Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
А1 is back... Зошто ич не ми е жал што останаа без работа.

http://imap.webaux.com/a1on/makedonija/ekspertite-za-monstrum.html
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:59 ---

На sitel.com.mk мислам ги имаш.
Експертот Рамадами ..
Добро бре , кој им дава право на овие да пишуват вакви срања ?? Да видам дали ќе пишуваа вакво нешто ако некој од нивната фамилија ќе ликвидираа на ваков начин !! Безрбетници !!

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Абе може нема со тој да те поврзе ама со овој „босанецов“ што пукал на пример:
http://www.facebook.com/agim.ismaili.3
Јазикот, националните обележја и окупацијата што сме ви ја извршиле те поврзуваат.
Генти, имаме проблем. Ова не смее да се повтори. Може е типот декларативен радикален исламист, ама на неговиот профил гледам и Албански националист, линкови од ултиматумот на АНА. Ова, мораш да признаеш е од вашиот двор. Злосторството е на национална основа. Веќе помина спречувањето, се префрпаме на лечење сега, ако може да се излечи воопшто. А за тоа треба да се потрудите, да го изметете дворот, и да го промените менталниот склоп на сваќањето на работите. Почнете така што ќе се запрашате што ви требаа оние тепачки во автобус и разно-разни глупости, при што самите се доведовте до ваква ситуација.
Искрено после све што се случуваше последните 11 години, не верувам дека сте ја научиле лекцијата, но сепак надежта последна умира.
Dobro , vo red e samo ne stai "bosnjaci" u navodnici deka toa ne go rekol nekoj Albanec tuku Jankulovska preeska za SITEL , i kaj nego u linkot se glea 9o% deka e orientiran radikalno i ima i (u navodnici) bosnjaci u grupata , ovoj go izvadiv http://www.facebook.com/profile.php?id=100000004039170

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Во УЧК во 2001 имаше бошњаци-вахабии. Тоа што се бошњаци не исклучува нивна активност во УЧК.
Најлошото е што врховниот командант на УЧК е во коалиција со Влада на РМ....Резил....Која пропаст е земјава кога ке размислиш.....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Добро де јас мислев генерално мнозински дел како нација, а ти ми вадиш некакви изузетни исклучоци, да му се сневиди и да му ибам стопанката да му ибам .. на некој јајуш ! :D
поентата ми е дека облик на лице не значи дали е некој злосторник. А тоа им е националноста на убијците - злосторничка.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Најлошото е што врховниот командант на УЧК е во коалиција со Влада на РМ....Резил....Која пропаст е земјава кога ке размислиш.....
Тоа е срам што го носиме на грб, за жал.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
поентата ми е дека облик на лице не значи дали е некој злосторник. А тоа им е националноста на убијците - злосторничка.
Некогаш Гарофало се занимавал со тоа дека некому од суратот му се гледа дека е криминалец...

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Во УЧК во 2001 имаше бошњаци-вахабии. Тоа што се бошњаци не исклучува нивна активност во УЧК.
Pa normalno deka ke ima bosnjaci na nivna strana , kako sto vo Hrvatska ratuvaa Germanci protiv srbite vo Srbija imase Rusi protiv muslimanite .

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.333
Поени од реакции
4.133
прееска на вестите го заслушав Латас кај што викаше демек овие 5мина биле убиени по случаен избор, само за Македонците да не се чувствуваат безбедно во својата земја.
Како прво од кај знаеле дека дечкиве биле македонци? на чело да не им пишува? мора да биле некое време следени, па да ги убијат. па ај ќе речеш неколку дена пред убиството ги следеле виделе дека потекнуваат од православни семејства, а за рибарот? од кај знаеле дека и тој е македонец? тој сосема случајно таму се појавил, во погрешно време.
а што ако бил албанец? или турчин или ром?
по случаен избор жими газов.
Многу е лесно да дознаат дека се Македонци. Ке ги прашат нешто на Албански и веднаш е јасна работата...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Pa normalno deka ke ima bosnjaci na nivna strana , kako sto vo Hrvatska ratuvaa Germanci protiv srbite vo Srbija imase Rusi protiv muslimanite .
Не би генерализирал, не се сите бошњаци вахабисти и има бошњаци што не ги поддржуваат Албанците. Ама Санџак е средина со огромна концентрација на такви радикални групи, и државата ја има изгубено контролата над тој терен. Таму би прошло твоето тврдење.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Добро бе да му ебам мајката овие од МВР ќе објават од која националст се уапсените и да објаснат како од припадници на UCK на видеово станаа исламисти. Ми идат на нерви голем ташак ако ги кажат тие информации. Плус имаме право да знеме кој се и што се и да не забораваат тие од Мвр дека они постојат за нас грананите а не ние за нив. Само револтот го собираат кај граганите!!!

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Добро де, ај кажи ми ти која е таа јајушка нација ! :sick:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Dobro , vo red e samo ne stai "bosnjaci" u navodnici deka toa ne go rekol nekoj Albanec tuku Jankulovska preeska za SITEL , i kaj nego u linkot se glea 9o% deka e orientiran radikalno i ima i (u navodnici) bosnjaci u grupata , ovoj go izvadiv http://www.facebook.com/profile.php?id=100000004039170
Не сакам да те нападнам, ниту да те осудам, генерализацијата не е наш обичај. Но добро е што ете имаш шанса да видиш како е да си изгенерализиран, како што беа многуте рандом тепани граѓани по автобуси или на улица.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Добро де, ај кажи ми ти која е таа јајушка нација ! :sick:
секој кој од најдолни причини одзема живот на невин, невооружен. Ги има низ цел свет со секакви сурати, боји и презимиња

Kajgana Shop

На врв Bottom