Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Оф, '94та Јамахата. :( Од 2000та наваму. Немора баш да е 125ка, од таму поаѓам. Добри беа и Qingqi 200 GY, околу 1000 евра беа, и тие се добри ендуро мотори. Има еден оглас го даваат за 750 евра, ама доста е оштетен, а други и неможам да најдам по огласнициве. http://imageshack.us/photo/my-images/203/1239216810qingqiqm200gy.jpg/sr=1 Еве го моторот, ако некој продава ваков или најдете оглас, ве молам ПП или одговорете тука :) Може и др. понуди
добар е qingqiот, добро се покажа. ако не си стрикно за 125цц, јас би ти предложил Keeway Superlight 150, интересно чоперче шо сметам дека ги задоволува сите критериуми на добар, ефтин, економичен, градски(не дека неможи да се извај на отворено) мотор, ама рече не си за чопер. а оти не размисли за CBF125 на ново како шо ти реков? ефтин е и со 1500 учество нема да ги сетиш другите 1000 евра на 3-4 години.

Момци,да ве прашам нешто...што е подобро,Априлиа рс 125,или Дукати Монстер 696 ? Априлиата на ново,а дукативо 1-2 години старо...?

Момци,да ве прашам нешто...што е подобро,Априлиа рс 125,или Дукати Монстер 696 ? Априлиата на ново,а дукативо 1-2 години старо...?
Ја би дукатито иако 1-2 год старо, само да е се во ред со него да нема мн поминато и да не е мавано :) нормално
125-ката априлија е исфорсирана машина а дукатито е стварно монстер

d.jpg

ducati-monster-696-rear.jpg

Ја би дукатито иако 1-2 год старо, само да е се во ред со него да нема мн поминато и да не е мавано :) нормално
125-ката априлија е исфорсирана машина а дукатито е стварно монстер

ducati_monster696.jpg
ducati-monster-696-rear.jpg

Ептен ми се свиѓа...само незнам кај го има,ако знае некој нека пише,да отидам да го видам...иам видено на поминување само онака...

Ептен ми се свиѓа...само незнам кај го има,ако знае некој нека пише,да отидам да го видам...иам видено на поминување само онака...

Види во динамикс дали имаат на лагер, јас па мислев имаш некој најдено монстер 1-2 год стар па си правиш споредба

RS125 е меѓу најбрзите, ако не и најбрзиот 125цц мотор во сериско производство. Особено постариот модел, чиста снага. Со друг ауспух, и без никакви блокади, лесно оди до 180-190 кмх. Исфорсирана машина до немај каде :)
Меѓу априлиата и дукатито, се разбира дукатито. Мнооогу помоќно и поубаво :cool:

RS125 е меѓу најбрзите, ако не и најбрзиот 125цц мотор во сериско производство. Особено постариот модел, чиста снага. Со друг ауспух, и без никакви блокади, лесно оди до 180-190 кмх. Исфорсирана машина до немај каде :)
Меѓу априлиата и дукатито, се разбира дукатито. Мнооогу помоќно и поубаво :cool:

Знаеш колку е на ново точно априлиата и дукатито..?

и двете ми се свиѓаат...

Априлиата моментално ти е на попуст, и тоа добри 1000 евра. Од 4400 на 3400 евра. Ако си решен да издвоиш толку пари, земи ја зошто да не. Иако за 3500 евра се наоѓаат далеку подобри мотори. Се е до твојот личен избор :)
Дукатито незнам цена точно.

Ми треба број од некој сервис за скутерчиња во Битола? Ако може од зелката..

Ми треба број од некој сервис за скутерчиња во Битола? Ако може од зелката..
Од зелката немам, ако сакаш од морковот да ти дадам?
-Имаш тема за скутери бе машко, оди таму па прашувај колку ти е ќеиф. Овде е место за моторџии што возат мотори со раширени колена!

Знај некој дали и каде во скопје има GoPro HD камера со сите прицврстувачи за на кацига?

Кој знае нека напише каде се во Македонија има салони за мотори ама по можност на рати само не Тунинг Центар .

Кој знае нека напише каде се во Македонија има салони за мотори ама по можност на рати само не Тунинг Центар .
Имаш во Керамидица,кога одиш накај Дорјана под мостот десно и на 50-70 метри од лева страна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom