Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Наредната сезона? :D
Наредна сезона ќе биде уште потешко. Со најавени реформи у Арсенал и Челси и со ценава на нафтава/бензинов можно е повторно да потрошат 500 миљончиња и око да не им трепне. :D
Немој сеа и ти ко Ливерпул :pos:
Да сакав ко Ливерпул ќе пишев НЕ Е НАША, АМА ВИКАЈТЕ НАША Е :D

Еве глеам се буните за сезонава.
Колку што разбирам јас тие што пишале дека се задоволни, ваљда се однесува на играта на тимот со 40 различни состави и покажаната игра на некои поединци.

За ова со 8 бода на 6 кола до крај и да изгубиш титула, не верувам дека некој може да е задоволен.

Пошто сеа се враќам и сум многу уморен да пишам нешто подолго, само ќе кажам НАША Е! ;)
На подолго да дадам неколку причини зашто мислам вака:
1. Њукасл се бори за ЛШ
2. 2 пати не тепаа сезонава, можат да изненадат коа најмалку очекуваш
3. Игра 2 дербиња по ред (Евертон не ги бројам) и нема да ги изгуби 2-те, а од Челси сигурно губи (Торес..)
4. Пошто QPR ако изгубат најверојатно испаѓаат. Сисе вака кажа (насловот може да се прочита на 2 начина)
5. Пошто ние ќе ти тепаме 2-те
6. Балотели 1 недела ќе ги носи по кафани и дискотеки можно е и да ги запали со се куќата

Можда точкиве што ги напишав и немаат некоја врска, ама Сити коа беа 8 бода позади не беа откажани толку, колку вие сеа.
Друга варијанта е ако веќе сте се откажале од титулата, ова да го читате за неколку саати со тежок мамурлак.

Све у свему, за 2 недели или ќе се самоцитирам или ќе им честитам.

пс. Му симињам капа на тој членот што го предвиди (црново) сценарио:)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Manchester United are set to face Real Madrid in a Charity match at the Bernabeu on June 3rd. #MUFC

ПС:Слушам гласини дека Погба заминал, дека Раиола им рекол у Јуве дека сигурно доаѓал летоска
--- надополнето: 1 мај 2012 во 19:13 ---

Guess who's back ? Lindegaard :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Заслужена победа на Сити, изиграа цврсто, машки.. секоја чест за Туре, го мразам и ми е многу одвратен но како игра секоја чест. Примарната цел на Ферги беше да се одбраниме и му успеа тактиката (не примивме гол од игра) а корнерот е мало невнимание, гужва... нема врска со тактиката. Но се изгубивме целосно во нападот. Немавме една добра акција, немавме шут на голот. Очигледно заборавиа дека треба да нападнат.

Како и да е многу сум разочарен од овој пораз и од нерешениот исход со Евертон но додека има теоретски шанси јас ќе се надевам и мислам дека реални се шансите Сити да киксне со Њукасл. На крај краева искрено се надевам и на гол разлика, знам дека шансите за оваа се 1% но ништо не се знае во фудбалот, поготово во ПЛ и кога Јунајтед е во прашање, кога можевме на Арсенал да му дадеме 8, на Болтон 5, Фулам 5... зошто да не и на Свонси и Сандерленд?

BELIEVE!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Фудбал се игра до последно коло до 95та минута.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Тепаа резервите 5-4 против Блекпул и обезбедија финале. Вака-така си ги плескаат кој стигнаа, не чека добра иднина :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тепаа резервите 5-4 против Блекпул и обезбедија финале. Вака-така си ги плескаат кој стигнаа, не чека добра иднина :)
Кеткарт од Блекпул е играч од нашата школа :) Линдегард примил 4 гола? :eek:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Toj Кеткарт пред некоја година не беше прогласен за најдобар млад играч во Манчестер ? И одбрамбен беше така ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toj Кеткарт пред некоја година не беше прогласен за најдобар млад играч во Манчестер ? И одбрамбен беше така ?
Да, стопер. Ни го закачи лани кога игравме против Блекпул со глава :ROFLMAO:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Да си искоментирам и јас нешто според мене реално па да ви дадам материјал како искрени навивачи да ме хејтате до сабајле :)
Колку и да ме хејтате среден ред немаме!
Одбрана без Видиќ немаме!
Велбек вчера lost in space and time!
Бербатов нека си спие на клупа ќе го земат догодина негде, ќе растури и ќе се чудиме што не снашло и зошто трчкал велбек место него!
Возраста не е толку искусна за да се носи со ѕвескиот тим на сити у борба за титула, а и киксови се дешаваат што дури ни леванте нема да ги направи (Евертон нејќем ни да се сетам:noze:)
Недај боже да не ни се најдеше сколс овој дел од сезонава немаше да изгураме ни до овде!
Експерименти колку сакаш, само резултати од тие експерименти малце послабо!
Лига шампиони и Лига европа нека ви бидат индикатор на каква состојба бевме годинава - немој некој да рече дека тоа не ни било важно, на тренер како фергусон со големи апетити неможе да не му биде важно!

Апсолутно дека има повеќе пофалби одтколку критики јас само наведов некои работи што ни ги отежнуваат работите, и немој некој да рече дека не сум бил навивач, јас сакам титула во најмала рака колку и вас меѓутоа несакам безрезервно да ја поддржувам годинашнава експериментална состојба....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Да си искоментирам и јас нешто според мене реално па да ви дадам материјал како искрени навивачи да ме хејтате до сабајле :)
Колку и да ме хејтате среден ред немаме!
Одбрана без Видиќ немаме!

Возраста не е толку искусна за да се носи со ѕвескиот тим на сити у борба за титула, а и киксови се дешаваат што дури ни леванте нема да ги направи (Евертон нејќем ни да се сетам:noze:)
Недај боже да не ни се најдеше сколс овој дел од сезонава немаше да изгураме ни до овде!
Експерименти колку сакаш, само резултати од тие експерименти малце послабо!
Лига шампиони и Лига европа нека ви бидат индикатор на каква состојба бевме годинава - немој некој да рече дека тоа не ни било важно, на тренер како фергусон со големи апетити неможе да не му биде важно!
Друже не само што нема да те хејтам дури и во поголемиот дел се согласувам со тебе. Прв болд - и јас до некаде се согласувам дека централниот дел од средината ни е најслаба алка. Проблемите што ги пикавме под тепих во последните неколку години испливаа оваа година на површина, поготово на мечот со Сити. Ни требаат играчи во овој дел од тимот зошто тие што ги имаме или заедно имаат 80 години или се неконстантни. Ако овој дел од тимот не се поправи тогаш целата сезона ќе биде исполнета со прашањата дали и ако. Дали Флечер воопшто ќе се врати и во каква форма ќе биде? Дали Андерсон конечно ќе заигра како што треба и ќе престане да се дебелее? Дали Сколс ќе се реши да потпише нов договор? Тој лани се повлече бидејќи не можеше да ја одигра целата сезона на високо темпо, оваа година имаше 6 месечна пауза па затоа имаше сила повеќето мечеви да ги одигра, нешто што нема да биде случај идната сезона. Дали Клеверли конечно ќе се справи со повредите зошто оваа сезона повеќе е повреден отколку фит и има стартувано 4-5 утакмици и мање-више толку почнати и од клупата. Тој може и да е најголемиот талент од средниот ред во Англија ама нас тоа не ни вреди ако нон стоп е повреден. Плус тоа каде беше Клеверли на последните два меча, јас не го ни видов на клупата, а нигде не се спомена дека е повреден. Дали е толку паднат во формата или има друга причина не знам ама вреди човек да се запраша.

Втор болд - Се согласувам делумно. Одбраната можеби ќе примеше помалку голови во текот на сезоната ама мислам дека Еванс достојно, па дури и повеќе од достојно го замени Видиќ, плус тука е и Смолинг што јас лично го сметам за одличен играч само и тој оваа сезона имаше малер со повредите. Не се критични централните бекови, критична е левата страна со Евра.

Трет болд - Точно. Затоа цело време трубам дека таков тип на играч ни треба во средината, тип на Сколс или Кин или Јаја Туре на пример. Кога овој проблем ќе се реши тогаш можеме да се радуваме на Клајновци, Хазарди, Гаитанци (ми олесна кога го чув дематот од MUTV дека клубот не е заинтересиран за него).

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ништо сеа ни остана само едно нешто да навиваме за newcastle во недела

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Се надевам летово ќе биде тоа, никој не претпоставуваше Андерсон и Клеверли дека ќе бидат оптоварени со повреди, додека играа тие во средина нерешено немавме камоли пораз. .. :):)
--- надополнето: 1 мај 2012 во 02:10 ---
ziak92 се согласувам со тебе, Џонс не смее да биде трошен како стопер или како бек. Детето е родено за во средина, ептен се ограничени тие позиции за неговите квалитети.
--- надополнето: 1 мај 2012 во 02:13 ---

Како сте во Тајнсајд таму, добри? :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Супер сме, Виган е позади нас, утре бодче на Челски им зимаме, а во недела сите три!
Плус изгледа Ферги ваш фатил врски да го делегираат Веб да суди во недела! :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер сме, Виган е позади нас, утре бодче на Челски им зимаме, а во недела сите три!
Плус изгледа Ферги ваш фатил врски да го делегираат Веб да суди во недела! :D
ајде па од септември да гледаме чемпионс лиг најтс во Њукасл :P :)))))) За Веб не се секирајте пенал имате и само глејте промашете го :DDDDDDD

Kajgana Shop

На врв Bottom