Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
17
Овие требало на распит во Битола или Прилеп да ги однесат,не во Скопје

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.331
Поени од реакции
4.129
Смешно, кое ниво на култура... дивјаштво. (не мислам на сите Албанци туку само на овие на видеово и сличните на нив) Ете работа за МВР, нека го прегледаат видеото и нека ги уапсат... казните се мислам до 10 години затвор.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Смешно, кое ниво на култура... дивјаштво. (не мислам на сите Албанци туку само на овие на видеово и сличните на нив) Ете работа за МВР, нека го прегледаат видеото и нека ги уапсат... казните се мислам до 10 години затвор.
- ќе нема потреба од апсење ,само јас да сум над нив со„шарко“

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.331
Поени од реакции
4.129
- ќе нема потреба од апсење ,само јас да сум над нив со„шарко“
Сам не ке можеш друже, идам и јас да ти ги држам редениците и да мењам тоа цевката кога ке загрее(y)

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Лага е тоа. Македонија нема ДНК база. Тоа значи, и во кола ако нашле ДНК, таа не може да се најде во база туку после кога ќе го фатиш осомничениот, му зимаш примерок, па споредуваш. Тоа за 6 часа не може да се направи (момент од апсењето, до моментот кога министерката излажа дека се фатни убијците).
Само логика фали во земјава, пари имаме доволно.
Не се споредува толку бргу ДНК, но снимки, отисоци и разни други работи...

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Ne gi znam iminjata , znam deka edniot rabotel u benziska pumpa (privatna ) , pred dve ili tri godini se sluci , drugiot od butel , tretiot mislam deka u TAXI rabotel i u kola e ubijen .. Zasto me prasuvas taka ?
Па за убиените Албанци од страна на кукавициве што ги фатија. Па ме интересира мене, нели кажа никој друг не го интересира за убиството на Албанци од нивна страна.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.701
Поени од реакции
21.199
Очигледно е дека се избегани на косово , а чим на МВР од нула му требаа 20 дена да ги пронајде сторителите, сигурно на косоварите нема да им бидат потребни повеќе од 5 дена да пронајдат некого со Име Презиме и слика за тоа како изгледа на територија која е помала по површина од Македонија .

Тука треба да реагираат сите институции а поготово МНР ( зашто очигледно ги признавме како Држава ), да се бара под хитно да се пронајдат сторителите и нивна екстрадиција . Се друго би се сметало за подршка од страна на Косово за лицата кој се во бегство

Член од
15 април 2012
Мислења
35
Поени од реакции
35
Ova so go nasle e kapka vo more, Albancite oruzjeto go kopat pod zemja ne go cuvat doma, doma samo po nekoja viluska,noz i pistol
--- надополнето: 2 мај 2012 во 17:50 ---
Ova so go nasle e kapka vo more, Albancite oruzjeto go kopat pod zemja ne go cuvat doma, doma samo po nekoja viluska,noz i pistol

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
--- надополнето: 2 мај 2012 во 17:50 ---
Потребата од поседување оружје е од причина што се плашат од самите себе си. Од прва рука знаат што говна се.

M

Moon Child

Гостин
Мислите дека Косово ќе помогне за да се пронајдат оние што побегнале? :unsure:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.735
Поени од реакции
8.754
Не знаеме со сигурност дали така рекол и дали навистина ќе се врати. Но ете ако случајно се врати и испадне дека е невин. Што тогаш? Никому ништо? Не, доста беа Албанците дежурни виновници. Не чудете се ако има протести и гнев. Не го сакам системот што не ме сака мене, јасно ко пасуљ.

МВР има грешено многу пати, затоа и не им верувам одамна. Како најголеми грешки на оваа гарнитура на МВР ќе ги спомнам:
- новинарот што се удави во кофа
- случај Мартин Нешковски

Ќе повторам, ако фациве што ги гледам на сликиве и што се уапсени се навистина сторителите - да скапаат и на овој и на другиот свет. Но бидејќи знам во која земја живеам, сакам првин да ја слушнам и нивната верзија. На обвинетиот му давам предност, јбг. Сметам дека не правам никаков грев, така се работи во демократки општества.

Принц, Албанците биле дежурни виновници?! Каде тоа?!
Си видел ти Македонец терорист? Ако си видел, просветли не.
Јас сум видела, лично, Албанец терорист. Затоа што во оваа земја не е тоа проблем, слободни сте. Е да, вистина, перцепцијата е различна. Тие според вас, не се терористи, ами борци за права на Албанците.

Не генерализирам само зошто 2ца Албанци ми значат како родени браќа, а во глобала, можеш да продаваш жалопојки на овие од источна Македонија, не на нас од Скопје и западно. Живееме со вас, и добро знаеме како стојат работите. Не ми требаат ни вести, не ми треба МВР, не ми треба никој, доволно е да излезам на улица.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислите дека Косово ќе помогне за да се пронајдат оние што побегнале? :unsure:
Ако САД застанат на наша страна во случајов (а мислам дека ќе застанат), ќе помогнат. Сигурна сум во тоа.
Косово е мање-више американски протекторат, така што ако на Америка и одговара да се фатат, верувам дека ќе бидат фатени.
Ова е само теорија.
Може и официјалните власти да понудат соработка, ама неофицијално уствари да не помогнат, може и да помогнат...
Има милион варијации и пермутации... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom