Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
Ретардирани стокиШИПОНИ БЕЗ МАСКИ! КУРАЈБЕРИ СО МУДА ДО КОЛЕНА ПУКААТ У ДЕЦА И БЕГААТ!
Ретардирани стокиШИПОНИ БЕЗ МАСКИ! КУРАЈБЕРИ СО МУДА ДО КОЛЕНА ПУКААТ У ДЕЦА И БЕГААТ!
Me gusta medival torture,me gustas tu,me gusta Albanec free enviorment,me gustas tu..Medival torture .. me gusta
Ретардирани стоки - праени у г’з !Ретардирани стоки
DAДали има некој информација дали е ова вистина или...? ЛИНК.
Нека му го проверат FB профилот, сите одговори ги има таму.Триесетдневен притвор за петтемина егзекутори
Триесетдневен притвор за петтемина егзекутори, од кои двајца се во бегство. Тројцата, меѓу кои и еден од директните убијци се однесени во затворот Шуто Оризари.Обвинетиот што пукал во петтемина кај Смиљковското езеро се бранел со молчење, изјави неговиот адвокат Насер Рауфи. Според информациите на Канал 5, на уште четворица испрашани од истражни судии за обичен криминал им е одредена мерка притвор во траење од 30 дена. Петта е жената од кумановско Опае, кај која било најдено големо количество оружје и нејзе и е одредена мерка домашен притвор заради болест, а судијата и го одзел пасошот. За десетина од приведените била побарана мерка притвор во траење од 48 часа. За нив има решенија по посебниот извештај поднесен од МВР во кој се бара изрекување краткорочен притвор..
Во истрагата за дел од обвинетите биле применети посебни истражни мерки, се следело нивното движење и телефонските разговори.
Поднел барање до МВР да му отстапат интернет за да сменел профил слика, да не го бараат случајноНема типов да се најави на фб долго време. Ќе им недостасува на friend-овите.
Разгледајте му профилот... се ќе ви стане јасно.
Последно лајкнато и е... "Полицајци - женските знаат зошто" <3Дајте facebook линк или мсн од фризерката да ја аднам.Сигурно e член на групата „Дадар повеќе од Ношпал“!
Што да објасни малку подетално дали е вистина и ако е вистина од каде знаеш
Профиљи аља Јајуш Зељку !Разгледајте му профилот... се ќе ви стане јасно.