Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
ne se palite za DZABE KjE GjI AMNESTIRAT KAKO ShO BEShE SLUChAJOT SO MAVROVSKITE RABOTNICI !!!! A NIShTO ChUDNO I NEKOJ OD NIV DA NI BIDE MINISTER ZA ODBRANA A MOZhEBI I MVR !!!!
Врска немаш...Генерализираш...мешаш работи ....се правиш на 2 и пол накај 3 !!! Гитла не пали безврска ...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
znaci od doverlivi informacii ubijcite se fateni 100%. ja doznav i procedurata kako se fateni ama nemozam javno da kometiram za toa...
ova go objaviv samo za da ne se jade gomna be veza deka seuste ne se fateni i deka ova e samo za da se zamackaat oci na javnosta..
Добро кажа еднаш, немој да се понашаш ко Мандрак, масовна илузија да ни праиш. Или ако праиш барем пиши кирилица. И ако јавно неможеш да коментираш зошто уопште кажуваш нешто. И јас можам да кажам истото дрн дрн 100%, ама несмеам да коментирам за тоа... (стави тука информација по избор).

Ич не си занимљив.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
vo ova cudesna zemja so cudesni luge(kako ovoj pogore), cudesni idei i so CUDESNA VLADA....

mnogu sum ljubopitna da znam kolku clenovi od tuka mu veruvat na Gorda deka gi uapsela ubijcite?!

dali nekoj iskreno veruva dekase uapseni vistnskite ubijci? ima nekoj hrabrost da ja otfrli svojata logika i da veruva vo ovie gluposti?

vistinskite ubijci sega se relaxirat i proslavuvat nedge vo sosednite drzavi...zalno mnogu.. so ova za vtor pat gi ubivte decata...

Ај не какај жити мене :facepalm:

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Acid напиша:
Ден подоцна полицијата на 10 километри од местото на масакрот пронајде автомобил “опел омега“ за кој подоцна се потврди дека бил на местото на убиството и бил користен од убијците.
http://kajgana.com/jankulovska-fateni-ubijcite-na-momchinjata-kaj-smilkovci

Ајде мрсулковци „новинари“, прашајте ја министерката
А зошто Опелот беше најден на 500 м воздушна линија од границата со Косово?
Дали ќе следи одговор, „па тоа било само замачкување на трагите...бла бла“
Ајде потоа мрсулковци прашајте, А како убијците од таму се вратиле на своите домашни локации каде што се фатени...?

Упс... нешто многу комплицирано сето тоа изгледа.....

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Колку што памтам во 2001 радикални исламисти се бореа на страната на УЧК, вахабисти од Босна, од Санџак пукаа на нашите браќа. Така да исти курац ми е дали биле исламисти или незнам што, уствари знам дека ова е мачкање очи на јавност, али во секој случај чим се припадници на УЧК ондак се државен непријател, па ако сакаат и од Азербејџан нека бидат.

Мислам дека не требало да ги притворат, затоа го обожавам Ратко Младич, једино тој знаеше како да се справи со вакви проблеми. If you know what I mean...

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Добро кажа еднаш, немој да се понашаш ко Мандрак, масовна илузија да ни праиш. Или ако праиш барем пиши кирилица. И ако јавно неможеш да коментираш зошто уопште кажуваш нешто. И јас можам да кажам истото дрн дрн 100%, ама несмеам да коментирам за тоа... (стави тука информација по избор).

Ич не си занимљив.
druze ova go kazuvam za da ne se sirat dezinformacii deka srpski sluzbi bile vmesani ili deka ne se fateni vistinskite ubijci tuku ova e samo da se zamackaat oci. inako fateni se preku satelitski snimki. znaeme deka cela teritorija na mk e pod nadzor na amerikancite i rusite...toa e toa

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
druze ova go kazuvam za da ne se sirat dezinformacii deka srpski sluzbi bile vmesani ili deka ne se fateni vistinskite ubijci tuku ova e samo da se zamackaat oci. inako fateni se preku satelitski snimki. znaeme deka cela teritorija na mk e pod nadzor na amerikancite i rusite...toa e toa
И што овој твојот пост треба да биде уверлив да не убеди во тоа? Мислиш тука во Македонија народот нафта пие и незнае чиво дело е ова?

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Уф... ко што се шпекулираше, дигнаа фама демек ги фатиле, колку да добијат поени кај народот. Стандард шема, ги научивме веќе... па и Мијалков зас танал позади Јанкуловска за пресот... Ми смрди мене нешто тука...

Една пушка, неколку пиштоли и бомба = 800 специјалци... Смешно е ова...
И литература нашле хехеххе :)

Па у било која рендом куќа на албанец да влезат таму кај што влегле ќе најдат x2 од ова што го нашле кај убијците...

Да не грешам душа, али неко меџу нама није наш :)

Да бе брааааат сите ние дома чуваме по некоја бомба место компири! Ај те молам не коментирај безврска само да се пишело нешто!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
I'll bite, зашто толку време се чекаше?17 дена.
Па НАСА од МАРС побрзо испрати слики..
Мајсторе Знае ли некој на сателитот што му е? Ја знам, расипан е!!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Нели не смееше да кажуваш? Сега кажа информација која го компромитира работењето на ЦИА и ФСБ на територијата на Балканов... :(

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Се извинувам за оф-топик али многу ме интересира од кај тоа Љубе бил слаткар? :)
Од кај па јас да знам, така го викаат сите пошто нели у Хрватска таму има вилает, па демек бил слаткар и што ти знам, неам појма, така го викаат сите !
ОФФ топик нема везе

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Екстремни исламисти државјани на Македонија=Албанци. Секој од вас знае како живееме со Бошњаците, Турците итн...супер. Дали имало од наведениве некогаш некаков проблем, протест било што? Знаат дека ако се каже директно ке се разгори народов, а вака индиректно на толку проста маса ова проаѓа многу полесно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom