Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Se prasuvam dali Robben ke bide vo forma za finaleto :( po sevo ova sega :(((( Mario Goetze e edinstvena zamena za nego i nikoj drug ako Robben si odi , a Goetze ne dojde vo Bayern bez razlika i da osvoime LS upravata treba da smeni nekoi raboti vo rakovodnite organi DEFINITIVNO , sea Chelsea so ovie spekulacii dobivaat krila mislejki deka taa desna strana ke bide hendikep na 19ti :( i mene pocna da me zaplasuva deka ke pocneme da stanuvame deficitarni na site pozicii .... klubot mora da se izjasni koj im se planovite , Hazard , Van Persie i ostali igraci koj moze da gi dovedeme imaat ponudi skoro od site klubovi od nas rank ,a ovi dremat U PIZDU MATERINU NEKA IDAT pak li nekoj Pranjici i olici i timoscuci ke mi nosat nek se ebat v gz ako ne planiraat asalno da go ojacaat timot !
--- надополнето: 1 мај 2012 во 14:51 ---
И јас мислам дека Робен ќе го продолжи договорот (y)

Daj boze da go prodolzi brat CASTAM veruj ama ne mi faka verba samata pomisla deka ke go prodolzi dogovorot :(

Да се надеваме дека Робен ќе потпише пошто 100% нашиве ќе го стаат Милер да игра десно крило иначе за стално што ќе биде голема утка или па ќе земат некој просек крило(Мертенс..)иначе има изјавено Румениге дека се било договорено со Робен само фалел уште потписот и рекол дека се надева дека нема ништо да се смени и дека ќе имале состанок со Робен пред финалето. Иначе според TF1 француски медиум Нерлингер бил да ги глеа Montpellier стрикно за Белханда и до него седел агентот на Белханда.Сум го глеал неколку пати многу добар играч е само финтата е што игра АМЦ едино ако се земе за да ротира со Милер а Крос да си остане поповлечен пошто и така и така таа му е најдобра позиција. Вечер играат Montpellier. Како и да е нема да згрешат ако ги земат и Жиро и Белханда ,Жиро викаат имал 10 мил клаузула а Белханда толку некаде вредел а и двајцата газат оваа година титула освајаат 90% а и заедно со Хазард се најголеми фаворити за играч на годината во Франција

Se prasuvam dali Robben ke bide vo forma za finaleto :( po sevo ova sega :(((( Mario Goetze e edinstvena zamena za nego i nikoj drug ako Robben si odi , a Goetze ne dojde vo Bayern bez razlika i da osvoime LS upravata treba da smeni nekoi raboti vo rakovodnite organi DEFINITIVNO , sea Chelsea so ovie spekulacii dobivaat krila mislejki deka taa desna strana ke bide hendikep na 19ti :( i mene pocna da me zaplasuva deka ke pocneme da stanuvame deficitarni na site pozicii .... klubot mora da se izjasni koj im se planovite , Hazard , Van Persie i ostali igraci koj moze da gi dovedeme imaat ponudi skoro od site klubovi od nas rank ,a ovi dremat U PIZDU MATERINU NEKA IDAT pak li nekoj Pranjici i olici i timoscuci ke mi nosat nek se ebat v gz ako ne planiraat asalno da go ojacaat timot !
--- надополнето: 1 мај 2012 во 14:51 ---

Daj boze da go prodolzi brat CASTAM veruj ama ne mi faka verba samata pomisla deka ke go prodolzi dogovorot :(

Спасо друже,не даде одговор во фан клубов,а беше прозван неколку пати да кажеш,како тоа успеа Баерн да ги елиминира Реал најдобрата европска екипа заедно со Барса(која патем речено и она испадна)на чело со Роналдо Ди Мариа Бензема и Озил-моцартот на модерниот еврпски фудбал(по тебе) ??? ;)

Иначе како што пишав,Белханда е екстра талент,со Хазард најголем у француска лига,такашто добро е што нашиве пратат ситуација....Робен и Рибери се топ,ама Рибери е 29 и има уште 2 топ сезони во него отприлика сооглед дека е цврст,а Робен со неговите повреди и помалце,такада треба со време да се пратат потенцијалните замени...Шаќири се надевам ќе биде една од нив...

Aјде штом пратат значи сезонава ќе имаме добар летен преоден рок. И јас сум за Белханда. :)

Према медиумите уште еден талент го пратат скаутите на Баерн...Ми се свиѓа оваа мобилизираност,што пратат играчи,таленти....

Према медиумите главниот шеф скаут на Баерн Волфганг Дремлер бил прошлата недела на утакмицата од грчкиот куп во која играл Панатенаикос да ги прати малиов,кој иначе е крилен играч/напаѓач и со 20 голови е најдобар стрелец во лигата.

http://www.spox.com/de/sport/fussba...kusen-greuther-fuerth-milivoje-novakovic.html

Ajde sea i jas da si ja postiram mojata zelba

http://www.youtube.com/watch?v=wzkIXs6nsIA

Deckovo e investicija za naredni 15 godini na krilna pozicija i moze i da rotira na playmaker pozicija i sekade napred , mnogu e intelegenten za negovi godini stvarno za razlika od hazardi , Albanci i drugi tamu koj gi nabroivte Mario e bog za niv pa duri i od Robben moze da bide po korisen na kraj kraeva igra so pamet deckovo BRAVO , aj da ne zboram ke vidite sto ke napravi deckovo na evropskoto zaedno so OZIL :)

Moj zelbi ....... Howedes/Hummels , De Rossi/Montolivo , Goetze/Hazard/Neymar , Van Persie so ovie dobivame stabilnost plus klupa plus brzina , plus tehnika , plus povekje mentalna stabilnost vo timot bidejki ke nema isforsirana zvezda i garantiram deka uste dve tituli vo LS ke ni donesat , veruvam deka ne sum edinstven jas koj gi posakuvam ovie fudbaleri ama baagi pari ke treba da se lupnat sto veruvam deka gi imame i redno vreme e veke da pocneme da gazime redovno bez konkurencija !!!!!!!!!

:pos::pos: Волфганг Амадеус Озил. Спасо легенда. :)
--- надополнето: 1 мај 2012 во 21:48 ---

Само еднаш напиша OZIL :(

OZIL OZIL OZIL OZIL OIZL OZIL OZIL lelele na evropsko kako ke se krstite na nego :D :D :D :D ako ne bide MVP
--- надополнето: 1 мај 2012 во 22:29 ---
Bobi so ubavo mu stoi Volfgang Amadeus OZIL :D jas poveke go sakam Cajkovski , Amadeus me potseka na selskiot srpski bend :)))

OZIL OZIL OZIL OZIL OIZL OZIL OZIL lelele na evropsko kako ke se krstite na nego :D :D :D :D ako ne bide MVP
--- надополнето: 1 мај 2012 во 22:29 ---
Bobi so ubavo mu stoi Volfgang Amadeus OZIL :D jas poveke go sakam Cajkovski , Amadeus me potseka na selskiot srpski bend :)))
hhaahahahahhha selskiot srpski bend.... :pos::pos:

btw imas tema za evropskoto, grupa B, pobaraj ja na podforumov, kazi shto im naprajme na Portugal.:pos:

Kazi sho ke mu naprae Lahm na Kristina???

Ke ke ke, mu gi dade nozete vo race.

There you go Kristina, there are your legs. :pos:

Бекенбауер гарантира дека Робен ќе го потпише договорот и ниедна ѕвезда нема да си оди летово. Под тоа подразбира Рибери и РОбен, пошо Гомез, Швајни, Бадштубер, Алаба, Милер, Крос целa кариера ќе играат за нас. :D

Добро Бобане дете драго кој ѓавол те натера да си го вратиш тој ник!? :eek:

Па како Марио Хомез сатсавме до финале среќа ни носеше а со овој ник топкана се тркалаше 30 секунди на гол линија против Интер и не влезе жив баксуз е никот :confused:

Добро Бобане дете драго кој ѓавол те натера да си го вратиш тој ник!? :eek:

Па како Марио Хомез сатсавме до финале среќа ни носеше а со овој ник топкана се тркалаше 30 секунди на гол линија против Интер и не влезе жив баксуз е никот :confused:
Бегај бе таму, баксуз бил, Под овој ник ми се случија многу убав работи во животов. :pos: 2010 не се важи, баксуз беше матурата и што не го гледав натпреварот.

Сега некој ако спомне, 19ти мај, сабота, обврски...

squiggle%20face.JPG

Бегај бе таму, баксуз бил, Под овој ник ми се случија многу убав работи во животов. :pos: 2010 не се важи, баксуз беше матурата и што не го гледав натпреварот.

Сега некој ако спомне, 19ти мај, сабота, обврски...

squiggle%20face.JPG

Мењај никот стварно.....баксузен е....

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_552694.html

Rummenigge spricht Klartext: Robben bleibt

München - Karl-Heinz Rummenigge spricht im Fall Arjen Robben Klartext:
"Der Vertrag ist so gut wie verlängert. Arjen wird noch lange beim FC Bayern bleiben", bestätigte der Bayern-Vorstandsboss der "Sport Bild".

Robben hatte Rückendeckung gefordert, nun bekommt er sie - und Rummenigge garantiert: "Wir werden keinen Leistungsträger verkaufen. Ich garantieren, dass uns kein Star verlässt."

Robbens Vertragsverlängerung über Juli 2013 hinaus scheint also nun doch nur noch Formsache zu sein.

и Рибери изјавил дека првите 11 ни се супер но ни требаат уште играчи. Иначе и Зидан вчера го глеал Белханда, ние само си глеаме ко само ние да сме заинтересирани додека се одлучиме кој да зееме 10 клуба ќе го бараат и ке му рипне и цена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom