- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Ти у кого веруваш???Ауу нем така , почна да грме Бог ти се лути за овоа .. само кој Бог ?! Алах , Тор , Амон Ра , Зевс ?!
Ти у кого веруваш???Ауу нем така , почна да грме Бог ти се лути за овоа .. само кој Бог ?! Алах , Тор , Амон Ра , Зевс ?!
Нема да дочекате насилно да демонстрираат, доколку некој од нашиве цивили не ги испровоцира. А за да нема провокации, за тоа ќе се погрижи полицијата. А полицијата освен што ќе ги обезбедува за влакно да не им фали. друго ништо нема да прави. Тоа не е дечурлана без команда и насилство користат само кога ќе бидат повикани на војна.
Значи ако има протести, протестите ќе бидат мирни со воинствени пароли, тоа ви тврдам. Вие воопшто познавате ли такви луѓе, го знаете ли нивниот ментатлтет?
Како не ти е јасно зошто ќе протестираат?не ми е јасно само зошто ќе протестираат? за да ги ослободат од лажните обвинувања терористиве? ..
Со омаловажување противникот никогаш не се победува.таа дечурлана ке се помоча да треба да ги повикаат во војна.
Шо е важно тоа ?Ти у кого веруваш???
Само сакам да знам, пошто се исмејуваш на други религии.Шо е важно тоа ?
А има ли забрана за исмевање ?Само сакам да знам, пошто се исмејуваш на други религии.
да да, они биле на нива кога се пукало домаќинката дома правела банички ама под фустанот пиштол си носи...невина е она бе! што е еден пиштољ по дома?!Како не ти е јасно зошто ќе протестираат?
Ќе протестираат затоа што албански жени, бербери, таксисти, камионџии неможе да бидат терористи или исламски радикали, за да бидеш терорист или исламски радикал треба да имаш таква фаца и таква професија, исламскиот радикализам не е убедување
Ќе протестираат затоа што им нашле по некој пиштол, неколку куршуми, арсенал за зољи, и слично, а тие тоа си го чуваат за свадба, сунет и слична прослава, им нашле по некоја книга, а тие само сакале да си читаат,
Ќе протестираат затоа што тие ВЕЌЕ ЗНААт дека тие се невини, што требало сега да ги влечкаат по судови, адвокати, презентирање на докази, реконструкции, не се виновни, монтиран случај и крај.
Ќе протесираат затоа што тие сакаат да се најдат и да се казнат убијците, под услов осомничените да не се албанци.
Ќе протестираат затоа што им се нарушени човековите права и слободи
Никој не ти забранува ниту да исмејуваш ниту да убиваш ниту да мочаш по верите ниту па да е*еш кој сакаш и зошто сакаш...мене ми беше поентата што сакаше да кажеш со тоа што ѓи наброја "боговите", кога всушност е ЕДЕН.А има ли забрана за исмевање ?
Колку да ти одговорам , не верувам у имагинарни ликови
И толку и да ме цитираш повеќе не одговарам , темата не е за тоа.
Домашен притвор, заради болест,,,Како бе таа 60 годишната пуштена да се брани од слобода?
Со омаловажување противникот никогаш не се победува.