Па да, само можеби не баш истиот ден...Било кој ден од месецов ако се префлам го добивам новиот пакет или 1 јуни ќе треба да чекам за да го добијам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да, само можеби не баш истиот ден...Било кој ден од месецов ако се префлам го добивам новиот пакет или 1 јуни ќе треба да чекам за да го добијам?
ja si napraiv dogovor, za istata cena sto sum ja plakal do sega si zemav 8mb so 300 giga, i so site t-home korisnici bezpari zborenje se ova za 1199 den. (300 giga mi se dovolni)
На оптичките пакети нема никакви промени?![]()
Беше до т-хоум, потпиша нешто или како ?ja si napraiv dogovor, za istata cena sto sum ja plakal do sega si zemav 8mb so 300 giga, i so site t-home korisnici bezpari zborenje se ova za 1199 den. (300 giga mi se dovolni)
До сега плаќав 2500 за Call & Surf Comfort+. Сакам сега да се префрлам на Call & Surf Comfort што е 1200 ден.
Ке има ли голема разлика во даунлоад брзина помеѓу 10Mbit и 8Mbit конекција? Теоретски би требало со 765KBps да даунлоадира?