Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не би генерализирал, не се сите бошњаци вахабисти и има бошњаци што не ги поддржуваат Албанците. Ама Санџак е средина со огромна концентрација на такви радикални групи, и државата ја има изгубено контролата над тој терен. Таму би прошло твоето тврдење.
Ne potencirav deka site bosnjaci se vahabii i radikalno nastroeni , ima za zal golem del od niv vo sangak a ima i tuka vo Makedonija.

секој кој од најдолни причини одзема живот на невин, невооружен. Ги има низ цел свет со секакви сурати, боји и презимиња

Пак не ми одговори на прашањето, која е таа јајуш-нација ........... ОК нема везе не ми реплицирај бидејќи одам да плескам една јајушка ! :P

„Алсат-М“: Големи полициски сили во Брест

• Објавено: пред 41 минути
  • Прочитано: 1704
  • Печати
Сподели со твоите пријатели!
20

Телевизијата на албански јазик од Скопје „Алсат-М“, доцна попладнево извести оти дознава како големи полициски сили пристигнале и се разместуваат во околината на село Брест на Скопска Црна Гора.
http://www.time.mk/read/NONE/eba532ef8d/index.html

Некој ако има информации, ако може од прва рака да каже...

Она што секогаш најмногу ми боде во очи кога полицијата апси криминалци и убијци се реакциите на локалното население , кои секогаш изјавуват дека се као демек многу ИСПЛАШЕНИ... Се прашувам како може да се плаши некој од полиција а да не го плашат УЧКите кои секој ден му се шетат по селото наоружени до заби.

ШИПОНИ БЕЗ МАСКИ! КУРАЈБЕРИ СО МУДА ДО КОЛЕНА ПУКААТ У ДЕЦА И БЕГААТ!

2A893E50852E794AABBF35601E0FCDC2.jpg

Kако директни извршители на петкратното убиство се товарат Алил Демири (27), Африм Исмаиловиќ (32) и неговиот брат Агим (33). За помагање се осомничени Фејзи Азири (54) и Рами Сејди (24). Во бегство се Африм Исмаиловиќ и Алил Демири. - извор ДНЕВНИК

:tapp:
ШИПОНИ БЕЗ МАСКИ!

цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла ! :tapp:

Kако директни извршители на петкратното убиство се товарат Алил Демири (27), Африм Исмаиловиќ (32) и неговиот брат Агим (33). За помагање се осомничени Фејзи Азири (54) и Рами Сејди (24). Во бегство се Африм Исмаиловиќ и Алил Демири. - извор ДНЕВНИК

Еве ги болесниците. И сега двајца се во Косово во бегство...

Ајде инцестни, ве чека доживотен затвор, ама никогаш од таму нема да излезите....секој од вас во затворот прво една убо ќе биде силуван па потоа кој ке загини во кофа вода, кој ке го касни комарец......во најлон ке ве извадат само од таму......

цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла ! :tapp:

Посебно тај у сред .. изгледа ко член на Адамс фамилијата да му ебам сурато

Toa se dolzi na genetikata i sklucuvanje na brakovi so bliski krvni srodstva...incestttt

Ајде инцестни, ве чека доживотен затвор, ама никогаш од таму нема да излезите....секој од вас во затворот прво една убо ќе биде силуван па потоа кој ке загини во кофа вода, кој ке го касни комарец......во најлон ке ве извадат само од таму......

Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom