- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
Херои се борат рамноправно во борба. Све другото е пичкици у душа ко овие, и разни пичкици во заседа што убиваат!
Дефинитивно ДА!!! ШТО ПОБОЛНА СМРТНА КАЗНА !Се надевам дека нема да ги направат министри на крај. Браво за акцијата на МВР, се надевам дека е собран доволен материјал за да се истера успешно процесот до крај.
Дали сметате дека за ова монструозно дело треба да се примени смртната казна во Македонија?
Taкви како нив не заслужуваат ни туш,заслужуваат само стап од два метра у гз,бавна и грозна смрт....и патем да бидат изрезбарени по цело тело,а на крај заврзани за некаковси столб,а околу нив по кило Ц4 на стомак.Не бери гајле.Ќе се веднат како херои.....под затворските тушеви.
Асид,смрт во многу нешта е преблага работа.Куршум во чело/бесење со кршење на вратот или инекција?Не,никако.За такви нема инстант смрт или бавна смрт со еднодневно мачење.Се надевам дека нема да ги направат министри на крај. Браво за акцијата на МВР, се надевам дека е собран доволен материјал за да се истера успешно процесот до крај.
Дали сметате дека за ова монструозно дело треба да се примени смртната казна во Македонија?
Македонската полиција на 2 март кај месноста Раштански лозја уби седум Азијци, за кои изјави дека подготвувале терористички напади врз западните дипломатски претставништва во Скопје и врз високи македонски функционери. Лицата дошле од Косово, биле вооружени со автоматски пушки и облечени во цивилна облека, но носеле и униформи на Ослободителната национална армија.
А ти текнува дека викаа дека се Срби...Најнова информација од терен:
Убијците се фатени, тие се Радикални Ванземаљци, а како што слушнав адвокат ќе им бил Дарданија !
Шала на страна, но(според видеото)уапсениве дечки се Албански Националисти т.е. УЧКи, не се никакви Исламски Радикали/Фундаменталисти/Вахабисти или како ли да ги наречам, ама ајде нека биде така, чим така рекле ОК ......... во секој случај паметна игра на МВР, да не се створи револт кај Македонскиот народ полесно е да се каже дека биле се друго, а фактот дека биле Албанци се занемарува ........ али ОК доколку уапсените се навистина виновни за петкратното убиство, тогаш големо браво за МВР, а дали биле Албански Националисти УЧКи Вахабисти ... тоа можеме само да си шпекулираме ние граѓаните на темава !
Princ,Acid,се уште не е баниран овој поради јадење гомна ?!Какви гадотии може да ти намести држава како Македонија ми се појасни послее војната , кога беа убиени 6 пакистанци и еден индиец , сиромашни емигранти кои оделе кон западна Европа.
За да докажат дека албанците се радикални Исламисти и закана за демократска Европа , ги убија сите седумина ... ги однесоа намерно во близина на Љуботен .... им подметнаа униформа на УЧК ... направија одлично објаснување.
Азиски терористи со униформа на УЧК ,кои дошле од Косово , имале детален план за напад над странски амбасади и дипломати ... пукале кон полицијата , која возвратила и ги убила сите 7.
Сите рекоа , ааа браво , убивме припадници на УЧК , радикални исламисти , ја одбранивме Европа.
Чим видов како приложуваат приватни слики од 2001ва и знамиња како доказен материјал ... одма ми е јасно дека нешто не е во ред.
Чим слушам како македонските партии се караат кој ги има судовите под контрола , повторно ми е јасно во кое стање сме. Значи двете најголеми македонски партии се сложуваат дека судовите се под партиска контрола , само не можат да се сложат под чија.
Се додека сме вакви , ќе има секакви гадотии пред важни самити и датуми ... се додека судовите осудуваат луѓе без докази.
Раштански Лозја и Сопот ... две кристално јасни настани со кои се потврдува ова што го пишувам.
Ти завидувам на коефициентот на интелегенција што го имаш. Емигранти поминуваат баш во време и место каде што има престрелки мегу македонските безбедносни сили и учкиве во надеж за подобар живот. Што вика Кили немој да ме јебеш бре...Какви гадотии може да ти намести држава како Македонија ми се појасни послее војната , кога беа убиени 6 пакистанци и еден индиец , сиромашни емигранти кои оделе кон западна Европа.
За да докажат дека албанците се радикални Исламисти и закана за демократска Европа , ги убија сите седумина ... ги однесоа намерно во близина на Љуботен .... им подметнаа униформа на УЧК ... направија одлично објаснување.
Азиски терористи со униформа на УЧК ,кои дошле од Косово , имале детален план за напад над странски амбасади и дипломати ... пукале кон полицијата , која возвратила и ги убила сите 7.
Сите рекоа , ааа браво , убивме припадници на УЧК , радикални исламисти , ја одбранивме Европа.
Чим видов како приложуваат приватни слики од 2001ва и знамиња како доказен материјал ... одма ми е јасно дека нешто не е во ред.
Чим слушам како македонските партии се караат кој ги има судовите под контрола , повторно ми е јасно во кое стање сме. Значи двете најголеми македонски партии се сложуваат дека судовите се под партиска контрола , само не можат да се сложат под чија.
Се додека сме вакви , ќе има секакви гадотии пред важни самити и датуми ... се додека судовите осудуваат луѓе без докази.
Раштански Лозја и Сопот ... две кристално јасни настани со кои се потврдува ова што го пишувам.