Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Ne drzi voda moeto mislenje deka sum nikoj i nisto kako prvo , vtoro , ako se storitelite radikalni vehabisti , sto jas ili nekoj Albanec ima so niv zaednicko ?
So niv nie sami imame poveke problemi otkolku vie , a zega e toa potvrdeno.
Кој рече дека си никој и ништо? Почнуваш да се губиш. Сторителите се УЧК-и, тебе уште не ти е јасно што е објавено денес? УЧК-ите се радикални вехабисти или "борци за права"? Луѓето во Собрание се радикални вехабисти или "борци за права"? Дали тие луѓе што беа терористи требаше да влезат во Собрание како пратеници? Дали ние треба да формираме таква организација во Албанција за да ги добијат македонците своите права таму? Дали ке сметаш дека ке бидеме во право со таков чин?

F

fantomX

Гостин
Смртната казна ги попречува нашите аспирации кон НАТО и ЕУ :pipi:
НАТО и пред се ЕУ се работа на стандард на граѓанско живеење. А кога јас имам проблем на физичка сигурност, шо е основна работа, тогаш НАТО и ЕУ се секундарна работа, примарна е сечење од корен на заканата на мојата сигурност. Мада ако одам уште посуштински, Македонија е рамковна држава, со што граѓанството по дифолт паѓа во вода, ама да посонувам и јас малку, јебига.

Ти го разбирам сарказмот, ама морам да го искажам ова се цела серозност.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
tie ne se vahabisti od avganistan i pakistan tuku se albanski ekstremisti. i zosto tie ekstremisti ne napravat vakvo delo vo istocna makedonija tuku e odbrana bas taa lokacija...zatoa sto imaat podrska od lokalnite albanci...e toa vi e zaednicko
Ne e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ако МВР има цврсти докази дека приведените се убијците и нивната логистика и нема начин да се побијат оти се вистински факти што тогаш?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.705
Поени од реакции
49.005
Nekoj prethodno rece (Makedonec) , deka u STRUGA ne bile Albanci tuku Makedonski Muslimani .
мајсторе, сфаќаш колку зацапуваш, сериозно сакаш да убедиш некој дека Албанци не присуствуаа таму и дека Албански партии не профитираа политички од тие протести, дека албански знамиња не се вееја... озбилен си ??

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879

Има брада.
Исполнува еден од условите да е српски четник.
Србите се.
не заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Ne e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .
Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна страна

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Nema valjda tuku taka MVR da dade izjava ne se tolku glupi, "Radiklani grupi , bile u vojna protiv NATO " medju uapsenite ima i stranci (slusnav Pakistanci ) .
Па заради вас го направи тоа, а вие не сте ни благодарни! За да не ве ставаат сите во ист кош со нив! Вие и тоа неможете да го увидите!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
не заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..
Сам себе го убијал
Не иде
Расизмус

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Доколку постоела таква информација, МВР ќе ја пласираше. Додека МВР не излезе со таква информација глупо е да шпекулираме, нели?
a sto misles ti se kazuvaat? nekogas ne treba da se iznesuvaat site informacii vo interesn na istragata. denes gi uapsija i ostanatite koi im davale logisticka podrska. i mene mi kazaa samo 5 %. no najvaznoto go znam..deka se fateni vistinskite ubijci

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна страна
Ne gi znam iminjata , znam deka edniot rabotel u benziska pumpa (privatna ) , pred dve ili tri godini se sluci , drugiot od butel , tretiot mislam deka u TAXI rabotel i u kola e ubijen .. Zasto me prasuvas taka ?

Kajgana Shop

На врв Bottom