Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Нема да дочекате насилно да демонстрираат, доколку некој од нашиве цивили не ги испровоцира. А за да нема провокации, за тоа ќе се погрижи полицијата. А полицијата освен што ќе ги обезбедува за влакно да не им фали. друго ништо нема да прави. Тоа не е дечурлана без команда и насилство користат само кога ќе бидат повикани на војна.

Значи ако има протести, протестите ќе бидат мирни со воинствени пароли, тоа ви тврдам. Вие воопшто познавате ли такви луѓе, го знаете ли нивниот ментатлтет?

:pos: таа дечурлана ке се помоча да треба да ги повикаат во војна.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.182
не ми е јасно само зошто ќе протестираат? за да ги ослободат од лажните обвинувања терористиве? ..
Како не ти е јасно зошто ќе протестираат?
Ќе протестираат затоа што албански жени, бербери, таксисти, камионџии неможе да бидат терористи или исламски радикали, за да бидеш терорист или исламски радикал треба да имаш таква фаца и таква професија, исламскиот радикализам не е убедување:свиркам:
Ќе протестираат затоа што им нашле по некој пиштол, неколку куршуми, арсенал за зољи, и слично, а тие тоа си го чуваат за свадба, сунет и слична прослава, им нашле по некоја книга, а тие само сакале да си читаат, :свиркам:
Ќе протестираат затоа што тие ВЕЌЕ ЗНААт дека тие се невини, што требало сега да ги влечкаат по судови, адвокати, презентирање на докази, реконструкции, не се виновни, монтиран случај и крај.
Ќе протесираат затоа што тие сакаат да се најдат и да се казнат убијците, под услов осомничените да не се албанци.
Ќе протестираат затоа што им се нарушени човековите права и слободи:icon_mrgr:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Повеќето тука врска си немаат што е тоа верски фанатизам. Пример јас неморам да сум следбеник на никаква Авганистанска или Пакистанска муслимска школа или пак незнам Руска православна или Римско-католичка. Ако јас сум муслиман и убијам христијанин и кажам дека сум го убил само затоа што е христијанин и дека само муслиманите треба да живеат, јас сум под дифолт верски фанатик иако сум можеби професор,камионџија,бербер,космонаут неам брада и кратки панталони и не сум бил на боиште во Авганистан и Пакистан!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Само сакам да знам, пошто се исмејуваш на други религии.
А има ли забрана за исмевање ?
Колку да ти одговорам , не верувам у имагинарни ликови ;)

И толку и да ме цитираш повеќе не одговарам , темата не е за тоа.

Член од
4 јули 2011
Мислења
52
Поени од реакции
50
Како не ти е јасно зошто ќе протестираат?
Ќе протестираат затоа што албански жени, бербери, таксисти, камионџии неможе да бидат терористи или исламски радикали, за да бидеш терорист или исламски радикал треба да имаш таква фаца и таква професија, исламскиот радикализам не е убедување:свиркам:
Ќе протестираат затоа што им нашле по некој пиштол, неколку куршуми, арсенал за зољи, и слично, а тие тоа си го чуваат за свадба, сунет и слична прослава, им нашле по некоја книга, а тие само сакале да си читаат, :свиркам:
Ќе протестираат затоа што тие ВЕЌЕ ЗНААт дека тие се невини, што требало сега да ги влечкаат по судови, адвокати, презентирање на докази, реконструкции, не се виновни, монтиран случај и крај.
Ќе протесираат затоа што тие сакаат да се најдат и да се казнат убијците, под услов осомничените да не се албанци.
Ќе протестираат затоа што им се нарушени човековите права и слободи:icon_mrgr:
да да, они биле на нива кога се пукало :) домаќинката дома правела банички ама под фустанот пиштол си носи...невина е она бе! што е еден пиштољ по дома?!
фризерот ништо не знае, он шиша само, не е он терорист...од каде он терорист :) ма дај....
убаво реков...да беа македонци злосторниците е тек тогаш да видите што ќе беше...
Ние македонците по природа сме многу трпелив народ, ама стварно незнам до кога ќе трпиме олку радикализам од страна на албанските македонци...
жал ми е за малите албански македончиња, од мали ги учат на нивната идеологија (македонија е вештачка, голема албанија да си бараат...тортурирани и репресирани се тука...не е нивна држава и ред други) а нашиве ем знаат за се ова ем се прават на тошо...па мајка му стара, нека направат една рација ко што прави министеров за здравство по школиве па да видаш што и од каде учат! ама ако...тек не чека нас тешко

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
А има ли забрана за исмевање ?
Колку да ти одговорам , не верувам у имагинарни ликови ;)

И толку и да ме цитираш повеќе не одговарам , темата не е за тоа.
Никој не ти забранува ниту да исмејуваш ниту да убиваш ниту да мочаш по верите ниту па да е*еш кој сакаш и зошто сакаш...мене ми беше поентата што сакаше да кажеш со тоа што ѓи наброја "боговите", кога всушност е ЕДЕН.

Да ти кажам на тебе нешто мали. Еден е Господ, една е Велесила која ракува со сите нас со цел свет и све остало, така да не е убаво да се исмејуваш ако си верник некаков;)

Член од
15 април 2012
Мислења
35
Поени од реакции
35
ajde i nie na protest i da barame da se smeni dozivotna so smrtna kazna za vakvi dela, terorizam...pa do koga ke ne ebavat...izlagame i nie pred ministerstvo za pravda da barame smrtna kazna za ubicite. Mislam deka toa e pravdata i pravicno e.......E dna visoka demokratija kako USA ima bas za vakvi ubijci smrtna pa nie da ja nemame, sramota. ke gi sudat na 4-5 godini zatvor. Samo smrt priznavam za vinovnicite na grozomornoto,satanisticko delo izvrseno vrz pet ne dolzni civili....

M

Moon Child

Гостин
Како бе таа 60 годишната пуштена да се брани од слобода? o_O

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Толку треба да ви напишат една мирољубива порака,и да се налепите ко мува за гомна..И да одлетате во светот на бајките,каде што шипатарчињата се ангелчиња со стрелички налик калашниковчиња :love: ...
-.-

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.182
Како бе таа 60 годишната пуштена да се брани од слобода? o_O
Домашен притвор, заради болест,,,
Одземен и е пасошот, ама тоа не е важно, она си е домаЧица, куќа си гледа, а оружје чува по дома ради заштита и то, јбг лошо време манијаци, невиноста е света работа, не е она замешана во ‘‘прљави ствари‘‘, логистика, каква логистика БРЕ, куќа си гледа, зелник си меси, ако прибереш некој дома да го нагостиш кафе да им свариш, банички да им месиш тоа не е логистика, тоа е домаќинлук:свиркам:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Со омаловажување противникот никогаш не се победува.

Не омаловажувам нешто што не го знам, од тие ниеден нема служено воиска а камо ли да им помине надглава хелихоптер кој би фрлал бомби, знам што зборам!

Kajgana Shop

На врв Bottom