Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Ф

ФилипМакедон

Гостин
Ти па шо очекуваш од нив? Достоинство? Фер борба? Целата војна ја водеа надвор од секакви воени правила, со заседи користејќи ја слабата "уиграност " на АРМ тогаш. Да не сакаш тие да се саморазнесат на плоштад?? Они тепаат 10 на 1, ама уште 2-3 акции вакви и да видиме после. Императив е МРВ да не запре со акции вакви, да нема веќе терористи и мирно да живееме.
Очекувам кодекс,кој го има секој сериозен терорист(пример Брејвик,Гемиџии и др)...за ваквите немам зборови,си го кажав мислењето во претходниот пост...и не мешај продадени позиции на АРМ,со слаба уиграност... врвот од нашата страна тогаш беше преполн со предавници и несериозни политичари...

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Demek ,i na tebe i na Leandra ne vie po kejf da se Boshnjaci tuku mora da bidaat Albanci po vash kejf iako bese javno u TV SITEL koj sto bese i Minsterkata gostin ..
Sto se odnesuva do tie Bosnjaci sto ne mrzaat , kazi ni sto treba da praime za da" ne sakaat" deka nema da mozeme da spieme na raat od nivnata sekiracija :)
За Леандра виновниците ако сакат и Марсовци нека бидат исто гомно се. Немој случајно да си помислил дека ако се бошњаци или ако биле македонци ќе ми се намали гневот. Јас сум човек, убијците не ги делам ни по религија ни по националност. Тие се за мене гомна, убијци.
За разлика од вас нели, кога е албанец е невин, кога е друг е виновен.
И уште Принц да ни каже од зељкиве гадни на сликава е на работа во странство и незнаел дека МВР го бара и ако има потреба ќе се врати?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
и јас го потврдувам тоа, пред некој ден еден од Житоше беше кај мене, кара врни и по албанци и по учк, и тој тврдеше дека се албанци убијците, тоа беше тамам ден пред да ги фатат!
босанците ги подржуваат тие со кој се дружат,тие у македонска средина ке бидат на наша страна,тие од албанска на нивна:)Исто е и со турците.Едино има разлика што 90% од албанциве се понашаат ко дивјаци па ако некој од босанциве се од културна средина ке си бара друштво на негово интелектуално ниво.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Очекувам кодекс,кој го има секој сериозен терорист(пример Брејвик,Гемиџии и др)...за ваквите немам зборови,си го кажав мислењето во претходниот пост...и не мешај продадени позиции на АРМ,со слаба уиграност... врвот од нашата страна тогаш беше преполн со предавници и несериозни политичари...
Ама и ти дали си озбилен, ги спореди Гемиџиите со Брејвик и со УЧК? Немој вакви работи, деца читаат, свашта ќе помислат.
Гемиџиите сите биле чесни, се бореле против ропство. Овие се 99% платени од дрога, проституција, органи, .. најгадното нешто што постои. Базата за ова е после Блаце..едно место..ти текнува..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Друже, двајца од тие 20 нека бидат и Не-Албанци, што ти менува тоа? 90% учесници се Албанци, факт.
не им одговара бе друже.... ги боли фактот дека се албанци. јас сваќам дека има албанци кои навистина се гадат од вакви луѓе како убициве кои пред се им го зацрнуваат образот како нациа а после и како религија... не се сите исти мене ми е јасно ама знаеш како викаат. ским си такав си...

100 пати сум кажал - вакви поединци кога ке се појават и ке напраат некоја беља го зацрнуваат образот на останатите - ако јас искочам и убијам сега 10 души не значи дека целата моја фамиллија се такви - ама човечката психа е таква што по автоматизам сите комшии ке речат е тој е од таа фамилија такви се тие...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
И уште Принц да ни каже од зељкиве гадни на сликава е на работа во странство и незнаел дека МВР го бара и ако има потреба ќе се врати?
Имаат работа стварно. Треба да гласаат на изборите сега за вахаб-муфтијата па ќе се вратат. Така одело тоа. Работата била најбитна. Овие се од тие што гласаат и се запишуваат на пописи во сите држави во регионов.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
не им одговара бе друже.... ги боли фактот дека се албанци. јас сваќам дека има албанци кои навистина се гадат од вакви луѓе како убициве.
Каде се тие? Еве на форумов, нема такви. Каде се? Си видел некој ти?
„нема докази, лозја, ...„ не зборавај што пишуваат, тие се тие луѓе, не пишува ЦИА тоа, ни НАТО. Туку албанецот што ти продава на пазар. Или на раскрсница петарди..тие мангупите од нивна се со петарди

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Абе, не бидете глупи деца, оружјето го чуваат закопано, за кога ќе дојде „свадба„, другото е секој барем по едно оружје во секое време - тоа го фатиле.
Нема поента 5 души да носат 100 калашникови, што ќе им се? Земале 1, три пиштоли, за секој по еден, и тоа е тоа.

Ако почнат да пеат (ако им се пристапи со добар збор, затоа што добриот збор железни врати отвара, како во бродец) тек тогаш ќе го најдеме оружјето. Знаете кое оружје, така?
Кога „ДОВРОВОЛНО„ го предадоа 2001, за љубовта и соживотот...
Видете на Косово соживот на Србите, избркаа 200,000, вршеа вакви масакри секој ден како овој..
тоа е тоа, тие се тие луѓе. Најважно за нас е да цртаме срценце на образи.

na ova mislev

Baska fateni na spienje u svoite domovi...Epten bezbedni i opusteni radikalni islamisticki teroristi,nema sto !!! DAJ BOZE DA GRESAM,AMA OVA OVDE MI LICI NA SCENARIO I REZIJA NA KOJA I HOLIVUD MOZE DA POZAVIDI !

komentarot na citatelot !!!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
na ova mislev

Baska fateni na spienje u svoite domovi...Epten bezbedni i opusteni radikalni islamisticki teroristi,nema sto !!! DAJ BOZE DA GRESAM,AMA OVA OVDE MI LICI NA SCENARIO I REZIJA NA KOJA I HOLIVUD MOZE DA POZAVIDI !

komentarot na citatelot !!!
ОК, дека се радикален ислам, тоа е чиста лага, не треба памет мн да се разбере тоа..глеаш одма киднале убијците на Косовез (како што се посомневавме сите 15 16 април..), еден останал (најверојатно спремал друг напад, не можам да најдам друго објаснување). Почекај, сега ќе пеат.. ќе кажат се..само со добар збор да им се пристапи, како Бродец. Не мора снимки овој пат.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
За Леандра виновниците ако сакат и Марсовци нека бидат исто гомно се. Немој случајно да си помислил дека ако се бошњаци или ако биле македонци ќе ми се намали гневот. Јас сум човек, убијците не ги делам ни по религија ни по националност. Тие се за мене гомна, убијци.
За разлика од вас нели, кога е албанец е невин, кога е друг е виновен.
Ne , ali nekako ne vie do vistinata tuku poveke kako da gi krivime Albancite , nekako primetuvam deka mora da bide taka , i pored toa sto go vidov na linkovite od " аллександар " koj gi pusti , ama bas nisto ne gleam sto moze niv da gi povrzuva so nacijata .

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Албанците имаат најмногу штета. Цел све ја обиколи веста дека се Албанци од Македонија. И да си чесен Албанец вакви Свињи ке го помрачат и него и фамилијата каде и и да патува што и да прави. Ја би удрил една Реклама на СНН за Албанциве има доста материјал.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Od tie 20 se 3 ubieci , drugite ke bea pusteni uste denes ..
A sto gleas u niv , ne e sve povrzano so radikalizam ?
Naprimer ovoj i imeto go smenil za da stane pogolem radikalec http://www.facebook.com/profile.php?id=100001521577353
Да во ред е тоа све, види, ние Македонциве не ве осудуваме сите поради овој случај АМА ако почнете да ги браните овие како што е сега случајот, тогаш тоа нас ни покажува дека подсвесно ги поддржувате и со тоа за нас сите станувате исти со овие. Како бе никој не се осмелил да се огради од тоа...или па не се оградувате оти го оправдувате?

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Абе бошњаци од Сандак дали се не знам, ама на Facebook типов убаво се пишува како Агим Исмаиљи... личи на тој на сликата.
http://www.facebook.com/agim.ismaili.3
Овој и неговите пријатели ама хорор фаци имаат. Што ѓавол ме тераше да отворам и да чепкам по фб, сега цела ноќ кошмари ќе имам.

Kajgana Shop

На врв Bottom