Bla4KRa1n
АДМИН
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 10
Па да, само можеби не баш истиот ден...Било кој ден од месецов ако се префлам го добивам новиот пакет или 1 јуни ќе треба да чекам за да го добијам?
Па да, само можеби не баш истиот ден...Било кој ден од месецов ако се префлам го добивам новиот пакет или 1 јуни ќе треба да чекам за да го добијам?
А претходно на кој пакет беше ? И, ти кажаа ли од кога ќе можеш да го користиш новиот пакет ?ja si napraiv dogovor, za istata cena sto sum ja plakal do sega si zemav 8mb so 300 giga, i so site t-home korisnici bezpari zborenje se ova za 1199 den. (300 giga mi se dovolni)
Голема глупост ќе биде ако нема промена кај нив. Јас моментално имам 3макс оптик бејсик и плаќам 1799 денари за 30гб, 100 минути и 80тина канали, а вака со 3макс старт ќе биде за 300 денари поефтино, 10пати повеќе интернет (300 гб), 60 пати повеќе минути за разговор (100 часа) и истите 80 канали со можност за снимање премотување како и тв-теката. Единствен недостиг е тоа што брзината наместо 15, ќе биде 8, голема работа, се живее и така
На оптичките пакети нема никакви промени?
Беше до т-хоум, потпиша нешто или како ?ja si napraiv dogovor, za istata cena sto sum ja plakal do sega si zemav 8mb so 300 giga, i so site t-home korisnici bezpari zborenje se ova za 1199 den. (300 giga mi se dovolni)
8те мега на т-хоме се всушност околу 700кбпс.До сега плаќав 2500 за Call & Surf Comfort+. Сакам сега да се префрлам на Call & Surf Comfort што е 1200 ден.
Ке има ли голема разлика во даунлоад брзина помеѓу 10Mbit и 8Mbit конекција? Теоретски би требало со 765KBps да даунлоадира?