Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сепак, фала, не гледам причина зошто да ставам ром (ниту ме јебе нешто оригиналниот систем, ниту пак изгледа и работи лошо HTC Sense-от).
Од друга страна, гледам голема причина зошто да не ставам (губење на време во барање, губење време во инсталирање, губење некои од основните функции на телефонот како дисплејот и камерата и тн...).
Come to Android they said....

...we have thousands of roms they said!

нема зашто да го апдејтираш, ај да беше пред 2 години каде што со ромот не можеш апликации директ на SD или слично, па да се замараш.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Come to Android they said....

...we have thousands of roms they said!

нема зашто да го апдејтираш, ај да беше пред 2 години каде што со ромот не можеш апликации директ на SD или слично, па да се замараш.
Знаеш и сам зошто се префрлив на Android телефон... За да се занимавам додека излезе iPhone 5.
Не ми беше доволно голем скокот од 3GS на 4S, па реков ќе си најдам друга занимација додека не извадат нешто што вреди :)

Сега за сега брка работа... И морам да признаам дека во поголем дел од работите е подобра од iOS. Ама паѓаат на ситни работи, ептен ситни :)

M

Mario Gómez

Гостин
Има ли посебна тема за viber апликацијата, пошо треба некој да ми каже искуство со неа, проблеми со инсталација и друго.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Е шо проблеми...инсталирај ја, синхронизирај ја со контактите од телефонот (контактите треба на телефон да ти се, не од сим) и тоа е....

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама читам сега не чинел за wildfire.:cautious:
Немаш гајле :) сестра ми на вајлдфаер ја фура одамна. Стави ја ќе си збориме за безпари (македонското) :icon_lol:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Има официјален упдејт за телефоноф, што значи ова би требало да е легално. Ама што ќе ти е Македонски :)
Исклучиво заради брзо префрлање на тастатурата од МК-EN...ако ја има како можност. Апсолутно за ништо друго :)

P.S. Како може да има кога на мене (SGS2) уште ми стои 2.3.5 и сеуште вика нема апдејт...

M

Mario Gómez

Гостин
Немаш гајле :) сестра ми на вајлдфаер ја фура одамна. Стави ја ќе си збориме за безпари (македонското) :icon_lol:
Ти desire, она wildfire, се гледа кого сакаат појше дома. :icon_lol:
Инаку не ми е до гагата, колку шо ќе ми заврши работа во америка летово.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Исклучиво заради брзо префрлање на тастатурата од МК-EN...ако ја има како можност. Апсолутно за ништо друго :)
Кога ќе спуштиш македонска тастатура, после немаш да менуваш од англиски на македонски од тастатурата со кратенка?

П.С

Како би било на Македонски

Се извинуваме андроид процесот прекина да работи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ти desire, она wildfire, се гледа кого сакаат појше дома. :icon_lol:
Инаку не ми е до гагата, колку шо ќе ми заврши работа во америка летово.
Неам desire, evo 3D имам :) Не сум и јас крива што не сака подобар телефон, за FB и тој и е доста :D

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кога ќе спуштиш македонска тастатура, после немаш да менуваш од англиски на македонски од тастатурата со кратенка?

П.С

Како би било на Македонски

Се извинуваме андроид процесот прекина да работи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Зборам за интегрираната самсунг тастатура, не оние рандомот апликации кои се наоѓаат по нет. Највеќе ми лежи на рака таа, затоа :)

Член од
11 октомври 2011
Мислења
89
Поени од реакции
107
Има ли некоја андроид апликација која е наменета за твитер, каде можам да се најавувам и да се одјавувам,бидејќи таа што ми е во телефонот ја нема опцијата да ме одјавува и постојано ми смета со новите твитови?

Kajgana Shop

На врв Bottom