Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Go pratam Liverpool dolgo i ke ti kazam kako gi gubese bitkite za titulite.Ke go izgube cekorot uste vo prvite 5 kola posle ke dojde prvoto golemo derbi go gube i otide cela sezona.Za razlika od togas sega sosema e poinaku.Go drzevme cekorot so vodeckiot.Dojde derbi so Junajted pobedivme.I natamu go imavme cekorot dojde novo derbi so Chelsea pobedivme i sega sme prvi.I uste edna vazna rabota kojasto ja nemavme lani a toa deka na natprevarite kade sto imame poslaba forma uspevame da pobedime.Komponenti koj sto i Chelsea i Junajted gi imaa minatite sezoni a Liverpool gi nemase.I ne rekov deka gotovo sme sampioni taman rabota pomina samo 1/4 od prvenstvoto no samo kazuvam deka sme na dobar pat da gi anulirame onie nedostatoci od minatoto.Naprimer vazno e vo Sreda da go pobedime Portsmut posto uste eden nedostatok od lani e toa sto koga ke napravime super rezultat posle nego ja pokakujme rabottata.Nest slicno kako protiv Stoke ovaa sezona
Ете така, видиш и ти си можел паметно нешто да пишеш. А што ке биде кога ке ви дишиме во врат??? Кајт кокошката кога ке мора да погоди од само 2-3 шанси што ке ги има на располагање. Или па не дај боже ако се повреди Торес на подолго време? Жерард? Или па Реина да се повреди, кој ке го замени? Па тука е и ЛШ,Фа куп, и лига купот. Што кога ке почнат и медиумите да стваараат притисок,со самиот успех и играчите им се дига цената. Ке има понуди од Реал,Јуве за Алонсо. Глупчото Бенитес ке почне па со ротациите кај и да е.
Уживајте додека можете. Ги тепавте Челзи оти немаа тројца незаменливи играчи во првиот тим, допрва иде тешкото за Ливерпул.

Ајде нека ни е честито победата и нека има уште многу вакви и да го освоиме првенството оваа сезона.

Ете така, видиш и ти си можел паметно нешто да пишеш. А што ке биде кога ке ви дишиме во врат??? Кајт кокошката кога ке мора да погоди од само 2-3 шанси што ке ги има на располагање. Или па не дај боже ако се повреди Торес на подолго време? Жерард? Или па Реина да се повреди, кој ке го замени? Па тука е и ЛШ,Фа куп, и лига купот. Што кога ке почнат и медиумите да стваараат притисок,со самиот успех и играчите им се дига цената. Ке има понуди од Реал,Јуве за Алонсо. Глупчото Бенитес ке почне па со ротациите кај и да е.
Уживајте додека можете. Ги тепавте Челзи оти немаа тројца незаменливи играчи во првиот тим, допрва иде тешкото за Ливерпул.
Go nemame i ni torres pa so.Kin e polupovreden.Ne e toa opravdanje.Liverpool mozebi ne se svaka seriozno poradi minatite sezoni no kazav deka ovaa sezona se e porazlicno...Real dve sezoni po vrsi pritisok vrz Ronaldo pa so?Nisto...Ne drzi bas voda muabetot oti od 9 kola cetiri igrame bez Torres,dve bez Gerarrd Reina ako se povredi tuka e Kavaljeri koj e poafirmiran i do Kudicini i od Kuscak.I pokraj tia hendikepi pak sme prvi.Ali ima vreme ke vidime koja teza ke bide tocna

Go nemame i ni torres pa so.Kin e polupovreden.Ne e toa opravdanje.Liverpool mozebi ne se svaka seriozno poradi minatite sezoni no kazav deka ovaa sezona se e porazlicno...Real dve sezoni po vrsi pritisok vrz Ronaldo pa so?Nisto...Ne drzi bas voda muabetot oti od 9 kola cetiri igrame bez Torres,dve bez Gerarrd Reina ako se povredi tuka e Kavaljeri koj e poafirmiran i do Kudicini i od Kuscak.I pokraj tia hendikepi pak sme prvi.Ali ima vreme ke vidime koja teza ke bide tocna
Немаат искуство во борбата за титула, тоа сакам да кажам. Изминативе 15 сезони немаат завршено со само 1 бод за шампионот(само пример давам). Не ги знаат притисоците кој ги носи борбата за титула, па ке се најде погрешен потег на некој судија, ке ги оштети со пенал или црвен. Што мислиш како ке реагираат?
Јас ке ти кажам, исто како Арсенал лани. Си седна Галас на средината на Сент Ендрус и си плачеше. А може и обратно да делува очајот за титула, максимално да ги мотивира. Ама не веруам, веројатноста е мала.
Торес го нема само една утакмица, не играше со Манчестер ама играше со Стоук. Не играше со Челзи ама ке игра со Портсмут. Што кога ке го нема со месеци???

Toooo Liverpool!!!!..ajde samo vaka da prodolzime i se ke bide dobro(od kaj mi e poznato ova:))...godinava sme stvarno favoriti za titula!!

Bravo xabi , bravo caragher , bravo LIVERPOOL . Toa majstori , kakva utakmica , kakva atmosvera u shankleys :) . Site sto mrcat muda deka liverpool ke kiksne slednata protiv portsmouth ke im kazam samo BLOW ME U FEKIN IDIOTS.

The reds are coming up the hill boys,
The reds are coming up the hill boys.
They all laugh at us
They all mock at us
They all say our days are numbered.
Born to be a Scouse
Victoriously,
If you wanna win a cup
Then you'd better hurry up
Cos we're Liverpool FC
Victorious and glorious
We took the Gwladys Street between four of us
And glory be to God that there isn’t anymore of us
Cos the 4 of us would take the f*cking lot

Сите шо ќе серат и ќе филозофираат на фан клубов а не се за Ливерпул да ми го исисаат до максимум.Денес го изебавме вештачкиот клуб Челски следната недела и Порсмут ќе го јаде и се така до крај.Шенкли како и по обичај грмеше.

Сите шо ќе серат и ќе филозофираат на фан клубов а не се за Ливерпул да ми го исисаат до максимум.Денес го изебавме вештачкиот клуб Челски следната недела и Порсмут ќе го јаде и се така до крај.Шенкли како и по обичај грмеше.
се согласувам!што кур јаде говна оној дено нека брка работа!нека си глеа за свој клуб не да испраа криви крастаици за туѓите!и како и да е Бенитез одлично си ја врши работата!!!

Еве јас ке ти го исисам до максимум, само да се разбудиш од педерскиов сон за ЛУЗЕРПУЛ да бидат шампиони. :)

Поради огромниот прилив на провоцирања на темите од подфорумот Фан Клуб, се воведува ново правило: Фан Клубовите да останат само за НАВИВАЧИТЕ на тој клуб... повеќе нема да бидат толерирани провокации на овие теми.

П.С. Ако не ме сфативте како што треба, мислев на ова:
Во темата Фан Клуб: Интер на пример, да пишуваат Димитар, Mac)), jove_bt, Marso, Crazy P0Y0L, TonInter и другите навивачи на Интер, а не сите, со цел да трујат низ темите и да провоцираат...

Ако има нешто нејасно, повелете со прашања.

Поради огромниот прилив на провоцирања на темите од подфорумот Фан Клуб, се воведува ново правило: Фан Клубовите да останат само за НАВИВАЧИТЕ на тој клуб... повеќе нема да бидат толерирани провокации на овие теми.

П.С. Ако не ме сфативте како што треба, мислев на ова:
Во темата Фан Клуб: Интер на пример, да пишуваат Димитар, Mac)), jove_bt, Marso, Crazy P0Y0L, TonInter и другите навивачи на Интер, а не сите, со цел да трујат низ темите и да провоцираат...

Ако има нешто нејасно, повелете со прашања.
Колку си само ГЛУП.
Ај дочитај ја темата па пиши.

Еве јас ке ти го исисам до максимум, само да се разбудиш од педерскиов сон за ЛУЗЕРПУЛ да бидат шампиони. :)
може нема да бидат шампиони ама не се фејк како челзи по 456465165544 играчи у еден преоден рок да зимаат!

може нема да бидат шампиони ама не се фејк како челзи по 456465165544 играчи у еден преоден рок да зимаат!
Абе за Јунајтед е ало, не за Челзи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom