Смешно, кое ниво на култура... дивјаштво. (не мислам на сите Албанци туку само на овие на видеово и сличните на нив) Ете работа за МВР, нека го прегледаат видеото и нека ги уапсат... казните се мислам до 10 години затвор.
- ќе нема потреба од апсење ,само јас да сум над нив со„шарко“Смешно, кое ниво на култура... дивјаштво. (не мислам на сите Албанци туку само на овие на видеово и сличните на нив) Ете работа за МВР, нека го прегледаат видеото и нека ги уапсат... казните се мислам до 10 години затвор.
Сам не ке можеш друже, идам и јас да ти ги држам редениците и да мењам тоа цевката кога ке загрее- ќе нема потреба од апсење ,само јас да сум над нив со„шарко“
Не се споредува толку бргу ДНК, но снимки, отисоци и разни други работи...Лага е тоа. Македонија нема ДНК база. Тоа значи, и во кола ако нашле ДНК, таа не може да се најде во база туку после кога ќе го фатиш осомничениот, му зимаш примерок, па споредуваш. Тоа за 6 часа не може да се направи (момент од апсењето, до моментот кога министерката излажа дека се фатни убијците).
Само логика фали во земјава, пари имаме доволно.
Па за убиените Албанци од страна на кукавициве што ги фатија. Па ме интересира мене, нели кажа никој друг не го интересира за убиството на Албанци од нивна страна.Ne gi znam iminjata , znam deka edniot rabotel u benziska pumpa (privatna ) , pred dve ili tri godini se sluci , drugiot od butel , tretiot mislam deka u TAXI rabotel i u kola e ubijen .. Zasto me prasuvas taka ?
Овој Мијалков е?Додека е човеков на местото каде што треба Македонија ќе биде безбедна, во тоа сум 99.9% сигурен ..
Еден од најспособните луѓе, сериозен сум.
Потребата од поседување оружје е од причина што се плашат од самите себе си. Од прва рука знаат што говна се.Ova so go nasle e kapka vo more, Albancite oruzjeto go kopat pod zemja ne go cuvat doma, doma samo po nekoja viluska,noz i pistol
--- надополнето: 2 мај 2012 во 17:50 ---
Ova so go nasle e kapka vo more, Albancite oruzjeto go kopat pod zemja ne go cuvat doma, doma samo po nekoja viluska,noz i pistol
ДАОвој Мијалков е?
Не знаеме со сигурност дали така рекол и дали навистина ќе се врати. Но ете ако случајно се врати и испадне дека е невин. Што тогаш? Никому ништо? Не, доста беа Албанците дежурни виновници. Не чудете се ако има протести и гнев. Не го сакам системот што не ме сака мене, јасно ко пасуљ.
МВР има грешено многу пати, затоа и не им верувам одамна. Како најголеми грешки на оваа гарнитура на МВР ќе ги спомнам:
- новинарот што се удави во кофа
- случај Мартин Нешковски
Ќе повторам, ако фациве што ги гледам на сликиве и што се уапсени се навистина сторителите - да скапаат и на овој и на другиот свет. Но бидејќи знам во која земја живеам, сакам првин да ја слушнам и нивната верзија. На обвинетиот му давам предност, јбг. Сметам дека не правам никаков грев, така се работи во демократки општества.
Mislam deka odgovorot veke go znaes nazalost.Мислите дека Косово ќе помогне за да се пронајдат оние што побегнале?
Ако САД застанат на наша страна во случајов (а мислам дека ќе застанат), ќе помогнат. Сигурна сум во тоа.Мислите дека Косово ќе помогне за да се пронајдат оние што побегнале?