Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
И уште Принц да ни каже од зељкиве гадни на сликава е на работа во странство и незнаел дека МВР го бара и ако има потреба ќе се врати?
Тој сакал да го предава... али се губел по пат, кај Швицарска...
na ova mislev

Baska fateni na spienje u svoite domovi...Epten bezbedni i opusteni radikalni islamisticki teroristi,nema sto !!! DAJ BOZE DA GRESAM,AMA OVA OVDE MI LICI NA SCENARIO I REZIJA NA KOJA I HOLIVUD MOZE DA POZAVIDI !

komentarot na citatelot !!!
Зошто во тоа сценарио јас и ти не сме актери, туку некои други.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Албанците имаат најмногу штета. Цел све ја обиколи веста дека се Албанци од Македонија. И да си чесен Албанец вакви Свињи ке го помрачат и него и фамилијата каде и и да патува што и да прави. Ја би удрил една Реклама на СНН за Албанциве има доста материјал.
Да, огромна штета, затоа што контролираат западна Македонија канали со дрога, проституција, органи, убиваат Македонци, палат цркви, нема уапсени (првпат овие, ама може и ќе ги амнестираме), им дадоа министерства само затоа што пукаа, се вработуваат затоа што МОРА (ова го нема никаде) со закон. ....
Дај боже и ние да бидеме вака оштетени
Од толку големи реклами и оштети, Косово го земаа, избркаа околу 200.000 Срби, утепаа деца, жени, дури и албанци си утепаа (тие што биле „понормални„ ги утепаа, следбеници на овој..Ругова како се викаше, ако ги прашаш, ќе речат ПРЕДАВНИК бил..) тоа е тоа..
Тешко разбирање со диво племе (тие што се диво племе, не викам СИТЕ). А разбирање со ВООРУЖЕНО диво племе? Никогаш

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Да во ред е тоа све, види, ние Македонциве не ве осудуваме сите поради овој случај АМА ако почнете да ги браните овие како што е сега случајот, тогаш тоа нас ни покажува дека подсвесно ги поддржувате и со тоа за нас сите станувате исти со овие. Како бе никој не се осмелил да се огради од тоа...или па не се оградувате оти го оправдувате?
Kako be ne se ogradil , citaj gi postovite ponazad .. Uste ednaska "STO MENE KE ME POVRZI SO OVOJ "http://www.facebook.com/profile.php?id=100001521577353 , tolku kolku sto tebe ke te povrzi so nekoj kristijan od Kongo .

Ф

ФилипМакедон

Гостин
Ама и ти дали си озбилен, ги спореди Гемиџиите со Брејвик и со УЧК? Немој вакви работи, деца читаат, свашта ќе помислат.
Гемиџиите сите биле чесни, се бореле против ропство. Овие се 99% платени од дрога, проституција, органи, .. најгадното нешто што постои. Базата за ова е после Блаце..едно место..ти текнува..
Не ги мешам,ги поврзувам со нивната преданост кон идеологијата(остави го УЧК,везе немаат,ги купија со позиција и власт) ,пример Гемиџиите си имаа кодекс,да не убијат никого невин во акциите и покрај тоа што се жртуваа себеси,што е храбар акт...овие убиваат деца на прост начин,во опсада, и ги прават по вести големи и сериозни терористи ...работа што кукавици кои ги убија децата лично ке ги гордее, а тоа ни на крај памет не треба да се дозволи

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Луѓе забегавте од темава многу.Одморете малце додека не почнат со судењето.Може?????

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ne , ali nekako ne vie do vistinata tuku poveke kako da gi krivime Albancite , nekako primetuvam deka mora da bide taka , i pored toa sto go vidov na linkovite od " аллександар " koj gi pusti , ama bas nisto ne gleam sto moze niv da gi povrzuva so nacijata .
Генти која вистина ја бараш? Од 20 уапсени, 18 Албанци и двајца со албанско име? Кажи ми која вистина ја барате, да заборавиме дека се албанци? Нема веќе заборавање, од сега само потенцирање, да видиме кој е угнетен и дежурен виновник во земјава.
Не е дека мора да биде така, туку така е. Ги открија зелките нема што веќе да се крие, тие ги убија децата. Иначе нас ни одговараше децата да си беа здрави и живи, а сите ние да имавме Велигден како што ни доликува.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Односи имеђу македонског и српског народа су, као и одувек, одлични. Ми имамо исту религију, сличан језик, заједничке културне традиције (коначно, и живили смо заједно педесет година). Овде се слави када Новак Ђоковић или Ана Ивановић победе, када Цеца и Жељко певају сале су пуне, читају се српске књиге и преводи на српском језику, са задовољством се слуша ненадмашни Огњен Вељић када коментарише бијатлон и крос-кантри на Еуроспорту.

Добро бе,што му е на овој науновски?Арен ли е?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Карактеристично за убициве е тоа што сите се у глаите ко зељки и ко јајца и конуси(коунхед) ............... јајуши .......... а Албанците грото имаат шпиц фаци ................ ххххммммм ?! Нешто овде не ваља, поправете ме ако грешам ! :X3:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.183
Офффф лелеееееееее
Адвокатот на еден од првообвинетите сега на канал 5 изјавува ‘‘ клиентот е моментално многу психички изморен‘‘, а што сака, каков да биде? Да му резервираме апартман во Александар палас, спа центар да се одмори и релаксира малку, евентуално некоја релакс масажа:facepalm:

Фрли го ѓубрето во самица и само ќотек, да незнае кога е ден, кога е ноќ.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Односи имеђу македонског и српског народа су, као и одувек, одлични. Ми имамо исту религију, сличан језик, заједничке културне традиције (коначно, и живили смо заједно педесет година). Овде се слави када Новак Ђоковић или Ана Ивановић победе, када Цеца и Жељко певају сале су пуне, читају се српске књиге и преводи на српском језику, са задовољством се слуша ненадмашни Огњен Вељић када коментарише бијатлон и крос-кантри на Еуроспорту.

Банирајте ме од темава, ама мојата реакција на текстов е:
ЖИМИ КУРОВ!!!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Офффф лелеееееееее
Адвокатот на еден од првообвинетите сега на канал 5 изјавува ‘‘ клиентот е моментално многу психички изморен‘‘, а што сака, каков да биде? Да му резервираме апартман во Александар палас, спа центар да се одмори и релаксира малку, евентуално некоја релакс масажа:facepalm:

a koj e advokatot ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Па во врска со цитираново, горе-долу е во право. Чиста вистина е ова, на концерти фул, се навива за српски тимови, многу често се читаат и книги на српско-хрватски (затоа што нашиве каснат со преводите), исто е и со преводи за филмови. Е сеа она со Огњен нема везе, али тоа е тоа.

Како и да ја вртиш, со Србите сме најблиски од сите соседи. Кога ќе треба да го одбереш, најмалото зло од сите комшии ни се Србите. Малку офтопик :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Офффф лелеееееееее

Најчевска сигурно е пред врата собира информации за случајов, кој од логистикава е уморен, заморен и слични ствари.
Абе тепај додека мрда, тепај и не жали. Многу фини нашиве станале, неможам да поверувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom