Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некоја андроид апликација која е наменета за твитер, каде можам да се најавувам и да се одјавувам,бидејќи таа што ми е во телефонот ја нема опцијата да ме одјавува и постојано ми смета со новите твитови?
Како ја нема таа опција?Едноставно во Account&sync отштиклирај го твитерот да не ти синхронизира и етети,ем си најавен ем новите твитови нема да ти сметаат.

Sent from my beautiful HTC Hero using Tapatalk 2

Незнам зошто али секоја игра шо ја симињам имам проблем со резолуција. Има некакво решение тоа?

Незнам зошто али секоја игра шо ја симињам имам проблем со резолуција. Има некакво решение тоа?
Па би можел малку појасно да објасниш што се случува, за кој телефон се работи, од каде ги симнуваш игрите итн. :)

Па би можел малку појасно да објасниш што се случува, за кој телефон се работи, од каде ги симнуваш игрите итн. :)
Имам хПериа Ѕ
Ги симињам само за снапдрагон/адрено ама пак има проблеми, да не треба да чекам некој апдејти глупости?

Имам хПериа Ѕ
Ги симињам само за снапдрагон/адрено ама пак има проблеми, да не треба да чекам некој апдејти глупости?
Не е тоа до толку битно колку што е битно тоа дали играта ја подржува резолуцијата на твојот телефон, во случајов 720 х 1280 пиксели и сигурно пишува во инфото од кај што симнуваш. :)

Незнам дали е прашањето за тука али ми треба мала помош...
Сакам да земам нов телефон па неможам да се одлучам кој да го земам
Ај некое мислење кој е подобар од овој избор
Sony Ericsson Xperia Arc S или
Samsung Galaxy S2
--- надополнето: 4 мај 2012 во 11:21 ---
Некако повеќе ме привлекува Хпериа али нензам иам доста другари што се премногу задоволни од галакси с2

Незнам дали е прашањето за тука али ми треба мала помош...
Сакам да земам нов телефон па неможам да се одлучам кој да го земам
Ај некое мислење кој е подобар од овој избор
Samsung Galaxy S2
Јас не би размислувал воопшто помеѓу овие два модела....Samsung Galaxy S2

Јас не би размислувал воопшто помеѓу овие два модела....Samsung Galaxy S2

Голема ли е разликата помеѓу овие 2???
Зошто далеку поефтино ми излага Хпериата :pos:

Па, има. Покрај цената (која всушност кажува се'), Самсунг е веќе класа погоре од другиот..башка смартфон на годината :)

Мене ако ме прашаш за класа се разликуваат во корист на Самсунгот.Е сега дезенот е индивидуална работа.

Земај с два, не ми се некако СЕ баш за смартфони а овој самсунгов има страва спецификации.

Земај с два, не ми се некако СЕ баш за смартфони а овој самсунгов има страва спецификации.
СЕ небиле ама само С се мајка на смартфоните.
Како самостојна фирма Сони прв телефонот го пушти во продажба сони хпериаЅ имаше проблеми со екранот, копчиња и такви ствари ама W12W истакнаа дека е совршенство, го имам веќе пола месец и „дркам“ на телефонов. Како почетна верзија на тел, му пуштија огромни предности кој каде каде е подобар од ајфон 4с и други останати лајна.

СЕ небиле ама само С се мајка на смартфоните.
Како самостојна фирма Сони прв телефонот го пушти во продажба сони хпериаЅ имаше проблеми со екранот, копчиња и такви ствари ама W12W истакнаа дека е совршенство, го имам веќе пола месец и „дркам“ на телефонов. Како почетна верзија на тел, му пуштија огромни предности кој каде каде е подобар од ајфон 4с и други останати лајна.
добро де не реков дека не чинат, од лично искуство ти зборам што имам прочепкано некои. Може си ти задоволен ама во споредба кога ќе ги ставиш овие два модела е неспоредливо :)
А дека ајфонот е лајно мало морген тоа. И кас сум фан на Андроид и имам ево 3д ама дека ајфонот е крш тоа нема врска. Материјалот од кој е изработен прво види го па после другото :)

добро де не реков дека не чинат, од лично искуство ти зборам што имам прочепкано некои. Може си ти задоволен ама во споредба кога ќе ги ставиш овие два модела е неспоредливо :)
А дека ајфонот е лајно мало морген тоа. И кас сум фан на Андроид и имам ево 3д ама дека ајфонот е крш тоа нема врска. Материјалот од кој е изработен прво види го па после другото :)
Материјалот е за ванаби фраерчиња кој мислат дека така се вртат женски, не ми треба изглед, ми треба перформанси и тоа добри перформанси. Ако планираш да купуваш ајфон, подобро купи го јаболчето само :)
Samsung Galaxy S2
точно дека меѓу овие два голема е разликата но меѓу овие три се знае што е најдобро :) ѕирни го клипот и внимавај на половиот орган :icon_lol:

абе што е тоа неспоредливо.. огромна лие ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom