ако бе, и мене, само манчестер глеам кај се!Остај бе, интересно ми стана.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако бе, и мене, само манчестер глеам кај се!Остај бе, интересно ми стана.![]()
Не можеш друго да правиш само ке гледаш. Гледаш веќе 15 години како го креваат Keane и компанија пехарчето.ако бе, и мене, само манчестер глеам кај се!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Se povtoruva parolata na City Park Boysi . Tradicijata e cudo i ne e sekomu dostapna. I isto e nameneta od "CRVENI" za "PLAVI" samo sto ovoj pat Crvenite se Liverpool a plavite Chelsea. Stavete si gi 2te tituli vo gaz i poklonete mu se na golemiot gigant kojsto godinava ke ja osvoi 19tata titula(19 tituli? Abramovic nemoze da izbroi do 19 :pos2: ) . I povtorno kako nekogas, ve ebeme kako sekogas
Поздрав до тебе со клипчево.Ne , so beleti i onoj kopiljon De Santi :pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Каде бе 19 алооо. Со Кајт и Пенант?![]()
Ti i za manchester i za chelsea si navivas a? Bravo majstore top ti e takaПоздрав до тебе со клипчево.
Одсекогаш сме ве тртеле и засекогаш ке ве тртиме.
Ti i za manchester i za chelsea si navivas a? Bravo majstore top ti e taka. Vo slucaj ednive da zagubat titula , se molis drugite da osvojat, epa navivaj i za Liverpool posto godinava osvojuvame
. Gaychester sto da kazam za niv? Zadnji 17 godini im trgna,ama do pred toa redovno si gi pozdravuvavme so pesnata WHO DA FUCK IS GAY UNITED ( Imaa sreka Liverpool kako da zaspa vo premier ligata , no gigantot se razbudi i e zelen za skalpovite na rivalite , i za novi tituli . KOlku sto osvoile dosega Manchester , na tolku i ke ostanat , ne uspeaa da ne stignat , sega e vreme da si ja zgolemime prednosta .
SCOUSERS RULE THE COUNTRY LIKE THEY'VE ALWAYS DONE BEFORE
Абе другар и Македонија се простираше на 3 континенти ама сега сме 1 педа земја. Така да ти заеби минатото, гледи сегашноста...:helou:
Која година е ова бе????? 45 изглеа хитлер пред да умре снимал ова...Не зезај,глеј сега како стојат работите....Ливерпул има 23 богови Манчестер 16....јасно е се!Поздрав до тебе со клипчево.
Одсекогаш сме ве тртеле и засекогаш ке ве тртиме.
uste eden dokaz kakvi ligusi se navivacite na man utd degeni aj setaj od fan klubov ja na vasiot ve zamaram so igravte vcera 1-1 so everton??![]()
Ti i za manchester i za chelsea si navivas a? Bravo majstore top ti e taka. Vo slucaj ednive da zagubat titula , se molis drugite da osvojat, epa navivaj i za Liverpool posto godinava osvojuvame
. Gaychester sto da kazam za niv? Zadnji 17 godini im trgna,ama do pred toa redovno si gi pozdravuvavme so pesnata WHO DA FUCK IS GAY UNITED ( Imaa sreka Liverpool kako da zaspa vo premier ligata , no gigantot se razbudi i e zelen za skalpovite na rivalite , i za novi tituli . KOlku sto osvoile dosega Manchester , na tolku i ke ostanat , ne uspeaa da ne stignat , sega e vreme da si ja zgolemime prednosta .
SCOUSERS RULE THE COUNTRY LIKE THEY'VE ALWAYS DONE BEFORE
Сегашноста ми вика дека го испушивте до максимум.А иначе дечкото шо ги спомна Кајт и Пенант,па дечко боље нив него Нани,Флечер и Андерсон.
Ајде еден по еден.Што па навивачи на манчестер има да јадат бурек бе!!!!! Ги тепавме манчестер , ги тепавме, ги тепавме челзи, ги тепавме!!!!! не ме интересираат ни 18 титули на Ливерпул, нити доминацијата на манчестер последниве години! Она што сега е битно е дека Ливерпул има 23, а манчестер 16 бодови.Ливерпул нема скорешно искуство со брчање титула, ама пак да видиме манчестер дали имаат искуство со бркање други тимови. И што е тоа серење со кајт и пенант????? А кај беа манчестер пред да се врати Роналдо????? беа дрва невиденииииииии!!!!!
Почитувам тоа што парче правеа манчестер ама и вие треба да почитувате историја на ливерпул. И на Ливерпул и на манчестер титулите се минато!!!! Во сегашноста Ливерпул е прв манчестер 6 и тоа е единствено битно!!!!! ако не ви чини.....:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:.
Поздрав до сите навивачи на Ливерпул и честито победа. а до сите злонамерници и кретеноиди на фан клаб Ливерпул уште еднаш.....да ми го бричите со зелено џамче .