Па не е тешко, убаво е објаснето и се. Но после одкога се ќе поврзеш и ќе видиш дека ништо не работи, губиш цел ден да го најдеш проблемот, им се јавуваш и ти викаат дека од таму не е пуштено и ќе треба да почекаш ден два >.<Па не е нешто тешко тоа за инсталирање
Ма нееее грешка си не е научна фантастика за да го поврзешПа не е тешко, убаво е објаснето и се. Но после одкога се ќе поврзеш и ќе видиш дека ништо не работи, губиш цел ден да го најдеш проблемот, им се јавуваш и ти викаат дека од таму не е пуштено и ќе треба да почекаш ден два >.<
Како 2000 кога новата цена е 2500. Ја сакам да се префрлам, затоа прашувам.Јас мигрирав од 3max comfort + на 3Max comfort ... со одредени попусти овој пакет ме фаќа 2.000 денари што и мислам дека вреди максимално за цената !!!
Епа некој инвладиски попуст , ако имаш дедо баба , префрли го телефонот на нивно име и ќе добиеш попуст 500+ денари !!!Како 2000 кога новата цена е 2500. Ја сакам да се префрлам, затоа прашувам.
Фала, јас мислев ако си корисник на повеќе услуги или подолго време ги користиш услугите даваат некој попусти.Епа некој инвладиски попуст , ако имаш дедо баба , префрли го телефонот на нивно име и ќе добиеш попуст 500+ денари !!!
даваат и тоа, ама не во попуст на цена туку имаат акции за лојалност па даваат гага безжични телефончиња (фиксни) и слично !!! стално кога ќе плаќаш сметка ќе си прашуваш за тоа да не имаат некоја акција , зашто најчесто не кажуваат, прошли пут така случајно се најдов у муабет и ко испадна сум имал право на гага телефон ...Фала, јас мислев ако си корисник на повеќе услуги или подолго време ги користиш услугите даваат некој попусти.
„Ако ви е потребна помош од нашиот оператор притиснете 0“А откако ќе свртите на 171 и потоа откако ќе го изберете јазикот, што треба следно да се стисне за да можам да го потпишам новиот пакет. Има опции од 1 до 7 мислам, ама некако не ми се прецезирани ко што треба или јас неможам да слушнам убаво... пробав со некои, но на различни работи наидов. Инаку сум корисник на 3 max comfort + и плакам 3100, па гледам сега дека не постои веќе тој туку само 3 max comfort кој е сличен на овој +, дури е и подобрен, а вреди 2490 ден.