- Член од
- 9 април 2011
- Мислења
- 812
- Поени од реакции
- 1.055
C&S Start e 1200, Comfort e 2000Сакам сега да се префрлам на Call & Surf Comfort што е 1200 ден.
C&S Start e 1200, Comfort e 2000Сакам сега да се префрлам на Call & Surf Comfort што е 1200 ден.
Mbit го делиш со 8 и добиваш теоретски колку ќе симнуваш. Во реалноста е нешто помалку.Ке има ли голема разлика во даунлоад брзина помеѓу 10Mbit и 8Mbit конекција? Теоретски би требало со 765KBps да даунлоадира?
C&S Basic е до 4MbpsОва се официјалните пакети и цени од телеком.
Call & Surf Basic - 30 GB - 6 Mbps / 256 Kbps - 799 денари.
Се зависи од повеќе фактори локација, каблите и друго. Можни се повеќе работи да е спор и да нема цела брзина некој затоа во мој телеком кога ќе се логираш ако си тестирал брзината долу ти пишува гарантирана брзина таа и таа незнам оти така напишале но тоа сигурно го имаат тестирано на некоја локација.Јас ни толку не влечам со 8mbps,негде околу 780-810 мах влечам
Uste 1000 sekoj mesec ili ednokratno???За втор приемник се доплаќа уште 1000 денари, на тој немаш опции да паузираш во живо, има опција снимање, мада нешто јебава, бар кај мене кога снимаш од втор приемник ги нема после снимките... Инаку миграцијата се врши и преку телефон, ама се чека 2-3 дена да се одобри, фурајте си вие па кога ќе се направи миграцијата ќе ви рачунаат колку сте потрошиле и ќе ги додадат во тие можни 300.
За некој погоре што праша, Спортските канали се доплаќаат 100 денари секој месец, 5 спортски, покрај Спорт Клуб и Спорт Клуб +, имате и Моторс ТВ, ЕСПН и уште некоја беше...
Еднократно 999 денари или 12 месеци по 89 денари.Uste 1000 sekoj mesec ili ednokratno???
ќе си купиш подолг лан кабел, или ќе ја преместиш цела куќа.во упатството за инсталација пишува:Со дадениот мрежен кабел(LAN) поврзете ја LAN-портата на уредот за интегриран пристап со LAN-портата на медиа приемникот,ама мене далечината ми е голема и кабелот не стига,што да правам дај те некој совет..
а од кај можам да купам???ќе си купиш подолг лан кабел, или ќе ја преместиш цела куќа.