Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Херои се борат рамноправно во борба. Све другото е пичкици у душа ко овие, и разни пичкици во заседа што убиваат!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Се надевам дека нема да ги направат министри на крај. Браво за акцијата на МВР, се надевам дека е собран доволен материјал за да се истера успешно процесот до крај.
Дали сметате дека за ова монструозно дело треба да се примени смртната казна во Македонија?

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Се надевам дека нема да ги направат министри на крај. Браво за акцијата на МВР, се надевам дека е собран доволен материјал за да се истера успешно процесот до крај.
Дали сметате дека за ова монструозно дело треба да се примени смртната казна во Македонија?
Дефинитивно ДА!!! ШТО ПОБОЛНА СМРТНА КАЗНА !

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Новиот тренд на вахабистите - радикални исламисти е да не носат долги бради и препознатлива облека за да не се издвојуваат од околината. Вака беа премногу лесно впечатливи.Тоа е јасно познато во службите кои се борат против нив.
Кои сакаат нека се, што сакаат нека се, јасно дефиниран СТАВ е да се исчистат од корен

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бери гајле.Ќе се веднат како херои.....под затворските тушеви.
Taкви како нив не заслужуваат ни туш,заслужуваат само стап од два метра у гз,бавна и грозна смрт....и патем да бидат изрезбарени по цело тело,а на крај заврзани за некаковси столб,а околу нив по кило Ц4 на стомак.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Асид,смрт во многу нешта е преблага работа.Куршум во чело/бесење со кршење на вратот или инекција?Не,никако.За такви нема инстант смрт или бавна смрт со еднодневно мачење.

Најприфатлива казна
1)Предајте ги на некој со бујна фантазија за мачење,некој бетер од Фрицл
2)Мачењето да биде болно и ужасно ама никако да доведе до смрт
3)Давај им инфузија за да бидат колку толку фит за следната рунда мачење
4)Зарази ги со сифилис,не им давај медицинска помош,остави болеста да си го направи своето
5)...........?
6)Профит

Ајде МВР,ви давам идеја за најдобра можна примена на правда......и тоа за без пари.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Прво, не се разбирам од тоа дали сите Вахабисти носат или не носат брада. Јас во главно по брадите ги препознавам. Овие не ми личат на Вахабисти.

Второ, не верувам дека мотивот е ист како во случајот од Франција (бидејќи некој го спомна тоа). Кога радикалните исламисти прават некаква акција преземаат одговорност и кажуваат со која цел го направиле тоа што го направиле. На страна тоа, често пати немаат против да бидат фатени или да се саморазнесат. За разлика од тоа, нашиов случај беше hit&run и да не ги фатеа, никогаш немаше да се јават.

Министерката наместо да навлегува во верските убедувања на сторителите и да ни оправа како таквите лица биле штетни ем за христијаните ем за муслиманите, треба да каже кои се, што се, и зошто го направиле тоа што го направиле.

Верувам дека следниве денови ќе се расчисти полека полека, ова беше добро склопена изјава од МВР-то во смисла да се ублажи реакцијата на јавноста и во тој поглед си ја заврши работата. Не верувам дека многу корепондира со вистината.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
А дали оној суратон главен на џамијана на бит пазар, радикалот го уапсија? Пошо сите тие забрадените со „ три фртаља“ панталончиња се молеа кај него! Или стандард „ ја незнам ја сам био у подрум“ џокер користи?!!
Оф топик......
Довршуење црквата на кале сеа за 2 дена, дур се испичкани и не смеат да писнат!
а да.. и пуштање марица секој вторник да кружи и собирање зелки што стопираат!!!
Тетовирање style!!!:drk:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Какви гадотии може да ти намести држава како Македонија ми се појасни послее војната , кога беа убиени 6 пакистанци и еден индиец , сиромашни емигранти кои оделе кон западна Европа.

За да докажат дека албанците се радикални Исламисти и закана за демократска Европа , ги убија сите седумина ... ги однесоа намерно во близина на Љуботен .... им подметнаа униформа на УЧК ... направија одлично објаснување.
Азиски терористи со униформа на УЧК ,кои дошле од Косово , имале детален план за напад над странски амбасади и дипломати ... пукале кон полицијата , која возвратила и ги убила сите 7.

Сите рекоа , ааа браво , убивме припадници на УЧК , радикални исламисти , ја одбранивме Европа.

Македонската полиција на 2 март кај месноста Раштански лозја уби седум Азијци, за кои изјави дека подготвувале терористички напади врз западните дипломатски претставништва во Скопје и врз високи македонски функционери. Лицата дошле од Косово, биле вооружени со автоматски пушки и облечени во цивилна облека, но носеле и униформи на Ослободителната национална армија.

Чим видов како приложуваат приватни слики од 2001ва и знамиња како доказен материјал ... одма ми е јасно дека нешто не е во ред.

Чим слушам како македонските партии се караат кој ги има судовите под контрола , повторно ми е јасно во кое стање сме. Значи двете најголеми македонски партии се сложуваат дека судовите се под партиска контрола , само не можат да се сложат под чија.

Се додека сме вакви , ќе има секакви гадотии пред важни самити и датуми ... се додека судовите осудуваат луѓе без докази.

Раштански Лозја и Сопот ... две кристално јасни настани со кои се потврдува ова што го пишувам.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Најнова информација од терен:
Убијците се фатени, тие се Радикални Ванземаљци, а како што слушнав адвокат ќе им бил Дарданија ! :D
Шала на страна, но(според видеото)уапсениве дечки се Албански Националисти т.е. УЧКи, не се никакви Исламски Радикали/Фундаменталисти/Вахабисти или како ли да ги наречам, ама ајде нека биде така, чим така рекле ОК ......... во секој случај паметна игра на МВР, да не се створи револт кај Македонскиот народ полесно е да се каже дека биле се друго, а фактот дека биле Албанци се занемарува ........ али ОК доколку уапсените се навистина виновни за петкратното убиство, тогаш големо браво за МВР, а дали биле Албански Националисти УЧКи Вахабисти ... тоа можеме само да си шпекулираме ние граѓаните на темава !

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
ете фатени се..............не ме интересира дали се криви или не ова е добро за мир у куќи................до сите македонци и албанци во македонија.............бидете искрени и кажете дека Исламскиот радикализам не одговара на никој........најмалку на бројното исламско население во македонија..........кое да бидием искрени ги ужива сите права.............дајте заедно да се пресметаме со вехабите.............сериозни.......не физички вербално да се пресметаме во своите глави...........тие се штетници на општеството..........тавтабити.........мене искрено ми е криво шо ги заземат џамииите на муслиманите кај нас....и протежират........меѓуверска нетрпеливост..........

иако арабија фрла гооолеми пари за нив..........има лек ако првенствено мулсиманите речат НЕ............нашите служби ке се погрижат за нив.........ногу лесно..........само треба Амин

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Најнова информација од терен:
Убијците се фатени, тие се Радикални Ванземаљци, а како што слушнав адвокат ќе им бил Дарданија ! :D
Шала на страна, но(според видеото)уапсениве дечки се Албански Националисти т.е. УЧКи, не се никакви Исламски Радикали/Фундаменталисти/Вахабисти или како ли да ги наречам, ама ајде нека биде така, чим така рекле ОК ......... во секој случај паметна игра на МВР, да не се створи револт кај Македонскиот народ полесно е да се каже дека биле се друго, а фактот дека биле Албанци се занемарува ........ али ОК доколку уапсените се навистина виновни за петкратното убиство, тогаш големо браво за МВР, а дали биле Албански Националисти УЧКи Вахабисти ... тоа можеме само да си шпекулираме ние граѓаните на темава !
А ти текнува дека викаа дека се Срби...
ццц..каков народ има во Македонија, абе чудо е..чудо!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Какви гадотии може да ти намести држава како Македонија ми се појасни послее војната , кога беа убиени 6 пакистанци и еден индиец , сиромашни емигранти кои оделе кон западна Европа.

За да докажат дека албанците се радикални Исламисти и закана за демократска Европа , ги убија сите седумина ... ги однесоа намерно во близина на Љуботен .... им подметнаа униформа на УЧК ... направија одлично објаснување.
Азиски терористи со униформа на УЧК ,кои дошле од Косово , имале детален план за напад над странски амбасади и дипломати ... пукале кон полицијата , која возвратила и ги убила сите 7.

Сите рекоа , ааа браво , убивме припадници на УЧК , радикални исламисти , ја одбранивме Европа.

Чим видов како приложуваат приватни слики од 2001ва и знамиња како доказен материјал ... одма ми е јасно дека нешто не е во ред.

Чим слушам како македонските партии се караат кој ги има судовите под контрола , повторно ми е јасно во кое стање сме. Значи двете најголеми македонски партии се сложуваат дека судовите се под партиска контрола , само не можат да се сложат под чија.

Се додека сме вакви , ќе има секакви гадотии пред важни самити и датуми ... се додека судовите осудуваат луѓе без докази.

Раштански Лозја и Сопот ... две кристално јасни настани со кои се потврдува ова што го пишувам.
Princ,Acid,се уште не е баниран овој поради јадење гомна ?!

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Некој од нив ќе ги нема веќе да пишуваат на форуми. Можам да се кладам дека форумов бил нивно место за следење на ситуацијата.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095

Ти завидувам на коефициентот на интелегенција што го имаш. Емигранти поминуваат баш во време и место каде што има престрелки мегу македонските безбедносни сили и учкиве во надеж за подобар живот. Што вика Кили немој да ме јебеш бре...

Kajgana Shop

На врв Bottom