ja si staviv i telefonski broj i autentikator i si staiv i paypal taka da cekam samo 15 da dojde, a toa sto go pustija za makedonija da mozes i telefon da koristis i balansot da go koristis bese po zasluga na srbija, da ne bea oni nie nemase da imame balans nikogas, a i parite mozes da gi vadis samo preku paypalБлизард има опција за Македонија да поврзиш paypal со акаунт? Мене ми е на UK али треба да имаш од таму број телефонски за да префрлиш пари преку paypal...
da ke mozes da gi koristis da si kupuvas od blizard store, maus, padovi gejmkard starcraft itn.Значи не земаат listing fee ако ставиш ствари на Real-Money AH, fee земаат само ако тоа што го ставиш се продаде. Нема никаков ризик ондак, но сме ограничени на максимум 10 аукции истовремено. Дали добро сум разбрал?
1$ од weapon/armor или 15% од gold/gems/etc е сосем пристојна наплата. Ако врзам дебитна со Battle.net Balance сите продавања и купувања ќе одат преку тоа, е сега нема да можам да ги вадам парите (нели за ова мора PayPal), но ќе можам да ги користам на Battle.net срања, експанзии и гејм тајм?
znaci nie srbija crna gora nemozevme da imame balance zatoa sto nasite drzavi ne dozvoluvale da se ima pari nadvor, ja prativ pismo do blizzard zasto nemozam oni isto mi odgovorija, duri ni zastitata so telefonot ne raboti, e sega za srbija,, niv gi nemase koga kreiras akaunt , bea trgnati dali po greska dali namerno ne se znae ali oni pocnaa da krevaat galama pa duri i za balance i za telefonot, posle 1 nedela objavija vest deka moze kaj niv za balance i tel i gi vratile nazad pak za kreiranje akaunt, i ja otidov odma na mojot proveriv i kaj nas pocna da funkcionira i balansot i paypal da stavis i so visa karticka da kupuvas na diablo aukcijata(samo nemozes da si gi zemes parite osven na paypal) i posle nekoj den i telefonoty funkcionirase,, znaco da ne se bunea srbite nie se uste ke nemavme nistoМе интересира што направила Србија па и нас што ни пуштиле? Just curious, не сум во тек
hahahah lol, dobro de nema odbrojuvanje, mala шегаАко сакаш одбројување, иди чекај пред Нико во Рамстор, во излог имаат монитор што одбројува денови, саати, минути и секунди.