- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 130
- Поени од реакции
- 140
околу 1200ден, али прашај за посигурно оти тач дисплеј има.абе мислам дека не е тачот оти некогаш работи некогаш префрла а ако е тачот колку пари е за менување?
околу 1200ден, али прашај за посигурно оти тач дисплеј има.абе мислам дека не е тачот оти некогаш работи некогаш префрла а ако е тачот колку пари е за менување?
Come to Android they said....Сепак, фала, не гледам причина зошто да ставам ром (ниту ме јебе нешто оригиналниот систем, ниту пак изгледа и работи лошо HTC Sense-от).
Од друга страна, гледам голема причина зошто да не ставам (губење на време во барање, губење време во инсталирање, губење некои од основните функции на телефонот како дисплејот и камерата и тн...).
Знаеш и сам зошто се префрлив на Android телефон... За да се занимавам додека излезе iPhone 5.Come to Android they said....
...we have thousands of roms they said!
нема зашто да го апдејтираш, ај да беше пред 2 години каде што со ромот не можеш апликации директ на SD или слично, па да се замараш.
Ама читам сега не чинел за wildfire.Е шо проблеми...инсталирај ја, синхронизирај ја со контактите од телефонот (контактите треба на телефон да ти се, не од сим) и тоа е....
Има официјален упдејт за телефоноф, што значи ова би требало да е легално. Ама што ќе ти е Македонски
Немаш гајле сестра ми на вајлдфаер ја фура одамна. Стави ја ќе си збориме за безпари (македонското)Ама читам сега не чинел за wildfire.
Исклучиво заради брзо префрлање на тастатурата од МК-EN...ако ја има како можност. Апсолутно за ништо другоИма официјален упдејт за телефоноф, што значи ова би требало да е легално. Ама што ќе ти е Македонски
Ти desire, она wildfire, се гледа кого сакаат појше дома.Немаш гајле сестра ми на вајлдфаер ја фура одамна. Стави ја ќе си збориме за безпари (македонското)
Кога ќе спуштиш македонска тастатура, после немаш да менуваш од англиски на македонски од тастатурата со кратенка?Исклучиво заради брзо префрлање на тастатурата од МК-EN...ако ја има како можност. Апсолутно за ништо друго
Неам desire, evo 3D имам Не сум и јас крива што не сака подобар телефон, за FB и тој и е достаТи desire, она wildfire, се гледа кого сакаат појше дома.
Инаку не ми е до гагата, колку шо ќе ми заврши работа во америка летово.
Зборам за интегрираната самсунг тастатура, не оние рандомот апликации кои се наоѓаат по нет. Највеќе ми лежи на рака таа, затоаКога ќе спуштиш македонска тастатура, после немаш да менуваш од англиски на македонски од тастатурата со кратенка?
П.С
Како би било на Македонски
Се извинуваме андроид процесот прекина да работи