Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ne be brat ednostavno taka si mislam, a inace makedoncite i albancite megu sebe sto sakat neka si praat megu sebe ne mi e gajle,ama ne da se zamesa i religijata, ako pravite nesto pravete si megu sebe, a ne da se pluka protiv Islamot.. I uste nesto,jas ne sum golem vernik, ama pred se sum turcin i musliman, ako ima napadi protiv islamot tuka se cuvstvuvam i jas, i ako sto ne sum golem vernik..

Ако си добар и чесен човек си многу поголем верник од многу христијани кои одат секој ден во црква а направиле 100 нечовечности, и од многу мсулимани кои одат секој ден у џамија и исто направиле 100 нечовечности. Религијата не е репер и претпоставка за добар човек.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Кога не сакаш да видиш докази нема и да ги видиш.
И цело време жртви изигравате. Аман веќе.
А тоа што не станувате на химни и слични лицемерија не се бројат а?
Играј отворено и директно одговори ми:
Дали ја чувствуваш оваа држава како своја? Јас велам НЕ.
Докажи ми го спротивното.
Sve dodeka ne me custvuva ova Drazava kako svoj drzavjanin , za zal NE .
Sakam otvoreno da zborime bez trikovi ,posle dovaganjeto na Gruevski na Vlast sve se smeni , sve ide na poloso , pred nego ve smetav Bogami kako moi , imas postari postovi od mene pa procitaj gi ..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Би ти препорачал да го прочиташ овој мој пост од синоќа, за да не се повтарам.
А на тоа ќе дополнам: за разлика од Македонците кои сакаат едноставно некој да ја превземе обврската за убиствата и да лежи затвор за тоа, ние сакаме да ја превземат обврската за убиствата и да лежат затвор за тоа само убијците. Прочитај го тоа мислење те молам, веќе го искажав ставот и одговорите на твоите прашања мислам дека се таму некаде измеѓу тие редови :)
Што глумиш бе, ве читаме како селски буквари. Еве и ја да се самоцитирам... со пост од 19 април...
Не бе, не вреди да се нервира човек и да коментира на темата... Нареден пат ќе коментирам кога ќе протестирате поради тоа што ќе бидат уапсени албанци за овие убиства. Ќе видиме тогаш со кој точно сочустувате.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
А ако излезе дека некој оваа пиздарија ја направил во име на некакво сфаќање на исламот? Што ќе речеш тогаш?
Togas neka go obesat pred plostadot ne mi e gajle, zatoa sto toj ne e musliman, toj e obicen pizda za mene sto se krie pozadi verata, nitu edna religija ne dozvoluva ubistva i zlostorstva, ovie sto se krijat pozadi islamot i pozadi hristijanstvoto kako sto bese i vo slucajot so Brejvik vo Norveska,treba da se iscistat site do eden..

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.262
Ilija Dimovski
овој портал.. Portalb.. е регистриран од страна на Metamorfozis, фондација која исто така како свој го има регистрирано порталот Plusinfo..
таа пак фондација е формирана као проект на фондацијата Сорос...

поставувам прашање...
кој тоа организира и помага во организирање на вакви непотребни и глупави протести?
која им е целта?
дали со тоа што не успеаа да ги запалат младите Македонци пред дваесетина дена им пропадна само првиот дел од планот, па сега сакаат да ги подбуцнуваат младите Албанци?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Jas mozam da ti odgovoram sto nie Albancite mislime , samo zatoa sto mislam deka ne e FER da ostanes bez odgovor , a dosta problematicno prasanje postavi !

Od edna strana , nie Albancite sme u dva isti slucki prosto receno ispadnale kako Zrtvi .
1.Lube Boskovski so 7 ubieni Pakistanci
2.SOPOT
I dvata slucai se obelodenile i od stranci .
Albancite se mnogu cuvstitelni koga se zimaat ZENI u Policija ( a sega znaeme i maltretirani ) toa nie bolka na nas bez obzir dali nekoj od moive ke priznae ili ne , ovo sto ti go pisuvam e tocno .
Pod broj 1 i 2 , bevme kazneti so preku 150 godini zatvor i se plasime da ne ni se povtori istoto , zasega ne gleavme ozbilni dokazi ..
А да се погледне и другата страна на овој случај, имаме 5 особи од кои 4 деца убиени ладнокрвно и по се изгледа испланирано, без никаква видлива причина, нит биле полицајци ни војници нити учесници во некои воени дејствија, спрема мене пол, нација, вера.. не е релавантно во тоа дали некој да биде предмет на истрага и испитувања. МВР вели има силни докази, истражната постапка е во тек, обвинетите си имаат адвокати, за процесот ќе се интересира и Брисел и Вашингтон не гледам каде би бил проблемот. Ни јас ни ти ни граѓани на протест не можат да знаат кои се доказите и какви изјави дале до сега обвинетите. Тие што се покажало дека не се виновни - се пуштени се случува секој ден секаде низ свет да биде приведен некој невин имавме скоро случај со тој од германија кого американците од македонија го однеле во затвор во авганистан па чмаеше доста време додека на установиле дека е невин.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Sakam otvoreno da zborime bez trikovi ,posle dovaganjeto na Gruevski na Vlast sve se smeni , sve ide na poloso , pred nego ve smetav Bogami kako moi , imas postari postovi od mene pa procitaj gi ..
Не бе пријател...се лажеш...
НИКОГАШ не си не сметал како свои, ни македонците ни државата.
Во оваа држава имаш повеќе права од мене, тоа е јасно како ден, и тоа и во периодот до 2001, за наваму и да не збориме.
--- надополнето: 3 мај 2012 во 23:40 ---
Togas neka go obesat pred plostadot ne mi e gajle, zatoa sto toj ne e musliman, toj e obicen pizda za mene sto se krie pozadi verata, nitu edna religija ne dozvoluva ubistva i zlostorstva, ovie sto se krijat pozadi islamot i pozadi hristijanstvoto kako sto bese i vo slucajot so Brejvik vo Norveska,treba da se iscistat site do eden..
Поштено!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ova e edna obicna finta za pred samitot vo NATO, demek i Makedonija ima ogromni problemi so terorizmot..:facepalm: Demek primete ne vo NATO, ostajte gi Grcite.:свиркам:
Наполно спротивното - недеjте да ги примате во НАТО, еве тиja имат тероризам, еве тиja не са стабилна држава и така натаму...
Некоj многу сака РМ да остане слепо црво на Западен Балкан.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.643
Поени од реакции
35.190
Jas mozam da ti odgovoram sto nie Albancite mislime , samo zatoa sto mislam deka ne e FER da ostanes bez odgovor , a dosta problematicno prasanje postavi !

Od edna strana , nie Albancite sme u dva isti slucki prosto receno ispadnale kako Zrtvi .
1.Lube Boskovski so 7 ubieni Pakistanci
2.SOPOT
I dvata slucai se obelodenile i od stranci .
Albancite se mnogu cuvstitelni koga se zimaat ZENI u Policija ( a sega znaeme i maltretirani ) toa nie bolka na nas bez obzir dali nekoj od moive ke priznae ili ne , ovo sto ti go pisuvam e tocno .
Pod broj 1 i 2 , bevme kazneti so preku 150 godini zatvor i se plasime da ne ni se povtori istoto , zasega ne gleavme ozbilni dokazi ..
1,Да мислевте било што арно ќе беше, туку ништо не мислите, чекате некој да ви го изпере мозокот, да ве потпали (ајде на протест, после петочната молитва оџата ќе ви каже како да се однесувате на ‘‘мирниот‘‘протест) и како слеп за стап се фаќате, а ни самите не знаете зошто протестирате.
2, Албанците се СЕКОГАШ жртви, секогаш се жртвени јагниња, кутрите вие за жалење, да не ве знае човек навистина ќе почне да ве жали, а ако размислам поубаво можеби си во право, жртви сте, затоа што дозволувате со вас да манипулира багра, затоа што самите неможете да расудувате, ‘‘лета магарето - лета, лета, ама ниско‘‘,
3, А што треба да им прават на жените? Да ги однесеме на педикир, маникир, спа центар? Можеби таму ќе се чувствуваат поудобно, а тоа што под мантил кријат половина магацин арсенал, тоа не те боли а????
Биле малтретирани, ајдеееееееееееееееееееееее, јас не видов нити еден доказ дека биле малтртирани, ако излезеа со помодрени лица, искршени заби, може ќе ти верував,
Во притвор треба да ги пречекаат со погача за добредојде, тулумба и кафе со локум за да им е попријатен престојот.:facepalm:
4, Да не требаше дома да ви пратат на сите целосен и детален извештај со сите детали и докази со кои располагаат, за да ве уверат? Кој си ти или вие, вас да ви ги презентираат доказите, затоа постојат судови, тоа е местото каде што се презентираат сите докази,

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Значи ти утре ќе одиш на протест за претходни случаи ли? За тоа ли е утре протестот? Ако се лажеме...
И дај жити око, ако веќе споредуваш со други случаи, повеќе штета имаат македонците, потсети се само на амнестијата (да не набројувам други случаи), за масакри никој не одговараше, така да се‘ ова што кажа ич не држи вода, биди малце реален и доблесен.
И не знам дали го читаш насловот на темата, ова што го збориш нит е одговор на прашањето нит е во рамки на темата.
Уште еднаш кажувам, со учество на утрешниот протест, само покажувате дека сте ладнокрвни поддржувачи на петкратно убиство!
Utre sabajle ne sum u SK , znaci nema da bidam prisuten .

"И дај жити око"
Ti odgovoriv ednaska sega ne zaebavaj , i mislam stanav FER , sea prasaj nekoj drug ..

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Sve dodeka ti ne ja smetas drzavata za svoja namesto Albania taa nema da te smeta tebe, za zal NE.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Да си извади лекарско не да вика, и оној од претходното видео баш го загледував дали има било каква модринка немаше ништо на него.....

Иначе нешто да те прашам ме интересира делиш исто мислење или генералнокако размислувате со оној за шајката у глава подобро него жена забранета да се допира?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Наполно спротивното - недеjте да ги примате во НАТО, еве тиja имат тероризам, еве тиja не са стабилна држава и така натаму...
Интересен став имаш фми... и доста издржано ми делува на прв поглед...исто како и спротивното.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Ako moze i jas edno prasanje , mislam imam pravo kako sekoj ?
Sto mislat Bugarite za ova ubistvo ?
Fala .

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
..
Albancite se mnogu cuvstitelni koga se zimaat ZENI u Policija.....
јааа мајката, и комшијата мој беше чуствителен кога падна во затвор неговата жена поради проневера,ама не крена протести за тоа..си заслужила,си добила тоа што си добила, ама не, ова е албанка и полицијата НЕ СМЕЕ ни да ја погледне, не пакда и стави лисици:facepalm: абе кај јас живеам бе, и кои ми се комшии, што толку на Бога му имам грешено?!

Kajgana Shop

На врв Bottom