e preterano, na sekoi 2 meseca se vadi nesto novo
Трка за освојување на пазари, силна конкуренција, брз развој на технологијата. Тука е одговорот. :)

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Mislam deka nema da projdat dobro kako so SGS2. Hd rezolucija i quad cpu sto koj znae i kolku ke se iskoristi... i stvarno lici na tablet. Dvojkata ne ja menjam za ova...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Само до мене е или оваа година ХТЦ ќе биде поголем хит кај андроиод телефоните. Ако јас би бирал HTC ONE X би го одбрал без никаков проблем.
Го земав,лудило е :))

Kajgana Shop

На врв Bottom