Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Дали ја знаете познатата изрека на Гоце Делчев?
-Која, излези момче..
То треба да се скине, не сме ние за своја држава.
Епа немаат муда зошто знаат дека они наредниот ден ке се соберат 20000 ке крсат,протестираат све ке прават и на крај ке ги ослободат....а нас ке не апсат тепаат све по ред ке ни еб.т зошто сме пички во душа ете затоа не ги апсатНели гледаш дека немаа муда ниеден да приведат од овие ..
Додека протестанти од Радишани и протестанти против убијците беа ставани у притвор .. најважно сите тие протестанти беа Македонци ..
ама не да речете дека владата нема сила, туку нив им одговара да ги пуштаат да прават што сакаат, а у меѓувреме да си собираат пари додека ние се замараме овде со вакви работи. Нив кур ги боли се додека има дрва за берење ќе се кријат позади настаниве а ова у втор план да им биде.Aбе што мешиш баби и жаби ова е МАКЕДОНИЈА далеку од ШВАЈЦАРИЈА!
Епа немаат муда зошто знаат дека они наредниот ден ке се соберат 20000 ке крсат,протестираат све ке прават и на крај ке ги ослободат....а нас ке не апсат тепаат све по ред ке ни еб.т зошто сме пички во душа ете затоа не ги апсатНели гледаш дека немаа муда ниеден да приведат од овие ..
Додека протестанти од Радишани и протестанти против убијците беа ставани у притвор .. најважно сите тие протестанти беа Македонци ..
Дали ја знаете познатата изрека на Гоце Делчев?
-Која, излези момче..
То треба да се скине, не сме ние за своја држава.
http://img861.imageshack.us/img861/3509/Albanci.jpg
Епа ако Македонскиот народ превземе нешто, протести она ова, поинаку ке бидат работите а не само на форуми да седеме и пишуваме!ама не да речете дека владата нема сила, туку нив им одговара да ги пуштаат да прават што сакаат, а у меѓувреме да си собираат пари додека ние се замараме овде со вакви работи. Нив кур ги боли се додека има дрва за берење ќе се кријат позади настаниве а ова у втор план да им биде.
I Dardanco e istiot.Абе шпринц не реплицираш на тоа шо не ти одговара. Класичен шпон. Ај сеа банирај ме.
Чудно,јас бев сигурен дека бараа ослободување на осомничените убијци на деца извикувајќи Алаху акбар и носејќи црно џихадистичко знаме(она кое го гледаме кога муџи ќе сечат глави на цивили пред камери).odmnogu raboti sho ne mi se svigaa vo protestot kako na primer tie prosti vehabisti shto gi ima vo skopje i za koi drzavata nikogas ne prezemal da najde nacin da gi neutralizira...a namesto toa tie gi okupirat dzamiite vo skopje i pokraj najavite na IVZ...
jas sum sigurna protestot e poveke poradi nepokazuvanje pocit kon zenite od strana napolicajcite
...
golem humanski akt napravija tie luge sho go spasija toj policaec koj se naogal vo sredina na protestantite i koj zasigurno mozel tesko da nastrada od nekoj od familiata na uapsenite zeni...
Абре типче имаме и ние будали во Македонија може не како во Мосад ама можат да завршат работа.Затоа треба некој да им нареди а за тоа да се случи треба Македонскиот народ да излезе и протестира и не долу влада туку да протестираме против Албанците а не на протестите да се препукуваме ВМРО против СДСМ!изволте дечки да си ја пробаме среќата... имаат секаков вид на оперативци
https://www.mossad.gov.il/Eng/recruit/Register/Explanations.aspx
ова ни е единствениот спас