M
Mario Gómez
Гостин
Борусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.Од близнациве Бендер што играат во Борусија и Баер кој има поголема шанса да биде повикан за репрезентација ??
Борусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.Од близнациве Бендер што играат во Борусија и Баер кој има поголема шанса да биде повикан за репрезентација ??
Играат иста позиција, а и исто силни сеБорусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.
Ме радува тоа што Цилер полека си гради кариера. Заслужува!Визе и Цилер(Хановер) мислам.
Адлер нема шанси, нема брането цела сезона.
Ренсинг и Хилдебранд се мизерија.Ептен јака селекција на голмани имаат, кој и да викнат нема да погрешат.
Ноер, Вајденфелер, Хилдебранд, Лено, Адлер, Визе, Цилер, Тер Штеген, Циглер, Улрих, Ренсинг. Цел тим можат да направат од голмани.
Сигурно заебав некој со изговарање
хејтер.Добро бе, не се фали
Иначе мислам дека ќе иде со проверени играчи т.е со Подолски, Милер, Озил и Клосе во напад.
Не си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.Не бе, далеку сум јас од хејтер.
Германија ми е фаворит број 1 на ЕП.
И тоа првата строфа, третата никакоНе си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.
Слушам Рамштајн, nuff saidНе си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.
Нема везе муабетот јас слушам пинк флојд, англија ги мрзам. :Слушам Рамштајн, nuff said