Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Roben nema da si zamine toa znaci deka i ovja Belhanda trebe da go zaboravime ne veruvam deka moze da go zemaa i Belhanda imame na taa pozicia Roben,Ribery,Shaqiri pa i Muler igra na taa pozicia taka da zaboravetego ne sme nie real,sity,chelzi... pa zemi i neka gree samo klupa:) e sea Giroud se zagreani nasive 10milioni ne se nisto no i ovja e slicen ka Gomez mismal deka Soldado bi bil podobra opcia

M

Mario Gómez

Гостин
и Рибери изјавил дека првите 11 ни се супер но ни требаат уште играчи. Иначе и Зидан вчера го глеал Белханда, ние само си глеаме ко само ние да сме заинтересирани додека се одлучиме кој да зееме 10 клуба ќе го бараат и ке му рипне и цена
Ако се заинтересираат Реал земање слабо, ама мислам дека моментално од интерес него му е трансфер у Дортмунд или Баерн, кај шо може да се развиваат младите играчи. :) Инаку не се согласувам со мбрет кој вика дека ако го задржиме Робен, Белханда нема да го земиме, Белханда игра зад напаѓачот, а Шаќири е крило. :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Хазард глупакот изглеа у Сити ќе иде....Каков идиот треба да си на 20 години да идеш у клуб како Сити....стварно парите денес станаа се,и ништо друго не е битно....

Манчини да ти биде ментор у кариерата:pos: ц ц ц

А иначе Жируд и Белханда си кинат у Монпеље,двајцата у пакет што побрзо да се донесат,поготово Жируд и тоа пред европското.

Усами,Брено,Олиќ,Прањиќ,Бут си идат....Нас ни треба ЦЕЛА НОВА клупа и еден двајца ТОП ѕверки за у прв тим кои ќе играат горе доле константо....Али клупа ни треба нова,затоа веројатно се оди и на вакви таленти како Белханда кој има огромен потенцијал,и нема да му биде проблем за почеток да ротира...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ја мислам Сити ако го земат Хазард ќе го дадат Тевез и ќе игра Хазард прва
----Агуеро
Насри-Силва-Хазард
среќа што "тренериштето" Манчини им е тренер иначе со овој тим да му даеш на некој асален тренер ќе гази
како и да е нереално е Хазард кај нас едино има опција ако си оди Робен.

Иначе ако сакаат јака клупа нашиве иако потпише Робен нов договор пак не е лошо да се земе Белханда брз е ќе има ротација со Милер,Крос ќе може повеќе МЦ да игра не би било лошо пример на клупа да ги имаме Рафиња,Данте,Белханда,Милер,Шакири,Тимо и Giroud. Со оваа клупа ем сите одморени ем ќе може ротација колку сакаш
и што е топ не треба многу пари да се уложат Giroud 10 мил,Белханда 10-15 мил.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не сте нормални,какви голови даде денес Папис Демба Цисе.....Овој мора да се провери,на дроги е.....

Каква штета што пропуштивме ваков играч....ц ц ц

вториот поготово...НЕ Е ЗДРАВ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Том Штарке од Хофенхајм веројатно наследник на Бут. Можеше и посолиден бр. 2 ама ОК ватевер и така и така нема да добие повеќе од 2-3 натпревари по сезона...

M

MrzaRules

Гостин
Знае ли тој Том Штарке да пуца пенали?Ако незнае додека има уште време нека оди на пракса кај Бут...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Том Штарке од Хофенхајм веројатно наследник на Бут. Можеше и посолиден бр. 2 ама ОК ватевер и така и така нема да добие повеќе од 2-3 натпревари по сезона...
Abe kakov posoliden, nie treba da bideme srekni ako uspeeme da go zememe kako 2 golman, dobar e Starke, mene ke mi bide malku cudno dokolku se soglasi da premine kaj nas ali Bayern si e Bayern ;), fanovite duri protestiraa za da ostane Starke vo Hoffenheim, no Babbel ne ja ispusti sansata da si go zeme Wiese.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/spanische-medien-fc-bayern-interesse-nuri-sahin-real-madrid-hamit-altintop-abschied-2302073.html

и TZ ја објави веста од шпанциве дека Баерн испратиле понуда за Сахин. Ако е точно и ако го зееме голема работа ќе завршиме. Тогаш Крос ќе си остане АМЦ а Сахин ќе ротира.Ај да не летам да видиме дали ќе испадне точно ова.
А и Хајнкес изјавил дека уште го глеаме Жируд имал клаузула од 16 милиона нарамно многу е тоа и се шпекулира за 10 да се земе
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/heynckes-bestaetigt-giroud-thema-meta-2301937.html
-----------------------------Гомез(Жируд?)
Рибери----------------Крос(Милер)---------Робен(Шакири)
---------------Швајни(Сахин)-Густаво(Тимо)
Алаба-------Бади(Данте)----Боатенг(ДВБ)----Лам(Рафиња)
Ќе иаме скоро на секоја позиција 2ца добри играчи

M

Mario Gómez

Гостин
Ако дојде Сахин стартер ќе биде. :)
-Gomez-​
-Robben-Kroos-Ribery-​
-Schweini-Sahin-​
-Alaba-Badstuber-Boateng-Lahm-​
-Neuer-​

Доџите сада јер смо се доста заебавали. :D

Земање топка со полиција само. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Mourinho ke go zadrzi Sahin vo Real, ke smeta na nego za narednata sezona.

M

Mario Gómez

Гостин
Mourinho ke go zadrzi Sahin vo Real, ke smeta na nego za narednata sezona.
Според л'екип и Сахин е ставен на продажба.
--- надополнето: 3 мај 2012 во 16:36 ---
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2012/34797.php

Ајде аирлија, пред некоја минута Робен го продолжил договорот до 2015. :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 16:39 ---
"I've always said that I was in Munich and FC Bayern great, feel great," added Arjen Robben, "For this reason, I like to extend my contract early. Bayern is for me like a family, two of my three children were born in Munich, my family and I feel at home here. Also, this sporty contract extension for me is the right decision. We are a great team and I am sure that we have in the coming years greatest sporting success. "
ROBBEN <3

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ТОП Браво Робенчо. Незнам сеа ја иаме основата башка Алаба им заштеди околу 20 милиона за лев бек сеа треба да се доземат играчи за да иаме едно 16,17 добри играчи

M

Mario Gómez

Гостин
Нека гледаат Дортмунд како се задржуваат играчи, они неможат косо окиот да му го продужат договорот.:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom