_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
2000 eвра брат и ете ти диплома знаење огромна просто можеш да бидеш доктор професор на науки со таа диплома
2000 eвра брат и ете ти диплома знаење огромна просто можеш да бидеш доктор професор на науки со таа диплома
Дека си убав нема сомнеж.Сега гледам зошто аватар сликичето е голем хит на интернетот.Треба да наплаќаш на секој кој ти ја рекламира фацата на нет.Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.
Беше прашање на време кога ќе излезат од плакарот.Ќе се видиме во шума ... хахахаха , на домашен терен сакат да играт
Со атомски и МК ќе иде у курац .. ја предлагам напалм , ни молекула нема да остане од нив !Се познава албанец.скапан у црева уште на телевизија коа го видиш онака грозеен мизерен аххх во таа толпа како би фрлил 5-6 бомби атомски и би ги убил!!!!
Значи како само можат да протестирааат....ГРДОТИИИИИИИ!
Со атомски и МК ќе иде у курац .. ја предлагам напалм , ни молекула нема да остане од нив !Се познава албанец.скапан у црева уште на телевизија коа го видиш онака грозеен мизерен аххх во таа толпа како би фрлил 5-6 бомби атомски и би ги убил!!!!
Значи како само можат да протестирааат....ГРДОТИИИИИИИ!
Па сите разбират сичко - зошто? (македонски - Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК бугарски - Никој не те разбира тук се пише на македонски език). Мислам дека се разбира отлично, се пак са дал линк, кои не сакат - не читат...
Шо зборам ја 2 дена ?! Само го хранат и псоле има муниција да ги банира !Јас апелирам да престанете да се вреѓате меѓусебе колку и да ви врие главата, контролирајте се бидејќи после може многу да се каете. А модератор ако вреѓа само така ги поттикнува другите да почнат со навреди и потоа да добијат и бан. Затоа воздржете се!
Ај молим те да се тргнеш од темава. К*р не не боли за татарите, затоа не се мешај во внатрешни работи во македонија.Види моме, поентата е дека Бугарите спровоцираа Комитите и они уместо кон албанците удриха бугарскиа посланик. Па кажи не е ли то добро, се пак су се добро сударили бугари и албанци са Монстерите на Македониа? Или нешто грешам...