Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ако РВП остане со Пoдолски догодина ќе бидат страшно дуо добар трансвер на професорот (y)
Не си свесен колку ме плаши то. Дур Ван Перси не потпише нов договор, се е можно.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ќе видиме колку ќе се снајде Подолски. Сепак се има покажано според мене до сега само за репрезентација и оваа сезона. Во поголем клуб се губел.
Ќе се снајде во Арсенал. Играат брза игра по земја, плус во Арсенал постои неговата омилена позиција (нешто измеѓу лево крило и напаѓач). Во Баерн имаше задача да игра во шестнаесетник, а тоа не му е најдобрата страна. Одличен трансфер направи Арсенал.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Kolko bit ono 7 i 6 bolan' ?

Pitaj uchiteljicu !

Ako vleze vo igra, bosanski dijamant dava gol...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во арсенал најмногу му одговара да дојди Кагава..измислен е за оваа екипа плус нема Венгер да го кошта многу пари како шо се чипчи тој таман ќе му дојди..во Манчестер доволен му е Гајтан..во Челзи со Марин и со Хазард се на коњ а во Арсенал да притигнат Кагава и некој рандом ѓупак, плус Подолски секако...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Во арсенал најмногу му одговара да дојди Кагава..измислен е за оваа екипа плус нема Венгер да го кошта многу пари како шо се чипчи тој таман ќе му дојди..во Манчестер доволен му е Гајтан..во Челзи со Марин и со Хазард се на коњ а во Арсенал да притигнат Кагава и некој рандом ѓупак, плус Подолски секако...
Не ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.

Се мислам дека Подолски ќе игра десно крило во Арсенал, а Волкот ќе биде шутнат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.

Се мислам дека Подолски ќе игра десно крило во Арсенал, а Волкот ќе биде шутнат.
Не заебавај Кагава е машинган..јапонецот трча ко улав и сигурен сум дека со својот талент што го поседува ќе сака да се докажи во таква голема екипа како Арсенал..неможи да го споредиш со ѓупакот Дијаби кој една игра 20 утакмици одмара и плус не се труди воопшто..Рамзи и Вилшер секоја година по некој се повредува и никако асолно да изиграат..плус Рамзие опасен кога постигува голови:cautious:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не заебавај Кагава е машинган..јапонецот трча ко улав и сигурен сум дека со својот талент што го поседува ќе сака да се докажи во таква голема екипа како Арсенал..неможи да го споредиш со ѓупакот Дијаби кој една игра 20 утакмици одмара и плус не се труди воопшто..Рамзи и Вилшер секоја година по некој се повредува и никако асолно да изиграат..плус Рамзие опасен кога постигува голови:cautious:
Јас сум голем фан на Кагава, но муабетот ми беше дека Арсенал има квалитет на средината од теренот, проблемот се крилата.
Волкот игра топло-ладно, појше ладно него топло, Жервињо никако да влезе во форма и да ги оправда парите, Аршавин веќе оддамна го заболе тулето за Арсенал, а АОЧ и Мијаичи се огромни таленти, но премногу млади за прв тим.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719

Е тогаш ќе ја оправи Венгер. Подолски е најкорисен по лева страна каде што и игра за репрезентација.
--- надополнето: 30 април 2012 во 18:29 ---

Е тогаш ќе ја оправи Венгер. Подолски е најкорисен по лева страна каде што и игра за репрезентација.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
За играч со одличен шут со лева нога, десната страна повеќе му одговара.
Подолски не доаѓа во Арсенал да асистира, доаѓа да дава голови.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
За играч со одличен шут со лева нога, десната страна повеќе му одговара.
Подолски не доаѓа во Арсенал да асистира, доаѓа да дава голови.
Си го гледал ли ти воопшто Полди ?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Не многу, но отприлика знам дека скоро секогаш игра по левара страна.
Но, сигурен сум дека може да игра и на двете страни.
Дискусијата е тапа, не си го гледал како игра Полди, но си гледал како повеќето леваци играат на десна страна и сега мислиш дека ќе го биде на десна. Не е тај тип на играч.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дискусијата е тапа, не си го гледал како игра Полди, но си гледал како повеќето леваци играат на десна страна и сега мислиш дека ќе го биде на десна. Не е тај тип на играч.
Не го кажувам тоа според играта на Подолски, туку според играта на Арсенал.
Арсенал не игра 4-4-2 формација и не верувам Венгер да менува формација за Подолски.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас сум голем фан на Кагава, но муабетот ми беше дека Арсенал има квалитет на средината од теренот, проблемот се крилата.
Волкот игра топло-ладно, појше ладно него топло, Жервињо никако да влезе во форма и да ги оправда парите, Аршавин веќе оддамна го заболе тулето за Арсенал, а АОЧ и Мијаичи се огромни таленти, но премногу млади за прв тим.
Ја па мислам дека крилата се океј (Волкот, Жервињо, Чембрлен, ете и Подолски), но средината е слаба.

Не е у ред Арсенал да се потпира на Росицки и Бенајун. Ајде тие една-две утакмици ќе изиграат на ниво, ама за подолго време... со Вилшер, Артета и Сонг се прави добро трио, но без еден од нив на подолг период... тешко иде. Мислам дека треба уште еден играч ко Артета да купи Арсенал. :)

А за Подолски, мислам дека пак ќе го снајде судбината од Баерн... :oops:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom