Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Se povtoruva parolata na City Park Boysi . Tradicijata e cudo i ne e sekomu dostapna. I isto e nameneta od "CRVENI" za "PLAVI" samo sto ovoj pat Crvenite se Liverpool a plavite Chelsea. Stavete si gi 2te tituli vo gaz i poklonete mu se na golemiot gigant kojsto godinava ke ja osvoi 19tata titula(19 tituli? Abramovic nemoze da izbroi do 19 :pos2: ) . I povtorno kako nekogas, ve ebeme kako sekogas

Se povtoruva parolata na City Park Boysi . Tradicijata e cudo i ne e sekomu dostapna. I isto e nameneta od "CRVENI" za "PLAVI" samo sto ovoj pat Crvenite se Liverpool a plavite Chelsea. Stavete si gi 2te tituli vo gaz i poklonete mu se na golemiot gigant kojsto godinava ke ja osvoi 19tata titula(19 tituli? Abramovic nemoze da izbroi do 19 :pos2: ) . I povtorno kako nekogas, ve ebeme kako sekogas
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Каде бе 19 алооо. Со Кајт и Пенант? :)

Поздрав до тебе со клипчево.
Одсекогаш сме ве тртеле и засекогаш ке ве тртиме.
Ti i za manchester i za chelsea si navivas a? Bravo majstore top ti e taka :) . Vo slucaj ednive da zagubat titula , se molis drugite da osvojat, epa navivaj i za Liverpool posto godinava osvojuvame :) . Gaychester sto da kazam za niv? Zadnji 17 godini im trgna,ama do pred toa redovno si gi pozdravuvavme so pesnata WHO DA FUCK IS GAY UNITED ( Imaa sreka Liverpool kako da zaspa vo premier ligata , no gigantot se razbudi i e zelen za skalpovite na rivalite , i za novi tituli . KOlku sto osvoile dosega Manchester , na tolku i ke ostanat , ne uspeaa da ne stignat , sega e vreme da si ja zgolemime prednosta .
SCOUSERS RULE THE COUNTRY LIKE THEY'VE ALWAYS DONE BEFORE

Ti i za manchester i za chelsea si navivas a? Bravo majstore top ti e taka :) . Vo slucaj ednive da zagubat titula , se molis drugite da osvojat, epa navivaj i za Liverpool posto godinava osvojuvame :) . Gaychester sto da kazam za niv? Zadnji 17 godini im trgna,ama do pred toa redovno si gi pozdravuvavme so pesnata WHO DA FUCK IS GAY UNITED ( Imaa sreka Liverpool kako da zaspa vo premier ligata , no gigantot se razbudi i e zelen za skalpovite na rivalite , i za novi tituli . KOlku sto osvoile dosega Manchester , na tolku i ke ostanat , ne uspeaa da ne stignat , sega e vreme da si ja zgolemime prednosta .

Абе другар и Македонија се простираше на 3 континенти ама сега сме 1 педа земја. Така да ти заеби минатото, гледи сегашноста...:helou:

Абе другар и Македонија се простираше на 3 континенти ама сега сме 1 педа земја. Така да ти заеби минатото, гледи сегашноста...:helou:

Сегашноста ми вика дека го испушивте до максимум.А иначе дечкото шо ги спомна Кајт и Пенант,па дечко боље нив него Нани,Флечер и Андерсон.

Поздрав до тебе со клипчево.
Одсекогаш сме ве тртеле и засекогаш ке ве тртиме.
Која година е ова бе????? 45 изглеа хитлер пред да умре снимал ова...Не зезај,глеј сега како стојат работите....Ливерпул има 23 богови Манчестер 16....јасно е се!

Што па навивачи на манчестер има да јадат бурек бе!!!!! Ги тепавме манчестер , ги тепавме, ги тепавме челзи, ги тепавме!!!!! не ме интересираат ни 18 титули на Ливерпул, нити доминацијата на манчестер последниве години! Она што сега е битно е дека Ливерпул има 23, а манчестер 16 бодови.Ливерпул нема скорешно искуство со брчање титула, ама пак да видиме манчестер дали имаат искуство со бркање други тимови. И што е тоа серење со кајт и пенант????? А кај беа манчестер пред да се врати Роналдо????? беа дрва невиденииииииии!!!!!
Почитувам тоа што парче правеа манчестер ама и вие треба да почитувате историја на ливерпул. И на Ливерпул и на манчестер титулите се минато!!!! Во сегашноста Ливерпул е прв манчестер 6 и тоа е единствено битно!!!!! ако не ви чини.....:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:.

Поздрав до сите навивачи на Ливерпул и честито победа. а до сите злонамерници и кретеноиди на фан клаб Ливерпул уште еднаш.....да ми го бричите со зелено џамче.

Честитки за победата ми направија кееф.. погодив резултат 0-1 но не и стрелец.NVM Честитки ..

uste eden dokaz kakvi ligusi se navivacite na man utd degeni aj setaj od fan klubov ja na vasiot ve zamaram so igravte vcera 1-1 so everton??:tapp::tapp:

Сегашноста ми вика дека го испушивте до максимум.А иначе дечкото шо ги спомна Кајт и Пенант,па дечко боље нив него Нани,Флечер и Андерсон.

Што па навивачи на манчестер има да јадат бурек бе!!!!! Ги тепавме манчестер , ги тепавме, ги тепавме челзи, ги тепавме!!!!! не ме интересираат ни 18 титули на Ливерпул, нити доминацијата на манчестер последниве години! Она што сега е битно е дека Ливерпул има 23, а манчестер 16 бодови.Ливерпул нема скорешно искуство со брчање титула, ама пак да видиме манчестер дали имаат искуство со бркање други тимови. И што е тоа серење со кајт и пенант????? А кај беа манчестер пред да се врати Роналдо????? беа дрва невиденииииииии!!!!!
Почитувам тоа што парче правеа манчестер ама и вие треба да почитувате историја на ливерпул. И на Ливерпул и на манчестер титулите се минато!!!! Во сегашноста Ливерпул е прв манчестер 6 и тоа е единствено битно!!!!! ако не ви чини.....:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:.

Поздрав до сите навивачи на Ливерпул и честито победа. а до сите злонамерници и кретеноиди на фан клаб Ливерпул уште еднаш.....да ми го бричите со зелено џамче
.
Ајде еден по еден.
Еве ти уште еден доказ само ти колку си глуп. Има цела сезона да ме читаш сакал или нејќел, оти доволно ги знам сите навивачи на Лузерпул(секоја чест до исклучоците) кои се првокласни лузери и ве нема нигде кога ке загубите, а сеа замарате по форумиве дека Лузерпул се страшни. Може се страшни, ама на физички изглед.
Ти па само колку си глуп, каде ја за Челзи бе кнеле. Бев за Челзи во дуелов признавам, ама само ради тоа оти знам против кој играа. Најсреќниот тим на светот. Пишав и погоре. Цела сезона се вадите со таа проклета среќа, и тие голови што ги дадовте против Манчестер ви беа на среќа. Ебати лузерите. Па како кажуваш последниве 17 години како да се 2. 17 години алоооооо. Толку може имаш и ти.
Кој си поздравувал ти бе пред 17 години??? Од матката не поздравуваше а? Или па во градинка навиваше за Лузерпул? Гигантот се разбуди а? :pos2::pos2: Се разбудил ама еве иде декември па ке си заспијат. Да не ве остави човек да доете до прва позиција, ке му го отечете на човека.
Ти па ти па, таман помислив дека разбираш нешто од нешто. Андерсон викаш дрво а? Лани вашиот драгоцен Жерард го стави во малото џебче, а рачунај прва сезона му беше. Нани ги шие твоите Кајт и Пенант, кои патем се смешни. Тој кајт знае ли нешто освен да трча 90 минути како коњ? Шега сте бе море. ШЕГА!!!
Леле човече ке помислам дека сите симпатизери на Ливерпул сте без мозок. Манчестер ли бе нема искуство во бркање на тимови? Знаеш ли во 2003 година дека анулиравме предност од 12 бода на тогашниот лидер Арсенал?
Имаат искуство луѓето и во бркање и во бегање во шампионската титула.
А Ливерпул??? Највисоко котирале на 3 место, ебате шампионите. :pos2:
Па коа ке чујам гигантот се разбуди.:vozbud::vozbud::vozbud:
Среќно тепаа со Мидлсбро,Виган,Манчестер Сити, Стандард Лиеж,Сандерленд. Тоа ти е 80 % од досегашните натпревари бе.
Ке доете на Олд Трафорд. До тогаш уживајте.
Заспаниот гигант :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom