M
Mario Gómez
Гостин
Борусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.Од близнациве Бендер што играат во Борусија и Баер кој има поголема шанса да биде повикан за репрезентација ??
Борусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.Од близнациве Бендер што играат во Борусија и Баер кој има поголема шанса да биде повикан за репрезентација ??
Играат иста позиција, а и исто силни сеБорусија мислам, мада различни играчи се двајцата и може да ги викне двајцата.
Ме радува тоа што Цилер полека си гради кариера. Заслужува!Визе и Цилер(Хановер) мислам.
Адлер нема шанси, нема брането цела сезона.
Ренсинг и Хилдебранд се мизерија.Ептен јака селекција на голмани имаат, кој и да викнат нема да погрешат.
Ноер, Вајденфелер, Хилдебранд, Лено, Адлер, Визе, Цилер, Тер Штеген, Циглер, Улрих, Ренсинг. Цел тим можат да направат од голмани.
Сигурно заебав некој со изговарање![]()
хејтер.Добро бе, не се фали
Иначе мислам дека ќе иде со проверени играчи т.е со Подолски, Милер, Озил и Клосе во напад.
Не си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.Не бе, далеку сум јас од хејтер.
Германија ми е фаворит број 1 на ЕП.
И тоа првата строфа, третата никакоНе си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.![]()
Слушам Рамштајн, nuff saidНе си фан на Германија ако не ја знаеш Дојчланд убер алес на памет.![]()
Нема везе муабетот јас слушам пинк флојд, англија ги мрзам. :Слушам Рамштајн, nuff said![]()