Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
ОК ги фатија убијците или барем поголемиот дел од нив и што сега ?!
Судење .............. трт-прт ........ со години .............. и што .......... накрај ќе добијат по 10/15/20 год. и толку ................ НЕ !
За вакви фаци:)гомце:) се знае, само чиста и кратка постапка, ем нема да се трошат народни пари за нивен смештај по затвори, па мкнење по судови, па пак по затвори, па натаму-наваму, крајно неисплатлив и голем трошок за вакви фаци:)гомце:) ........... па накрај уште и Амнестија да побараат и го обравме бостанот начисто ! :facepalm: Бљак (Расипани Јаја) :sick:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
Сигурно си горд на него.
za mene t
jas sum gord na sebesi , not dali si ti gord-a za tia makedonci muslimani koi dva zbora ne znaat albanski da se deklarirat kao albanci ?
prashuvaj se zashto ?
za mene toa e sramno za edna nacija koga eden chovek si ja menuva nacijata dobrovolno ,
no sigurno deka oni imat i razlog za toa
a koj e toj razlogot ?
prashuvaj se ? i najdi go odgovorot

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
za mene t
jas sum gord na sebesi , not dali si ti gord-a za tia makedonci muslimani koi dva zbora ne znaat albanski da se deklarirat kao albanci ?
prashuvaj se zashto ?
za mene toa e sramno za edna nacija koga eden chovek si ja menuva nacijata dobrovolno ,
a koj e toj razlogot ?
Да те вработат а да седиш дома една од опциите...
Друга опција, полесно запишување во државна квота на саканиот факултет...
И уште многу предности од тоа да си албанско малцинство во Македонија.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Па не треба линкови. Некои работи што се случуваат се дознаваат од нивните семејства и блиски луѓе. Не сите информации се објавуваат јавно.
Ти мислиш дека МВР ќе им презентира на семејствата на обвинетите какви докази има против нив?

И викате нема шанса да се санџаклии. Не се тие такви. :icon_lol:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Да те вработат а да седиш дома една од опциите...
Друга опција, полесно запишување во државна квота на саканиот факултет...
И уште многу предности од тоа да си албанско малцинство во Македонија.
Ем струја , вода , ТВ , интернет , се ти е гратис .. и коа сакаш , убиеш некој од разонода и те амнестират оти си загрозен вид .

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
za mene t
prashuvaj se zashto ?
a koj e toj razlogot ?
тие у исти кош и ставам со овие убициве. - потполно исти се - со испран мозок и напунет џеб со пари. само да се смени националноста или религијата.

што очекуваш ти од такви луѓе?

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Јас одговорно ти тврдам а можеш и да прашаш некој постар кој бил сведок на тие настани.... инаку сум Македонец
Ti mozes da tvrdis sto sakas,pa mene prvi komsii vo Cair mi bea Turci bre sto zboruvas,verenicata mi e Turcinka....neznam samo kogo lazes sigurno ne mene.

A inaku za toa so prezime koe zavrsuva na IC...moj prv komsija tuka u Butel i poranesen kolega prezimeto mu zavrsuva na IC a e Albanec.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
http://www.facebook.com/abdullah.aziri

другар му на исмаиљи... епа апла се гледа од сликата дека е некој терориста јебига

едит: уште некоје негово другарше штои апла се глеа дека е терор..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001521577353
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141278866
http://www.facebook.com/luanu

Абе ова шиптариве мн. технолошки развиени сите со ФБ профил.Да се квалификуваат како радикални треба радио да не користат.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.044
тие у исти кош и ставам со овие убициве. - потполно исти се - со испран мозок и напунет џеб со пари. само да се смени националноста или религијата.

За ова тешко дека напунете џеб им фрлиле само колку да им замачкаат очи
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:09 ---

За ова тешко дека напунете џеб им фрлиле само колку да им замачкаат очи

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Мојата најблиска другарка е бошњак и јас потврдувам дека албанците баш и не им се во омилена група луѓе. Напротив секакво поистоветување со нив ги навредува..
и јас го потврдувам тоа, пред некој ден еден од Житоше беше кај мене, кара врни и по албанци и по учк, и тој тврдеше дека се албанци убијците, тоа беше тамам ден пред да ги фатат!

Kajgana Shop

На врв Bottom