Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
26 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не ми стигна никаква порака, ништо. ://
И наеднаш додека бев уклучена ми се исклучи фб-от и од тогаш вака ми се појавува ://

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Ми се појавува ова кога сакам да го отворам фејсбукот ај некој ако знае нека ми помогне!

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461

Ми се појавува ова кога сакам да го отворам фејсбукот ај некој ако знае нека ми помогне!

Избриши си cache, browsing и download history...

Дали некој знае дали НАПЛАЌА фејсбук и/или операторот да ти стигаат известувања по СМС?
Или да напишеш статус преку СМС, дали тоа се наплатува од страна на операторот?

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Кога се допишувам со некој не ми се појавува конверзацијата во chat прозорчето, само во messages можам да ја видам. Пробав од друг компјутер и таму во ред беше, што може да е проблемот?

Член од
7 декември 2009
Мислења
29
Поени од реакции
1
ZDRAVO ,
MOZE li nekoj da mi pomogne imam problem so FB stranata... Cesto koga se uklucuvam ili odednas dodeka se logiram se blokira . probav da iscistam, cache, browsing и download history... ama nebivaa >!
OVA MI SE POJAVUVA NA PROZORECOT

Access Denied

You don't have permission to access "/D/2047/158829/000/origin.www.facebook.com/" on this server.
Reference #18.c9969d50.1335736649.148c5bf8

S

Stivie G

Гостин
Дали може да направам кај одредени личности да не ме покажува вкучен?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Како може да направам да можат луѓе што не ми се пријатели наместо да ме додадат за пријател да ми се претплатат?

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Шо му е на фејсбуков бе? :eek: Еднаш двапати неделно мора! Се појавува оној жолт триаголник на чет..и фејсбуков ни да мрдне, ни ништо..
fcb problem.PNG
стегни Лог аут..и ова се појавува. И во наредните пет (макс.) минути фејсбук не реагира, т.е. се појавува ова.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Шо му е на фејсбуков бе? :eek: Еднаш двапати неделно мора! Се појавува оној жолт триаголник на чет..и фејсбуков ни да мрдне, ни ништо..
Прегледај го приврзокот 42651
стегни Лог аут..и ова се појавува. И во наредните пет (макс.) минути фејсбук не реагира, т.е. се појавува ова.
до хромот е.

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
дали некој знае како да си го вратам стариот профил, не сакам тајмлајн ме нервира ужасно. фала однапред

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
дали некој знае како да си го вратам стариот профил, не сакам тајмлајн ме нервира ужасно. фала однапред
Не можиш да се вратиш на стариот изглед, нема враќање од тајмлајн. То е то засега, официјален став на фејсбук.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Хакнат му е профилот на еден другар,е сеа кажете каде се обрати,барав но не најдов никаков контак центар или нешто слично.Ај ако може некој што е поупатен или имал сличен проблем да ми помогне.

Фала

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Хакнат му е профилот на еден другар,е сеа кажете каде се обрати,барав но не најдов никаков контак центар или нешто слично.Ај ако може некој што е поупатен или имал сличен проблем да ми помогне.

Фала
https://www.facebook.com/help/hacked

Како може да направам да можат луѓе што не ми се пријатели наместо да ме додадат за пријател да ми се претплатат?
https://www.facebook.com/settings?tab=subscribers штиклирај Allow Subscribers.​

Kajgana Shop

На врв Bottom