Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Се јавија „не се тие експертите“ и „ова е режирано експертите“. И Божиновски е тука, се е комплетно.

Дарданија и сличните на него никако не можат да ја проголтаат реалноста дека во нивната небесна армија беше/е собран разно-разен олош кој може да им избега од контрола на врховните команданти, па пробува да спинува сега. Џабе му е, Албанците ќе мора да се носат со тоа.
Овие болдираниве како курчат, можат слободно да си рипнат у Вардар.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Како се бранат Албанциве значи.. Ние одма од Гостивар го нападнавме човекот во самоодбрана што било. Ама гледате они какви се - никогаш ништо не виделе, никогаш ништо не чуле и никогаш ништо не знаат кога се работи за нивни, одма може да приметите што ѓубре од народ сме ние. Затоа и да има некој наш следниот пат постапено во обратна ситуација јас ќе го бранам! И да е крив јас ќе викам не е виновен. Па сеа вие мислете му ја...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ајдееееееееееее читам дека и слаткарот Љубе Б. сте го спомнале на темава ! :ROFLMAO:
Се извинувам за оф-топик али многу ме интересира од кај тоа Љубе бил слаткар? :)

Член од
7 февруари 2009
Мислења
58
Поени од реакции
12
ne se palite za DZABE KjE GjI AMNESTIRAT KAKO ShO BEShE SLUChAJOT SO MAVROVSKITE RABOTNICI !!!! A NIShTO ChUDNO I NEKOJ OD NIV DA NI BIDE MINISTER ZA ODBRANA A MOZhEBI I MVR !!!!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
Ако се овие виновните што ги фатија секако најстроги казни за нив без разлика што се НО ако не се овие а само се прави демек еве се фатени убијците тоа не е добро.
зашто секогаш кога е некој албанец уапсен у прашање,тоа Но е нагласено? Не бидете ко оној глупиот новинар,такви превари се праеле у истрага со вклучени 1000 луѓе,и баш они ги знае сите теории..

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
На администраторите, нив им одговара да има двајца-тројца разгорувачи на дискусијата.
Не е до администраторите, туку до луѓето со пилешки мозок што не размислуваат што пишуваат. Од кај не се воздржуваат од провокации во ваква атмосфера, па и кажуваат кој бил племе :facepalm:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Честитки и за оваа влада и за сите претходни кои успеаа државава да ја дотераат до ова дереџе...па уште се наредиле цел рагби-тим на прес-конференцијата, горди како на Марс први да стигнавме....интересно би било да ја праша брклата некој од новинарите (кога веќе се кљафтараше) - кое е тоа наше смрдено разузнавање што дознава дека вакви ликови оперираат на наша територија и дека се во можност масакр од сличен тип да направат под „воинот“ еден ден или на некаков групен собир??? Работи ли некој нешто во земјава? Демек, после ова треба нешто сигурен да се осеќам во земјава....
Не знам дали се тие убијците, никогаш нема да се дознае вистината...веројатно и јас од голем гнев сакам некоја глава да одлета во моментов, а ако овие се такви фаци, па нека биде и нивната (мада со нашиов правен систем може свашта да видиме)....
Бог да ги прости луѓето, уште еднаш, ништо не ги враќа во живот...и дај Боже да се покаже дека тие се гнасите...а соодветна казна?!?Секојдневно силување до крај на живот и тортура...кога веќе немаме смртна казна (а истата би била идеална во случајов)....

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Како се бранат Албанциве значи.. Ние одма од Гостивар го нападнавме човекот во самоодбрана што било. Ама гледате они какви се - никогаш ништо не виделе, никогаш ништо не чуле и никогаш ништо не знаат кога се работи за нивни, одма може да приметите што ѓубре од народ сме ние. Затоа и да има некој наш следниот пат постапено во обратна ситуација јас ќе го бранам! И да е крив јас ќе викам не е виновен. Па сеа вие мислете му ја...

они ти се ко овие три мајмуни we don't speak,listen and see nothing

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Кај се сега тие што тврдеа дека се бугари, срби, мексиканци, канаѓани? Кои лица се тие што може да се исламисти екстремисти, а се државјани на Македонија??? Дали ги фатија во населби каде мнозинството се македонци како Карпош, Аеродром, Центар и слично или пак Арачиново, Сингелич??? Каде се сега тие албанци што плачеа дека немаат никакви права, а ги има во секоја државна институција и имаат далеку поголеми права од нас МАКЕДОНЦИТЕ!!! Зошто полицијата им ги скри лицата на приведените, може да е ваш комшија некој од приведените, а вие никогаш да не дознаете до каков монструм живеете.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Оди на 5 мин и 15 сек па кажи ми дека не се од UCK дека се муџахедини.
Па во УЧК нема Радикални Исламисти ? Има ...Да беа сите радикални исламисти од УЧК од 2001 до сега ќе војувавме... ќе бевме ала Западен Брег Палестина !!! Има радикални ДА ама 1 на 15 !!

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Кај се сега тие што тврдеа дека се бугари, срби, мексиканци, канаѓани? Кои лица се тие што може да се исламисти екстремисти, а се државјани на Македонија??? Дали ги фатија во населби каде мнозинството се македонци како Карпош, Аеродром, Центар и слично или пак Арачиново, Сингелич??? Каде се сега тие албанци што плачеа дека немаат никакви права, а ги има во секоја државна институција и имаат далеку поголеми права од нас МАКЕДОНЦИТЕ!!!
--- надополнето: 1 мај 2012 во 21:40 ---
Кај се сега тие што тврдеа дека се бугари, срби, мексиканци, канаѓани? Кои лица се тие што може да се исламисти екстремисти, а се државјани на Македонија??? Дали ги фатија во населби каде мнозинството се македонци како Карпош, Аеродром, Центар и слично или пак Арачиново, Сингелич??? Каде се сега тие албанци што плачеа дека немаат никакви права, а ги има во секоја државна институција и имаат далеку поголеми права од нас МАКЕДОНЦИТЕ!!!
Иди во 527 526 525 ...стр уште се тука и се расправаат со нас и уште викаат од кај знаеме дека се учки и албанци...........

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
znaci od doverlivi informacii ubijcite se fateni 100%. ja doznav i procedurata kako se fateni ama nemozam javno da kometiram za toa...
ova go objaviv samo za da ne se jade gomna be veza deka seuste ne se fateni i deka ova e samo za da se zamackaat oci na javnosta..

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
tolku se kontradiktorni MVR nemas poim...sega mozat mngu ubavo da go zbogatat scenarioto so 'dokazi' najteskoto pomina... sega srpskoto scenario ojt sovrseno..a narodot shto veruva vo cuda navistina veruval deka profesionalnite ubijci posle toa se vratile doma, i si pocna da si ziveat srekni i mirni kako porano.
Tи поставив прашање на место и ми сврти муабет на србите?Ако навистина веруваш во тоа што го кажуваш еве елаборирај убаво,до најситни детали(значи немој општо и никако да верглаш) од каде сега србите стојат зад ова,а не учките?

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
znaci od doverlivi informacii ubijcite se fateni 100%. ja doznav i procedurata kako se fateni ama nemozam javno da kometiram za toa...
ova go objaviv samo za da ne se jade gomna be veza deka seuste ne se fateni i deka ova e samo za da se zamackaat oci na javnosta..
Брле, лепото моја, ти ли си!

Kajgana Shop

На врв Bottom