Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
викендов со Свонси очекувам да се истуриме од двање голови! Мора да бркаме гол разлика по секоја цена да не се наслонуваме на Њукасл. Со Свонси оекувам да завршиме со минимум 4 гола во нивна мрежа со услов ниеден да не примиме, а со Сандерледн плус некој гол сепак наши играчи се тоа особено цела одбрана :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
викендов со Свонси очекувам да се истуриме од двање голови! Мора да бркаме гол разлика по секоја цена да не се наслонуваме на Њукасл. Со Свонси оекувам да завршиме со минимум 4 гола во нивна мрежа со услов ниеден да не примиме, а со Сандерледн плус некој гол сепак наши играчи се тоа особено цела одбрана :D
Со своинси и јас исто очекувам. А за со Сандерленд го очекувам најцрното можно сценарио :D
Сити да изгуби бодови против Њу Касл, да се вратиме на прво место, а последното коло со Сандерленд да ја оплескаме :confused:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Со своинси и јас исто очекувам. А за со Сандерленд го очекувам најцрното можно сценарио :D
Сити да изгуби бодови против Њу Касл, да се вратиме на прво место, а последното коло со Сандерленд да ја оплескаме :confused:
Со Сандерленд да ја оплескаме? Одбрана.. бардсли Ошеј Браун Ричардсон.. можда некој од овие нема да игра ама сигурно ќе ни ја пуштат најсигурно! :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Со Сандерленд да ја оплескаме? Одбрана.. бардсли Ошеј Браун Ричардсон.. можда некој од овие нема да игра ама сигурно ќе ни ја пуштат најсигурно! :D
И јас се надевам дека ќе им се истуреме со голови и на Свонси и Сандерленд но да не биде таа со Сандерленд како Евертон што ќе ни ја пуштеа? :coffee:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Бидете среќни ако ги победиме и двете преостанати утакмици, да се освои титула на гол разлика сезонава е невозможно и вие тоа си го знаете ама не сакате да верувате во тоа. Заборавате дека Сити последното коло игра со КПР дома и ќе му даде најмалку 3 гола, на тоа додајте ја гол разликата од плус осум што сега ја имаат и евентуалната победа над Њукасл па еве нека биде и со 1-0. Тоа значи дека ние двата натпревари ќе треба со минимум 6 гола да ги победиме за да имаме иста гол разлика. Во теорија звучи изводливо ама во пракса за жал ќе оди малку потешко. Може некој ќе ми пише BELIEVE и ќе биде во право ама повеќе шанса има Сити да киксне со Њукасл отколку ние да ја освоиме лигата на гол разлика.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kagawa agent "Man United is an option" for Dortmund midfielder." Full story on site soon

Од Гардијан.

П.С. еве уште еден

Gaitan "would like to play for Manchester United" says his agent. Full story on site soon

omg

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ќе биде забавно следната сезона ако ги доведеме и Кагава и Гаитан :). Ама треба да се донесе и некој деструктивец како на пример Хави Гарсија или Хави Мартинез

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дали со доаѓањето на Кагава мислам дека Руни ќе биде шпиц,а Велбек прва опција за измена,Чичарито вечно "златна" резерва..?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Дали со доаѓањето на Кагава мислам дека Руни ќе биде шпиц,а Велбек прва опција за измена,Чичарито вечно "златна" резерва..?
Па најверојарно тоа му е планот на САФ пошто Кагава игра на позицијата AMF ,а мислам дека не би можел да игра во средината во 4-4-2 .

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Зошто да не Руни и Велбек па Кагава со некој партнер во средината, едниот со малку поофанзивни улоги другиот по дефанзивни.
Дортмунд со Кагава имаат опасен контра напад, нешто што нас ни фали по заминувањето на Роналдо, исто и брзата трансформација од одбрана во напад.

Велбек никако не ми се испушта, ќе биде страшен играч, стварно. Многу придонесува во играта на тимот, одлично сврзува нешто што е несвојствено за шпицовите. Тој Клеверли и Руни па тука е и Нани колку само се разбираат меѓу себе, како се сврзуваат тоа е чудо, видете ги головите во Шилдот, против Евертон, и уште некои имаше. Барселона така не се проигруваат.

Ќе биде супер интересно транcфер лето едвај чекам
--- надополнето: 4 мај 2012 во 20:48 ---
Па најверојарно тоа му е планот на САФ пошто Кагава игра на позицијата AMF ,а мислам дека не би можел да игра во средината во 4-4-2 .
Гоше може да игра не е ова фудбал менаџер. Дури и таму на фм може.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Porto winger James Rodriguez has been called the “South American Christiano Ronaldo.”

The highly rated 20-year old from Colombia is known to be high on Sir Alex Ferguson’s list of acquisitions this summer. The Manchester United boss will not be pleased to hear, therefore, that another club has tabled an offer for Rodriguez. There are no details forthcoming about the value of the offer but it will serve to sharpen United’s resolve.

Silvio Sandri, agent for the Colombian international, told Maisfutebol that “currently there is a concrete offer for the player. I do know that United are interested too. Several scouts have made the trip to Porto to see James and have asked questions. We must await developments, and on the offer itself I don’t have much else to say.”

It has been reported that Man Utd were poised to make a move for the winger who has scored 19 goals for the Portugese club since joining from Banfield in Argentina in 2010.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
--- надополнето: 4 мај 2012 во 20:48 ---

Гоше може да игра не е ова фудбал менаџер. Дури и таму може.
Тој може да игра и како деструктивец ама најдобаро игра на позицијата АMF.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
И Обертан беше новиот Роналдо :D

Kajgana Shop

На врв Bottom