Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Додека е човеков на местото каде што треба Македонија ќе биде безбедна, во тоа сум 99.9% сигурен ..

Еден од најспособните луѓе, сериозен сум.
Локалните мафијаши,шерифи...и остала багра....а исто така и поголемите мафијашки ликови....кога ќе го чујат името на човеков...или недај боже во живо да се сретнат со овој човек...веднаш добиваат сиптоми на паркинсонова болест...кај некој се случува моментално да им откаже бешиката,па да се намократ....кај други настанува таква паника,што им се блокираат мозочните функции задолжени за говор....и итн.

Мислам дека доволно објаснив,за тоа дека конечно и во Македонија имаме човек со цврста рака.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Оваа акција во секој случај и дава полн легитимитет на МВР да делува и во областите(селата) во кои до вчера се воздржуваше да интервенира поради меѓуетничките односи. Ова треба да се искористи во брзо време да се сосече исламскиот радикализам кој што очигледно е присутен тука (да потсетиме на Струга, па и Тетово и Скопје работи за кои и самата ИВЗ едно време зборуваше ама сега е скар со владата па ќути) плус попатно да се тргнат некои други екстремистички струи...
Да видам да не верувам пример акцијата детонатор партали ја направија источна Македонија ,а во западна Македонија само во тетово ја направија и пази сега податок еден уапсен и тоа Македонец:facepalm: И сега некој од Мвр ќе ми каже дека во источна Македонија дека има повеќе криминал од Тетово , Гостивар ,Дебар нека не не ебат во здрав мозок.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Да видам да не верувам пример акцијата детонатор партали ја направија источна Македонија ,а во западна Македонија само во тетово ја направија и пази сега податок еден уапсен и тоа Македонец:facepalm: И сега некој од Мвр ќе ми каже дека во источна Македонија дека има повеќе криминал од Тетово , Гостивар ,Дебар нека не не ебат во здрав мозок.
зборев за екстремизмот...а за економскиот криминал во западна Македонија...тој за жал ќе почека некое друго време.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
И сега бе шпонови,што се убијците? Албанци или Талибанци ?
Кој Албанци бе? тие се невини...овие убијци се Македонски мексиканци....

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Јас до пред некое време највеќе сакав од албанците сапун да праам.
Ама реалноста по се изгледа е некоја друга. И проблемот е со друга димензија. Имав прилика да пијам кафе со еден мој драг пријател Албанец. да го видите стравот на неговото лице. Вика ради некои проста раја Албанци од Шар Планина јас сега се плашам мајка ми трета смена од раб коа си иде.
Обичниот албанец ќе ви каже дека не ја сака 2001 година, дека забубил многу а не добил ништо. Го боли кур за право на двојазична лична карта и бадентер. него му е битно дека неговата фамилиј нема што да јаде и на секој чекор е деградиран и неговиот пат до успех е многу потежок.
Сите овие проблеми што никнуваат се увезени косовари. е од тие не сапун чорба би праел. Историјата не учи дека на овие простори живееле две албански племиња Геги и Тоски. Едните биле питоми другите биле диви. Таа е дистинкцијата помеѓу албанец од албанија и албанец од Косово. Не треба систематски во Хитлеровски стил да с уништат, кога ја би бил премиер би ги кинел клучните фаци, онака во автомобилски несреќи, паднал од лифт и слично. Се знае кои се тие. И Арачиново и Зајас би ги срамнил со земја. Челична рака од челична држава.
Ама пак која челична рака од некој што сади жални врби за 250 000 евра.
По малку сум сеуште пијам од пикников по малце лут и ми се измешаа мислите.
како и да е, валда тоа што сакам да кажам е дека како се манипулира со нас така се манипулира и со албанците. реално се на пониско ниво од нас и многу полесно се манипулира со нас. али нее да се удри по сите, туку по точно одредена категорија.

Ова само лицемерие кој сите од нив го вртат во пракса ништо не е како кажуваат.

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Јас до пред некое време највеќе сакав од албанците сапун да праам.
Ама реалноста по се изгледа е некоја друга. И проблемот е со друга димензија. Имав прилика да пијам кафе со еден мој драг пријател Албанец. да го видите стравот на неговото лице. Вика ради некои проста раја Албанци од Шар Планина јас сега се плашам мајка ми трета смена од раб коа си иде.
Обичниот албанец ќе ви каже дека не ја сака 2001 година, дека забубил многу а не добил ништо. Го боли кур за право на двојазична лична карта и бадентер. него му е битно дека неговата фамилиј нема што да јаде и на секој чекор е деградиран и неговиот пат до успех е многу потежок.
Сите овие проблеми што никнуваат се увезени косовари. е од тие не сапун чорба би праел. Историјата не учи дека на овие простори живееле две албански племиња Геги и Тоски. Едните биле питоми другите биле диви. Таа е дистинкцијата помеѓу албанец од албанија и албанец од Косово. Не треба систематски во Хитлеровски стил да с уништат, кога ја би бил премиер би ги кинел клучните фаци, онака во автомобилски несреќи, паднал од лифт и слично. Се знае кои се тие. И Арачиново и Зајас би ги срамнил со земја. Челична рака од челична држава.
Ама пак која челична рака од некој што сади жални врби за 250 000 евра.
По малку сум сеуште пијам од пикников по малце лут и ми се измешаа мислите.
како и да е, валда тоа што сакам да кажам е дека како се манипулира со нас така се манипулира и со албанците. реално се на пониско ниво од нас и многу полесно се манипулира со нас. али нее да се удри по сите, туку по точно одредена категорија.
Правниче, ако им сметаат и на нив таквите, ке беа пријавени и пред да се случи овој грозоморен чин. Доволно си паметен за да разбереш зошто се кријат во населба каде мнозинството е албанска популација. Ако им сметаат нема да ги чуваат дома :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.708
Поени од реакции
49.017
Локалните мафијаши,шерифи...и остала багра....а исто така и поголемите мафијашки ликови....кога ќе го чујат името на човеков...или недај боже во живо да се сретнат со овој човек...веднаш добиваат сиптоми на паркинсонова болест...кај некој се случува моментално да им откаже бешиката,па да се намократ....кај други настанува таква паника,што им се блокираат мозочните функции задолжени за говор....и итн.

Мислам дека доволно објаснив,за тоа дека конечно и во Македонија имаме човек со цврста рака.
штабот ве поулавел вас, а во меѓувреме на способниот “на смена’’ му се дешаваат масакри а братучед му ги стимулира истите.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Во МВР барале останати увијачи, кубасици и флаши од пива од денешниов пикник за да анално ги "проверат" говедава

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863

Освен ако самиот не е шеф на истите мафијаши или во дил со нив, нели?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Генти, кога влегуваш во некоја дискусија треба да ја истераш до крај... Дали треба да организираме групација, која ке шета со оружје низ албанција да бара права за македонците? Јас ке одам прв ако имам шанса да станам пратеник, има ли поубаво од тоа.
Ti si znaes , odnosno vie .. Jas ne bi ti preporacal da se fatis za oruzje sepak ti si znaes ..
Te razberam na sto mislis :)

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Гледајќи ја локацијата каде се случи ова на сателитските снимки од Гугл, практичноста и логиката вели дека каков и да е мотивот, битното е незабележано извршување и брзо бегство кон Косово. Што ме води до заклучок дека овде некој е тежок идиот - или МВР ако фати погрешни суштества, или овие створевини ако се тие што мислеле дека успешно ќе се кријат овде и не избегале кон Косово.
За добро на сите нас во државава е МВР да ја завршило работата како шо треба. Во таков случај, страшното е тоа шо стоката не се косовари како што јас лично мислев туку овдешни, македонски албанци, шо е крајно болно. Ама ако МВР греши, тогаш целата работа воопшто е многу лоша, и Горниот да ни е на помош, на сите.
Да е грешка добро ќе е! Но проблемот е доколку така им е наложено сето тоа така да го изведат....
ПС. А не дај Боже да прават „Раштански лозја“ повторно.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719

Моментално е најмоќниот човек во Македонија . Од него и моќните аљбанци се плашат. Но што е гад, гад е, тука нема дилеми.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
И како тоа некои веднаш пресудија дека апсењето не е “реално“ односно дека е намештаљка?
Дајте ако имате некоја информација споделете. Споделете причина зошто мислите дека е наместено? Зошто мислите дека ова не се вистинските убијци?

Модераторите би ги замолил да ги бришат мислењата на членовите што пишуваат водени само од својата интуиција, барем во оваа дискусија. Односно доколку некој се сомнева, нека изнесе аргументи зошто се сомнева, СПЕЦИФИЧНО ЗА ОВОЈ СЛУЧАЈ ! *

* Ова најмногу се однесува на Дарданија, бидејќи измеша се и сешто на темава, од Сопот до Раштански Лозја, од Љубе до Бранко... каша попара направи од темава... Темава си има наслов и нека се дискутира за тоа, ако има аргумент за неговото сомневање нека го изнесе а не да шпекулира...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
А дали им плати државата на ЦИА или ФСБ за снимките, шознам според мене такво нешто вреди мн пари за сателитските снимки...? чисто ме интересира....

Денес ни на мочање не можиш да одиш....

Kajgana Shop

На врв Bottom